Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vědecky potvrzeno: Muži tráví v koupelně víc času než ženy
Vědecky potvrzeno: Muži tráví v koupelně víc času než ženy Že koupelna je výhradně ženským teritoriem? Podle nejnovějšího vědeckého výzkumu to není zas tak pravda. Také muži si chtějí uzurpovat tuto místnost sami pro sebe a prý v ní tráví mnohem víc času než ženské pokolení. Muži ovšem neholdují zkrášlovacím procedurám, čas v koupelně tráví úplně z jiného důvodu. A ten vás možná překvapí!
Článek
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor Ačkoliv je v nás zakořeněno to, že muži zpravidla podvádějí častěji než ženy, není to tak úplně pravda. Podle posledních průzkumů, které se zabývaly nevěrami u dlouhodobých vztahů, se ukázalo, že většinou jsou to právě ženy, kdo je ve vztahu nevěrný.
Článek
Influencerka chodí jenom s muži, kteří vydělají víc než 5,4 milionu Kč ročně. Na partnery má i další přísné požadavky
Influencerka chodí jenom s muži, kteří vydělají víc než 5,4 milionu Kč ročně. Na partnery má i další přísné požadavky Máte při výběru svého potenciálního partnera nějaké speciální požadavky? I když odpovíte, že ano, rozhodně vás zaskočí přístup influencerky Chloe Amour, která sestavila seznam parametrů, které musí její partner splňovat. Kromě jiného by měl vydělávat v přepočtu nejméně 5,4 milionu Kč ročně.
Článek
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné?
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné? V dnešní době, kdy finančně musí rodinu podporovat nejenom muži, ale také ženy, se může stát, že právě manželka a zároveň maminka se někdy cítí vyčerpaně. V takovém případě je na místě, aby si manželé byli v domácích pracích rovni, mnohdy to tak ale bohužel není.
Článek
Vypili jste alkoholu víc, než jste měli? Vyzkoušejte osvědčené novoroční vyprošťováky
Vypili jste alkoholu víc, než jste měli? Vyzkoušejte osvědčené novoroční vyprošťováky Říká se, jak na Nový rok, tak po celý rok. Jenže, co když jste to během silvestrovských oslav přepískli s alkoholem a první den v novém roce se vzbudíte s pořádnou kocovinou? Nejlepším lékem na tenhle poalkoholový stav je několik osvědčených novoročních vyprošťováků. Vyzkoušejte je, dostanou vás opět do formy!
Článek
Žena se víc než 40 let neusmála, aby se jí netvořily vrásky: Díky tomu vypadá perfektně
Žena se víc než 40 let neusmála, aby se jí netvořily vrásky: Díky tomu vypadá perfektně Stárnutí je pro většinu žen tím největším strašákem. Bojí se přibývajících vrásek, šedivých vlasů či povislých prsou. V honbě za nekonečným mládím sahají po kosmetice, která jim slibuje zázraky, často využijí i služeb plastického chirurga. Američanka Tess Christian na to šla jinak. Aby se jí na tváři netvořily vrásky, více než 40 let se neusmála.
Článek
Co o vás řekne tvar vašich nohou? Víc než si myslíte
Co o vás řekne tvar vašich nohou? Víc než si myslíte Každá z nás je jiná, odlišujeme se všemi částmi těla a samozřejmě i tvarem nohou. Právě tvarem ženských nohou se podvědomě řídí také muži, protože podle něj mohou odhalit, jaký má žena temperament. Podle tvaru nohou si tedy podvědomě hledají partnerku. Tak milé dámy, stoupněte si před zrcadlo, dejte chodidla těsně k sobě, ať zjistíte, co jste zač!
Článek
Žluté nánosy pylu zahalily Česko. V roce 2022 je pylu víc než obvykle
Žluté nánosy pylu zahalily Česko. V roce 2022 je pylu víc než obvykle Všimli jste si toho, že letos na jaře je pylu víc než v předchozích letech? Žluté nánosy pylu se usazují na autech a oknech a samozřejmě dráždí i alergiky. Jak ukazuje pylový semafor, koncentrace pylových alergenů je v ovzduší po celém Česku velmi vysoká, zejména kvůli teplu a suchu.
Článek
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali Velká gesta a dary nejsou nevítané! Dnes to ale o materiálních předmětech, které ve skutečnosti neukážou, jak moc vám na ženě záleží, nebude. Existuje totiž několik gest, které jsou pro ženu mnohem víc než všechny drahokamy na světě.
Článek
Domácí pizza na plech: Bude vám chutnat víc než z pizzerie
Domácí pizza na plech: Bude vám chutnat víc než z pizzerie Dali byste si k obědu nebo večeři něco dobrého? Vyzkoušejte domácí pizzu na plech. Máme pro vás recept, který je rychlý a jednoduchý. Vypracované těsto na domácí pizzu navíc nemusíte nechat ani kynout. Jak tedy při přípravě domácí pizzy na plech postupovat?
Článek
Otestujte se: Tvar rtěnky toho o vás řekne víc, než si myslíte
Otestujte se: Tvar rtěnky toho o vás řekne víc, než si myslíte Máte v kabelce rtěnku nebo pomádu na rty? Tak ji vytáhněte a pozorně prozkoumejte, jaký má tvar. I když to možná budete považovat za úplnou prkotinu, právě tvar rtěnky či pomády, který jste vytvořila jejím pravidelným používáním, je vlastně otisk vaší povahy a charakteru. Tak schválně, najdete se v následujícím seznamu?
Článek
Co všechno o vás vypovídá tvar vašeho nosu? Víc než byste čekali
Co všechno o vás vypovídá tvar vašeho nosu? Víc než byste čekali Ne nadarmo se říká „podle nosa poznáš kosa“, protože ať už chceme nebo ne, je na tom více pravdy, než bychom si mysleli. Nejen z očí či rukou se toho dá o člověku spoustu vyčíst, ale také i z jeho tvaru nosu.
Článek
S Američankou Josie se její přítel rozešel kvůli váze. Z pomsty zhubla víc než 67 kilo a má postavu snů
S Američankou Josie se její přítel rozešel kvůli váze. Z pomsty zhubla víc než 67 kilo a má postavu snů Instagramerka Josie prošla neuvěřitelnou proměnou svého těla. Poté, co se s ní rozešel přítel, který ji kvůli její hmotnosti 137 kilogramů neustále ponižoval, se dala na hubnutí a cvičení. Jak Josie říká, během let se stala z obézní dívky, kterou její bývalý nechtěl, sexy dívkou, který její bývalý už nemůže mít.
Článek
Monika Bagárová vysvětlila, proč je víc než měsíc s Ruminkou sama. Přítel Machmud Muradov je pracovně v Uzbekistánu
Monika Bagárová vysvětlila, proč je víc než měsíc s Ruminkou sama. Přítel Machmud Muradov je pracovně v Uzbekistánu Na Instagramu se zpěvačky Moniky Bagárové její sledující v posledních týdnech velmi často ptají, proč je na fotkách s dcerou Ruminkou sama a kde je vůbec její partner Machmud Muradov. Oblíbená zpěvačka a novopečená maminka si nyní udělala na své fanoušky čas a vysvětlila jim, jak se u ní doma situace má.
Článek
První písmena vašeho jména a příjmení o vás prozradí víc, než si myslíte
První písmena vašeho jména a příjmení o vás prozradí víc, než si myslíte Naše jméno tvoří nedílnou součást naší identity. Nejen, že má svůj význam pro numerologické výpočty, svůj význam si nesou i samotné iniciály. Mnoho lidí věří, že každé písmeno má svou vibraci, která ovlivňuje náš život. A jaký význam nesou vaše iniciály?
Článek
Poznejte triky obchodníků, které vás nutí nakupovat víc oblečení, než byste chtěla
Poznejte triky obchodníků, které vás nutí nakupovat víc oblečení, než byste chtěla Utrácíte víc, než je zdrávo? Možná, že vás k tomu podvědomě nutí triky obchodníků, kvůli kterým se přestáváte ovládat. Pokud se pravidelně vracíte z nákupů ověšená igelitkami a bez peněz, své nákupní chování byste měla začít korigovat. Jestli chcete pro příště ušetřit, poznejte tyto marketingové triky obchodníků, které vás nutí utrácet víc a víc.