Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
6 potravin, kterým se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život
6 potravin, kterým se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život Většina z nás si přeje prožít plnohodnotný a dlouhý život. Proto se snažíme stravovat zdravěji. V mnoha případech si ale pouze myslíme, že opravdu zdravě jíme a i nadále konzumujeme potraviny, které škodí našemu zdraví. Kterým potravinám se tedy dlouhodobě vyhnout, aby náš život byl co nejdelší?
Článek
Zajímavá zjištění o lidské krvi: Chcete vědět, jak dlouho by vás vysávali komáři nebo s jakým množstvím krve byste přežili?
Zajímavá zjištění o lidské krvi: Chcete vědět, jak dlouho by vás vysávali komáři nebo s jakým množstvím krve byste přežili? Bez krve bychom tu už nebyli. Tato neprůhledná červená tekutina protéká celým naším tělem a plní řadu velmi důležitých funkcí. Určitě sami víte, jakou úlohu v krvi zastávají červené krvinky, bílé krvinky, krevní destičky a plazma. O lidské krvi vám proto přinášíme další zajímá zjištění, z nichž některá pro vás budou opravdu překvapivá.
Článek
Popraskané rty do krve: Zjistěte příčinu tohoto problému, až poté se pusťte do léčby
Popraskané rty do krve: Zjistěte příčinu tohoto problému, až poté se pusťte do léčby Trápíte se, že máte popraskané rty do krve? Za bolestivý a nevzhledný stav vašich rtů však nemůže pouze nepříznivé počasí, ale také další faktory. Máme pro vás tipy, jak popraskané rty nejlépe regenerovat a jak tomuto problému pro příště předejít.
Článek
Těmto potravinám se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život
Těmto potravinám se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život Většina z nás si přeje prožít plnohodnotný a dlouhý život. Proto se snažíme stravovat zdravěji. V mnoha případech si ale pouze myslíme, že opravdu zdravě jíme a i nadále konzumujeme potraviny, které škodí našemu zdraví. Kterým potravinám se tedy dlouhodobě vyhnout, aby náš život byl co nejdelší?
Článek
Milujete kávu? Podle vědců pití kávy prodlužuje život
Milujete kávu? Podle vědců pití kávy prodlužuje život Patříte ke kávovým maniakům a dopřáváte si alespoň tři šálky tohoto tmavého lahodného nápoje denně? Ač vás mnozí přesvědčují o tom, že byste měli svou závislost omezit, nejnovější vědecké studie jsou na vaší straně: Pití kávy prodlužuje život, a to až o několik let! Tak proč si nedopřát další šálek?
Článek
Vědci objevili protilátku, která zničí koronavirus. Našli ji v krvi vyléčených pacientů
Vědci objevili protilátku, která zničí koronavirus. Našli ji v krvi vyléčených pacientů Ačkoliv oficiální lék na nový koronavirus prozatím neexistuje, vědci se snaží, seč mohou. Jak totiž ukazuje nejnovější objev britských vědců, lidstvo má další potenciální zbraň proti nákaze COVID-19.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Vodicí pes ve službě člověku: Jaký je život nevidomého s vodicím psem?
Vodicí pes ve službě člověku: Jaký je život nevidomého s vodicím psem? Většina z nás už ten obraz někdy viděla: nejistá chůze a v ruce bílá hůl. Pravidelným ťukáním člověk objevuje svět, který v příští vteřině potká.
Článek
20letá Brazilka bojuje od narození s nemocí motýlích křídel. Fernanda Tanajura svůj příběh vypráví na Instagramu
20letá Brazilka bojuje od narození s nemocí motýlích křídel. Fernanda Tanajura svůj příběh vypráví na Instagramu Nemoc motýlích křídel. Přesně tuto diagnózu si brazilská dívka Fernanda Tanajura vyslechla již v raném dětství. I když její tělo “zdobí” bolestivé puchýře, o které se musí dennodenně starat, je pozitivně naladěná. Fernanda Tanajura se svůj život snaží užívat se vším, co přináší. Tato silná dívka je pro mnohé velkou inspirací.
Článek
Nedostatek i nadbytek draslíku v těle škodí. Jak se tyto stavy projevují?
Nedostatek i nadbytek draslíku v těle škodí. Jak se tyto stavy projevují? Draslík je důležitým minerálem, který ovlivňuje správné fungování nervů, svalů a srdce. Pokud je hladina draslíku v krvi v rovnovážném stavu, má to na naše zdraví blahodárný vliv. Závažný problém však nastává při nedostatku, nebo naopak při nadbytku draslíku v těle. Z jakého důvodu?
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Modelka s alopecií ZaraLena Jackson svůj příběh sdílí na Instagramu. Vyjádřila se i ke kauze na předávání Oscarů 2022
Modelka s alopecií ZaraLena Jackson svůj příběh sdílí na Instagramu. Vyjádřila se i ke kauze na předávání Oscarů 2022 Britská modelka, influencerka a televizní hvězda ZaraLena Jackson prošla náročným obdobím. V roce 2020 jí začaly vypadávat obrovské chomáče vlasů. Ač podstoupila léčbu UV světlem, aby zachránila své dlouhé kadeře, byl to marný boj. Nakonec se musela vyrovnat s alopecií. Proto se jí velmi dotkla i kauza na předávání Oscarů.
Článek
Trápí vás deprese nebo nespavost? Začněte spát pod těžko přikrývkou
Trápí vás deprese nebo nespavost? Začněte spát pod těžko přikrývkou Možná si z dětských let vybavíte, když jste u babičky spokojeně usínali pod těžkými duchnami? Nyní se ukazuje, že těžší přikrývky mají své opodstatnění a mimo spánku v teple mají pozitivní vliv na náš spánek a naši psychiku. Proč bychom tedy měli spát pod těžšími přikrývkami?
Článek
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně Přestože dna neboli pakostnice zní mnohým lidem jako nemoc z minulých časů, pro řadu jiných jsou dnové záchvaty několikrát do roka či měsíce nepříjemnou realitou. Moderní způsob života této nemoci svědčí.
Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.