Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ta nejvhodnější místa pro milování podle vašeho znamení zvěrokruhu
Ta nejvhodnější místa pro milování podle vašeho znamení zvěrokruhu Spousta párů po delším soužití přesídlí své sexuální hrátky jen do ložnice. To je však velká škoda, protože nejenom jejich domácnost skýtá mnoho zákoutí, kde by si milování užili možná více ale i venku je spousta možností. Pokud si však nevíte rady, kde přesně by to mělo být, i v tomhle vám vaše znamení zvěrokruhu může být nápomocno.
Článek
Modelku Iskru Lawrence proslavily až plné křivky: Krása podle ní není o velikosti
Modelku Iskru Lawrence proslavily až plné křivky: Krása podle ní není o velikosti Anglickou modelku plných tvarů Iskru Lawrence sledují jenom na Instagramu přes 4 miliony lidí. Tato 28letá žena s velikostí 44 se za své křiky rozhodně nestydí a s hrdostí sdílí i své fotky v plavkách. Iskra Lawrence, která propaguje body positive myšlení, patří v současnosti k těm nejkrásnějším XXL modelkám světa. Dřív tomu tak rozhodně nebylo.
Článek
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu Jaká čísla jsou pro vás v roce 2021 ta nejšťastnější? Které barvy vás letos příznivě ovlivní? V kterém období roku 2021 budete mít štěstí, a ve kterém se vám bude naopak lepit smůla na paty? Vše závisí na datu vašeho narození. Přinášíme přehled šťastných čísel, šťastných barev i šťastných měsíců roku 2021 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Není pečivo jako pečivo. Podle čeho jej vybíráte?
Není pečivo jako pečivo. Podle čeho jej vybíráte? Obiloviny patří k základním stavebním kamenům naší každodenní stravy po dlouhá staletí. Dnes už však víme, že není obilovina jako obilovina nebo mouka jako mouka. Klasická pšenice je již dávno překonaná, a to především proto, že se jedná o surovinu postavenou především na komplexních sacharidech.
Článek
Komentář lékařky: Má vysoký věk otce vliv na zdraví potomka?
Komentář lékařky: Má vysoký věk otce vliv na zdraví potomka? Plodnost žen po třicátém roce života začíná klesat. Co naopak vzrůstá, je míra rizika, ať už v podobě spontánního potratu, či onemocnění potomka. Současné ženy si toto obvykle velmi dobře uvědomují a vědí, jaký negativní dopad odkládání mateřství obnáší. Vliv vyššího věku otce si ale veřejnost zatím příliš nepřipouští.
Článek
Tipy na dokonalé řízky: Vylepšete je podle triků profesionálů
Tipy na dokonalé řízky: Vylepšete je podle triků profesionálů Jistě souhlasíte s tím, že udělat řízek, který bude na povrchu křupavý a uvnitř měkký a šťavnatý, je kumšt. Jestli si navíc myslíte, že na klasickém řízku už nemáte co vylepšit, opak je pravdou. Vyzkoušejte při přípravě řízků několik jednoduchých triků od profesionálů. Řízek bude dokonalý a bude se vám doslova rozplývat na jazyku.
Článek
Pořiďte si tyto pokojové rostliny: Do vašeho domova vnesou zdraví, bohatství a štěstí
Pořiďte si tyto pokojové rostliny: Do vašeho domova vnesou zdraví, bohatství a štěstí Pokojové rostliny jsou nejen designovým doplňkem. Vašemu domovu dokážou vdechnout jedinečnou atmosféru. Není ale tajemstvím, že některé z nich na nás působí spíš negativně a vysávají nás. Proto si domů pořiďte pokojové rostliny, z nichž bude sálat jenom příjemná energie. Které květiny vám dle Feng Shui dokážou dodat zdraví, bohatství nebo štěstí?
Článek
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví Trápí vás oslabená imunita? Pokud trpíte častými infekcemi, chronickou únavou, zvýšenou náchylností k alergiím, ale také se velmi pomalu zotavujete z nemocí nebo se vám hůře hojí rány, pusťte se do posilování svého imunitního systému. Jaké máte možnosti?
Článek
Mít sestru z nás dělá lepšího člověka. Podle studií je to prospěšné pro duševní zdraví
Mít sestru z nás dělá lepšího člověka. Podle studií je to prospěšné pro duševní zdraví Po všech těch hádkách, křičení, házení věci a dohadování se vám dnes ukážeme, jak prospěšné pro vás je mít sestru a čemu všemu vás jistě naučila. O tom, jak velký vliv na život člověka mají rodiče, není pochyb, ovšem osobnost člověka formují i jeho sourozenci, především sestra. O co tedy jedináčci přicházejí?
Článek
Jak přežít vedra v kanceláři? Klimatizace a zeleň jsou základ
Jak přežít vedra v kanceláři? Klimatizace a zeleň jsou základ Tropická vedra jsou stále častější. Podle meteorologů je můžeme očekávat během srpna i července. Budete většinu léta trávit v práci? Přinášíme několik rad, jak si pobyt v kanceláři během letních veder co nejvíce zpříjemnit.
Článek
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem?
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem? Milostné hrátky zastupují v našem životě, ať už chceme nebo ne, velmi důležitou roli. Jak si v této oblasti stojí jednotlivá znamení zvěrokruhu? Se kterými zažijete noc plnou vášně a které si naopak nevedou příliš dobře?
Článek
7 tipů, jak se zase cítit skvěle
7 tipů, jak se zase cítit skvěle Možná za to může celospolečenský stres z důvodu korony, možná za to může práce, možná za to můžete vy sama. Poslední dobou se cítíte mizerně a nevíte, jak z toho ven. Připadáte si neschopná, nic se vám nechce, do zrcadla se raději nekoukáte, vašim outfitům vládne černá a šedá. Tak dost. Je na čase sama se sebou něco udělat.
Článek
Hubnutí podle krevních skupin? Víme, jak toho docílit
Hubnutí podle krevních skupin? Víme, jak toho docílit Věděli jste, že naše krevní skupina nám udává směr v tom, co bychom měli jíst, jaké sportovní aktivitě se věnovat a také, že má i vliv na to, na jaké nemoci jsme náchylní? Že ne? V tom případě čtěte dál!
Článek
Co vše s sebou přináší těhotenství po čtyřicítce?
Co vše s sebou přináší těhotenství po čtyřicítce? Ačkoliv bylo dříve naprosto běžné, že ženy mívaly své první dítě kolem dvaceti let, dnes je trend poněkud odlišný. Starších matek v České republice každoročně stále přibývá a není výjimkou, že žena čeká své první dítě kolem čtyřicítky. Co vás tedy čeká, pokud se rozhodnete mít dítě v pokročilém věku?
Článek
Vyléváte lák od okurek? Jedná se o blahodárnou tekutinu
Vyléváte lák od okurek? Jedná se o blahodárnou tekutinu Lák od nakládaných okurek podle mnohých z nás patří do výlevky nebo záchodové mísy. Co jiného bychom s ním taky dělali, že? Jenže zdání klame: Lák od okurek má překvapivě všestranné využití a blahodárně působí hlavně na naše zdraví. Co všechno lák od okurek umí? To vám napoví následující tipy, díky kterým tuto cennou tekutinu už nikdy nevylijete!