Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
6 důležitých věcí, které vám oči řeknou o vašem zdraví
6 důležitých věcí, které vám oči řeknou o vašem zdraví Jakékoliv onemocnění očí nebo i okolí očí bychom neměli podceňovat. Přece jenom se říká, že oči jsou oknem do duše, proto bychom se o ně měli i dostatečně starat, protože o našem zdraví dokážou leccos vypovědět.
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Bolavé a unavené oči jsou výsledkem školáckých chyb: Jak svému zraku ulevíte?
Bolavé a unavené oči jsou výsledkem školáckých chyb: Jak svému zraku ulevíte? Zrak patří k našim nejcennějším smyslům. Místo toho, abychom se o naše oči s náležitou péčí starali, často jim ubližujeme spoustou školáckých chyb. Výsledkem jsou bolavé a unavené oči a zhoršující se zrak. Kterými chybami tedy svým očím škodíte, a jak jim můžete naopak ulevit?
Článek
Barva očí není stálá: V kterých případech dochází k její změně?
Barva očí není stálá: V kterých případech dochází k její změně? Máte hnědé nebo modré oči? A přemýšleli jste někdy na tím, jak byste se na svět dívali třeba zelenýma očima? Pak byste měli vědět, že barva vašich očí není rozhodně stálá. Barvu vašich duhovek mohou výrazněji proměnit některé léky, poranění, ale i emoce a stres. V následujícím článku vám o tom prozradíme více.
Článek
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví Trápí vás oslabená imunita? Pokud trpíte častými infekcemi, chronickou únavou, zvýšenou náchylností k alergiím, ale také se velmi pomalu zotavujete z nemocí nebo se vám hůře hojí rány, pusťte se do posilování svého imunitního systému. Jaké máte možnosti?
Článek
7 tipů, jak se zase cítit skvěle
7 tipů, jak se zase cítit skvěle Možná za to může celospolečenský stres z důvodu korony, možná za to může práce, možná za to můžete vy sama. Poslední dobou se cítíte mizerně a nevíte, jak z toho ven. Připadáte si neschopná, nic se vám nechce, do zrcadla se raději nekoukáte, vašim outfitům vládne černá a šedá. Tak dost. Je na čase sama se sebou něco udělat.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat Denim patří k módním evergreenům. Také jste si jej zamilovala? Aby ne. Sluší totiž nejen štíhlým ženám, ale i dámám s nadměrnými velikostmi. Máme pro vás tipy na kousky denimové módy, které by neměly chybět v žádném dámském šatníku. Poradíme vám, jak denim nosit a kombinovat, abyste vytvořila dokonalý outfit.
Článek
Co o vás dokážou prozradit vaše uši? Úzce souvisí s vaším zdravím
Co o vás dokážou prozradit vaše uši? Úzce souvisí s vaším zdravím Co o nás dokážou vypovědět naše oči či ruce již určitě víte. Věděli jste ale, že uši jsou pro nás mnohem důležitější, než si normálně myslíme? Existuje totiž tzv. neurologický vztah, který propojuje uši s našimi vnitřními orgány a v tom tkví celé tajemství.
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Rady gynekologů, které vám ulehčí vaše ženství
Rady gynekologů, které vám ulehčí vaše ženství Jakmile se z dívky stane žena, je na čase, aby navštívila svého gynekologa, který se stane velmi důležitým člověkem v jejím životě. A právě na rady gynekologů bychom měly dávat téměř v každé situaci. Co nám tedy tito odborníci radí?
Článek
Trápí vás popraskané paty? Osvědčené recepty, jak na ně
Trápí vás popraskané paty? Osvědčené recepty, jak na ně Dalším z mnoha problémů, které nás žen, trápí, jsou ztvrdlé a popraskané paty. Ty jsou nejen nepěkné na pohled, ale dokážou být i pěkně bolestivé. Máme pro vás několik receptů, jak jim předcházet a jak se jich účinně zbavit.
Článek
Jak přežít vedra v kanceláři? Klimatizace a zeleň jsou základ
Jak přežít vedra v kanceláři? Klimatizace a zeleň jsou základ Tropická vedra jsou stále častější. Podle meteorologů je můžeme očekávat během srpna i července. Budete většinu léta trávit v práci? Přinášíme několik rad, jak si pobyt v kanceláři během letních veder co nejvíce zpříjemnit.
Článek
Trápí vás bolestivé afty? Zbavte se jich jednou provždy
Trápí vás bolestivé afty? Zbavte se jich jednou provždy Afty v ústech dokážou být pěkně otravné – jsou bolestivé a jejich léčba se často vleče. Naštěstí se při kurýrování nemusíte spoléhat na lékárnu – známe 3 přírodní způsoby, jak se jich nadobro zbavit.
Článek
Suché a popraskané paty a jejich léčba: Vyzkoušejte babské rady
Suché a popraskané paty a jejich léčba: Vyzkoušejte babské rady Zatímco každý den poctivě pečujeme o pokožku našeho obličeje, péči o naše chodidla dost často podceňujeme. Výsledkem tak mohou být suché a popraskané paty. Nežli s tímto nevzhledným a bolestivým problémem vyrazíte na pedikúru, popraskané paty můžete ošetřit i tím, co máte doma. Vyzkoušejte tyto babské rady, díky nimž se vaše paty opět zacelí.