Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Trápí vás poporodní bříško? Zbavte se ho pomocí těchto cviků
Trápí vás poporodní bříško? Zbavte se ho pomocí těchto cviků Stačí k tomu jenom 5 efektních cviků, trpělivost, zdravá strava a vytrvalost. Pokud si každý den najdete chviličku a budete poctivě cvičit tyto cviky, výsledy na sobě již po 14 dnech uvidíte. Začněte již dnes, vytrvejte a dosáhněte zázračných výsledků, které budou stát za to.
Článek
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč Ač to zní všelijak i moč dokáže o našem zdraví leccos vypovědět. A zaměřit bychom se neměli jen na její barvu, ale i na její vůni či konzistenci. Navíc i pocit, který při močení máme, může odhalit různá onemocnění.
Článek
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala!
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala! Každý rozchod dvou milujících se lidí je plný rozdílných emocí. Někteří jej snáší s nadhledem a jiní situaci nezvládnou. Jen čas zahojí všechny rozjitřené rány a umožní vidět svět opět v tom krásnějším světle. 
Článek
Chrápe váš partner? Zbavte ho to jednou provždy
Chrápe váš partner? Zbavte ho to jednou provždy Chrápání postihuje ženy a muže bez ohledu na věk. Máte také partnera, který chrápe, jako když řeže dříví? Jistě pak souhlasíte s tím, že jeho chrápání rozhodně neprospívá vašemu vztahu. Nejste v tom ale sami. Spousta takto „postižených“ lidí raději volí oddělené ložnice. Některé dokonce jejich chrápající partner dožene až k rozchodu.
Článek
Obliba avokáda výrazně klesá. Překvapí vás, proč ho lidé odmítají jíst
Obliba avokáda výrazně klesá. Překvapí vás, proč ho lidé odmítají jíst Ještě nedávno bylo avokádo považováno ze superpotravinu, která je nedílnou součástí našeho zdravého životního stylu. Jenže obliba avokáda navzdory jeho nesporných zdravotním výhodám výrazně klesá, protože spousta lidí postupně odhaluje temnou stránku jeho pěstování.
Článek
Trápí vás vypadávání vlasů? Tento domácí šampón umí zázraky
Trápí vás vypadávání vlasů? Tento domácí šampón umí zázraky Trápí vás nadměrné vypadávání vlasů a při každém umývání vám vypadají další a další? Už není třeba vyhazovat peníze za šampóny a různé masky na vlasy, které stejně nepomohou. Kouzlo se skrývá úplně někde jinde!
Článek
Plátek citronu vedle postele dokáže zázraky: Jaký dopad má na vaše zdraví, zatímco spíte?
Plátek citronu vedle postele dokáže zázraky: Jaký dopad má na vaše zdraví, zatímco spíte? Napadlo vás někdy položit si na noční stolek vedle postele plátek citronu? Ač vám to možná přijde jako nesmyslný nápad, tímto jednoduchým trikem v průběhu jedné noci výrazně prospějete svému zdraví. Jak na vás tedy bude plátek citronu působit, zatímco budete spát? Zbavíte se nahromaděného stresu a uvolníte dýchací cesty. A nejen to.
Článek
Dopis Ježíškovi nepatří pouze za okno. Kam ho poslat, aby vaše děti dostaly odpověď?
Dopis Ježíškovi nepatří pouze za okno. Kam ho poslat, aby vaše děti dostaly odpověď? Píšou každoročně vaše děti dopis Ježíškovi? Nemusí jej dávat pouze za okno, ale mohou jej Ježíškovi přímo poslat poštou. Aby vaše děti měly radost, že jim Ježíšek odpověděl, prozradíme vám, jak by měl dopis pro Ježíška vypadat. Od věci není rovněž znát přesnou adresu na Ježíška.
Článek
Trápí vás tvrdá kůže na nohou? Pomůže vám avokádová maska
Trápí vás tvrdá kůže na nohou? Pomůže vám avokádová maska Jsou vaše nohy suché a trápí vás mozoly? Zkuste tento jednoduchý tip na změkčení tvrdé kůže díky avokádu!
Článek
Trápí vás neměnný úbytek na vaší váze? Problémem může být i tohle
Trápí vás neměnný úbytek na vaší váze? Problémem může být i tohle Vyzkoušeli jste už téměř všechno, a přesto se vám nedaří zhubnout? Jak se může stát, že člověk, který pravidelně cvičí a stravuje se zdravě, nehubne? Co za tím ve skutečnosti stojí?
Článek
6 důležitých věcí, které vám oči řeknou o vašem zdraví
6 důležitých věcí, které vám oči řeknou o vašem zdraví Jakékoliv onemocnění očí nebo i okolí očí bychom neměli podceňovat. Přece jenom se říká, že oči jsou oknem do duše, proto bychom se o ně měli i dostatečně starat, protože o našem zdraví dokážou leccos vypovědět.
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Co vše o vašem zdraví prozradí barva jazyka?
Co vše o vašem zdraví prozradí barva jazyka? Ačkoliv někteří z nás opomínají důležitost jazyka, měli bychom si uvědomit, že bez něj bychom nedokázali mluvit, vychutnat si naše jídlo, komunikovat a především bychom ani nevěděli, zda je s námi všechno v pořádku. Ptáte se jak to? Jazyk totiž dokáže o celkovém zdraví našeho těla vypovědět více, než jste si kdy mysleli.
Článek
Trápí vás popraskané koutky úst? Vsaďte na vitamin B, zinek a železo
Trápí vás popraskané koutky úst? Vsaďte na vitamin B, zinek a železo Popraskané koutky úst dokážou pořádně zkomplikovat život. Bolí vás, pálí vás, nemůžete kvůli nim pořádně otevřít pusu, a navíc kazí váš perfektní vzhled. Jejich příčinou je nejčastěji nedostatek zinku, železa a vitamínů řady B. Může je způsobovat i skrytá infekce. Jakým způsobem se popraskaných koutků co nejrychleji zbavíte?