Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak se snadno a rychle zbavit cucfleků?
Jak se snadno a rychle zbavit cucfleků? Prožila jste s přítelem vášnivou noc, kdy jste to trošku přehnali a zůstala vám na ni vzpomínka v podobě cucfleků? Ať už jdete do školy, do práce nebo kamkoliv, tyto barevné potvůrky se prostě nehodí. Proto vám přinášíme tipy, díky kterým se jich zbavíte snadno a rychle!
Článek
Jak vybrat vánoční stromeček, který vám doma rychle neopadá: Stromek kupujte venku a zaměřte se na stav jeho jehličí
Jak vybrat vánoční stromeček, který vám doma rychle neopadá: Stromek kupujte venku a zaměřte se na stav jeho jehličí Dáváte přednost živému vánočnímu stromečku před umělým? Právě nastal vhodný čas, abyste se po něm poohlédli. Jenže, jakým způsobem vybrat vánoční stromek, aby na Vánoce udělal nejen parádu, ale aby vám doma také dlouho vydržel a neopadal vám? Na tyto otázky vám přinášíme hned několik odpovědí, kterými se můžete řídit.
Článek
Vyrobte si organizér na kosmetické štětce: Zn. snadno, rychle a levně
Vyrobte si organizér na kosmetické štětce: Zn. snadno, rychle a levně Kosmetické štětce se v současné době těší velké oblibě a jako nezbytná pomůcka k líčení našly právem své místo také v našich koupelnách. Jenže, jak je máme skladovat a v čem je máme převážet, abychom je neponičily? Známe řešení! Pokud nechcete investovat do drahých pouzder, můžete si v klidu domova vyrobit šikovný organizér. Jak tedy na to?
Článek
Jak rychle a snadno zhubnout břicho? Pomocí vakuum tréninku břicha, který stačí cvičit pouhých 5 minut denně
Jak rychle a snadno zhubnout břicho? Pomocí vakuum tréninku břicha, který stačí cvičit pouhých 5 minut denně Všimli jste si, že vám narostlo bříško? Místo litování se pusťte do cvičení. Pokud chcete břicho zhubnout opravdu rychle a snadno, vyzkoušejte vakuum trénink břicha. Jestliže se budete tomuto jednoduchému cvičení v józe zvanému Uddijána bandha věnovat alespoň 5 minut denně, už za týden si všimnete fantastických výsledků.
Článek
Recept na hustý rajčatový protlak. Ze zralých rajčat jej připravíte rychle a snadno
Recept na hustý rajčatový protlak. Ze zralých rajčat jej připravíte rychle a snadno Co s úrodou zralých rajčat? Připravte si z nich hustý rajčatový protlak, který následně při vaření využijete v průběhu celého roku. Přinášíme recept na domácí rajčatový protlak, který zvládnete udělat rychle a snadno.
Článek
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky Řada z nás má v tuto chvíli vánoční dárky již nakoupené, a tak se pouští do jejich balení. Ovšem někdy to bývá tvrdý oříšek. Jak tedy rychle a jednoduše zabalit vánoční dárek, aby zároveň vypadal hezky na pohled? Vyzkoušejte trik profesionálů, kteří balí vánoční dárky na zakázku. Při balení začínají vždy na rohu balicího papíru.
Článek
Velikonoční vajíčka originálně, snadno a rychle: Ozdobte je washi páskami
Velikonoční vajíčka originálně, snadno a rychle: Ozdobte je washi páskami Vyfouknutá i vařená vajíčka můžete zdobit různými technikami. Pokud hledáte snadný a rychlý způsob, kterým dosáhnete opravdu nádherného výsledku, jeden tu pro vás máme. Jde o zdobení velikonočních vajec japonskými washi páskami. Tyto dekorační pásky si nakupte raději s předstihem, vajíčka s nimi totiž zvládnete nazdobit i na poslední chvíli.
Článek
Maturita z jazyka se nevyvedla? Pět tipů, jak se snadno a rychle připravit na náhradní termín
Maturita z jazyka se nevyvedla? Pět tipů, jak se snadno a rychle připravit na náhradní termín Náročný režim online výuky, ale také nejistota okolo úředních maturit se bezesporu negativně podepsaly na přípravě budoucích středoškolských absolventů. Kromě řádného termínu tak letošní studenti získali i možnost termínu mimořádného. Jak se na něj připravit, když se první pokus zkoušky z jazyka nevydařil?
Článek
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví Není nic lepšího, než se ponořit do vany s horkou vodou a alespoň na chvíli vypnout. Jestli si ale pravidelně lebedíte ve vodě, která má teplotu vyšší než 37 stupňů Celsia, navzdory příjemnému odpočinku sami sobě spíš ubližujete. Jaké zdravotní potíže vám tedy pobyt v horké vodě může způsobit?
Článek
Udělejte si doma pořádek. Tyhle věci vám jen zabírají místo
Udělejte si doma pořádek. Tyhle věci vám jen zabírají místo I přesto, že se snažíme v domácnosti udržovat pořádek, neubráníme se tomu, aby se nám postupem času nehromadily věci, které „zkrátka jen tak nemůžeme vyhodit do popelnice“. Faktem ovšem zůstává, že nám doma zabírají místo a akorát lapají prach.
Článek
Řeřicha setá obsahuje cenný koktejl vitaminů a minerálů. Snadno si ji vypěstujete doma na parapetu
Řeřicha setá obsahuje cenný koktejl vitaminů a minerálů. Snadno si ji vypěstujete doma na parapetu Už nedočkavě vyhlížíte jaro? Pokud jste už vánoční výzdobu schovali na příští rok, určitě se těšíte na to, až si budete za pár týdnů pochutnávat na prvních jarních bylinkách. Co si toto čekání zkrátit? Vysejte si doma řeřichu, která skvěle chutná, a navíc má spoustu zdraví prospěšných látek.
Článek
Co na rychlé opálení? Rozhodně nezkoušejte nebezpečný trik, který se šíří internetem
Co na rychlé opálení? Rozhodně nezkoušejte nebezpečný trik, který se šíří internetem Opálená pokožka patří k létu. Spousta lidí, kteří chtějí rychle docílit hnědého opálení, se však uchylují k nezdravým metodám. Cíleně nepoužívají vhodné opalovací krémy, leží dlouhé hodiny na přímém sluníčku a nejen to. Internetem se nyní šíří nebezpečný trik, jak se rychle opálit na sluníčku, který vám může vážně poškodit zdraví.
Článek
Rozkrojená cibule v místnosti: Fígl našich babiček, který opravdu funguje
Rozkrojená cibule v místnosti: Fígl našich babiček, který opravdu funguje Máte doma velkou zásobu cibule? Jestli ne, rychle si pro ni zajděte třeba do obchodu. Momentálně nastává období, kdy nás ve velkém skolí kašel, chřipky či nachlazení, a právě cibule je v boji proti těmto nemocem skvělým pomocníkem. Přesvědčili jsme se o tom sami, neboť jsme vyzkoušeli jeden z "cibulových" fíglů našich babiček. A opravdu funguje!
Článek
Mastí se vám nadměrně vlasy? Příčinu hledejte v nezdravém životním stylu i stresu
Mastí se vám nadměrně vlasy? Příčinu hledejte v nezdravém životním stylu i stresu Rychle se mastící vlasy dokážou ženám nepříjemně zkomplikovat život. Jestli si i vy musíte kvůli nadměrné mastnotě svou hřívu umývat každý den, měla byste vědět, že s tímto problémem můžete něco udělat. Příliš se mastící vlasy však nezkrotíte kvalitní kosmetikou, pravou příčinu tohoto problému hledejte sama u sebe.
Článek
Normální tělesná teplota už není 37 ºC. Vědci ze Stanfordské univerzity spočítali novou hodnotu
Normální tělesná teplota už není 37 ºC. Vědci ze Stanfordské univerzity spočítali novou hodnotu Pokud máte doma tradiční rtuťový teploměr, teplota 37 °C je u něj vyznačena červenou drážkou. Tento údaj však podle vědců ze Stanfordské univerzity odpovídá normální tělesné teplotě člověka žijícího v 19. století. Američtí vědci poukazují na to, že běžná teplota lidského těla klesla, a to na 36,6 °C.