Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Avokádo je skvělé i ke kosmetickým účelům: Vyrobte z něj krém na holení nebo pleťovou masku
Avokádo je skvělé i ke kosmetickým účelům: Vyrobte z něj krém na holení nebo pleťovou masku V našich končinách je avokádo velmi podceňovaným ovocem, které má ovšem širokou škálu použití. Nemusíte si z něj připravovat jenom dobroty, avokádo vám poslouží také při péči o tělo. Díky svému složení totiž skvěle nahradí i drahé kosmetické přípravky! Vyrobte si z avokáda třeba holicí krém a dejte díky němu sbohem striím či popraskaným rtům.
Článek
Domácí slupovací maska z vaječných bílků: Černé tečky nemají šanci
Domácí slupovací maska z vaječných bílků: Černé tečky nemají šanci Co si budeme povídat, černé tečky na nose jsou věčný problém. Trápí nejen ženy, ale i muže. Abyste je mohli účinně odstranit, nemusíte si hned pořizovat drahé kosmetické přípravky. Na černé tečky platí domácí slupovací maska, jejímž základem jsou obyčejné vaječné bílky.
Článek
Jak zpracovat borůvky: Upečte si hrnkový koláč s drobenkou, připravte domácí zmrzlinu nebo vyrobte sirup za studena
Jak zpracovat borůvky: Upečte si hrnkový koláč s drobenkou, připravte domácí zmrzlinu nebo vyrobte sirup za studena Sezona borůvek je v plném proudu. Ať už jste si tyto tmavofialové plody nasbírali v lese, nebo koupili na trhu, jistě přemýšlíte nad tím, jak je zpracovat. Využití borůvek je opravdu široké. Přinášíme několik receptů, které zachutnají i vám.
Článek
Trápí vás akné? Vyzkoušejte tuto domácí masku ze 3 ingrediencí
Trápí vás akné? Vyzkoušejte tuto domácí masku ze 3 ingrediencí Akné patří mezi velmi nepříjemné zdravotní a především estetické problémy. Někdo si přetrpí nevzhledné pupínky během puberty, někdo s nimi bojuje po celý život. V boji proti akné vám může pomoci tato skvělá mastička, na kterou budete potřebovat pouze tři ingredience.
Článek
Jak vyrobit domácí droždí: Postačí vám brambory, pivo nebo jablko
Jak vyrobit domácí droždí: Postačí vám brambory, pivo nebo jablko Sehnat v současné době droždí v obchodě je přímo nadlidská záležitost. Ve většině regálů nenajdete kvasnice v čerstvém, ani v sušeném stavu. Pokud si chcete upéct chleba nebo sladké kynuté pečivo, rozhodně nezoufejte. Droždí si totiž můžete vyrobit v domácích podmínkách, a to z běžně dostupných surovin.
Článek
Domácí maska na vyhlazení pleti: Kombinace kávy a banánu působí takřka jako přírodní botox
Domácí maska na vyhlazení pleti: Kombinace kávy a banánu působí takřka jako přírodní botox Chcete si vyrobit domácí masku na obličej proti vráskám? Jestliže si přejete vypnout a vyhladit pleť a zároveň nechcete zatížit svou peněženku, máme pro vás skvělý tip. Stačí smíchat kávu s banánem a získáte nejlepší masku proti vráskám, která působí skoro jako přírodní botox.
Článek
Trápí vás akné na zádech nebo v dekoltu? Může za to častá chyba při sprchování
Trápí vás akné na zádech nebo v dekoltu? Může za to častá chyba při sprchování Dělá se vám akné na zádech nebo vás trápí pupínky na krku či v dekoltu? Za akné nebo vyrážku na těle může častá chyba při sprchování, které se nevědomky dopouštíme. Navíc je dobré vědět, že tuto chybu dělají zejména ženy. O co se konkrétně jedná?
Článek
Černé tečky na nose: Víme, jak se jich zbavit
Černé tečky na nose: Víme, jak se jich zbavit Trápí vás černé tečky na nose? Nejste jediná! Neznáme jedinou ženu, která by s tímto kosmetickým problémem nebojovala. Poradíme vám proto pár fíglů, díky kterým budete moci dát černým tečkám sbohem. Tak směle do toho!
Článek
Vyzkoušejte pleťovou masku z vaječných skořápek: Vyživuje pleť a zpomaluje tvorbu vrásek
Vyzkoušejte pleťovou masku z vaječných skořápek: Vyživuje pleť a zpomaluje tvorbu vrásek Vyhazujete skořápky od vajec? Je to velká škoda. Tento přírodní materiál totiž obsahuje spoustu cenných látek, které blahodárně působí na vaši pleť. Až zase budete používat vajíčka k pečení či k vaření, vzpomeňte si na to, že skořápky rozhodně do koše nepatří. Na místo toho si z nich vyrobte vyživující pleťovou masku.
Článek
Domácí sirupy za studena: Z bezu, máty nebo mateřídoušky
Domácí sirupy za studena: Z bezu, máty nebo mateřídoušky Jejich příprava je jednoduchá a výsledek rozhodně stojí za to. Řeč je o domácích sirupech připravovaných za studena, ze kterých si můžete v průběhu celého roku umíchat osvěžující domácí limonády. Právě teď nastal ideální čas ke sběru květu černého bezu nebo čerstvých lístků máty. Tak proč si z nich během chvíle nevykouzlit vynikající domácí sirup?
Článek
10 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Je libo košíčky Izidor, domácí Raffaelo, sádlové koláčky nebo medové kuličky?
10 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Je libo košíčky Izidor, domácí Raffaelo, sádlové koláčky nebo medové kuličky? Už víte, kolik druhů vánočního cukroví letos napečete? Jelikož vánočního cukroví není nikdy dost, máme pro vás deset osvědčených receptů na rychlé, snadné, nepečené i náročnější druhy. Do přípravy, kterého vánočního cukroví se tedy můžete pustit?
Článek
Smetánka lékařská je v plném květu: Vyrobte si pampeliškový med nebo sirup
Smetánka lékařská je v plném květu: Vyrobte si pampeliškový med nebo sirup Kdo by nemiloval žluté koberce pampeliškových květů? Nemusíte si z nich pouze uplést věnec do vlasů. Z květů pampelišky neboli smetánky lékařské si připravte vynikající med, který vám pomůže od kašle a nachlazení. Z pampeliškových květů si rovněž můžete vyrobit lahodný pampeliškový sirup.
Článek
8 největších "lží" o akné, které jste už slyšeli
8 největších "lží" o akné, které jste už slyšeli Pro každého z nás je akné doslova noční můrou, která se pravidelně objeví v době, kdy je to nejméně vhodné. Když se akné objeví, je úplně jedno, že jeho nositelkou je náctiletá dívka, dospělá žena anebo muž, vždy je jednoduše nevítané.
Článek
Trápí vás nadýmání nebo plynatost? Po těchto potravinách už nebude
Trápí vás nadýmání nebo plynatost? Po těchto potravinách už nebude Nepříjemné nadýmání a plynatost většinou přichází ve chvíli, kdy o to stojíme nejméně. Nejenže se kvůli tomu cítíme dosti nepohodlně, především u žen jde také o kosmetickou vadu, která jednoduše řečeno překáží.
Článek
Pletení pomlázky z 8 nebo 9 prutů: Upleťte si domácí mrskačku
Pletení pomlázky z 8 nebo 9 prutů: Upleťte si domácí mrskačku Pletení pomlázky není v dnešní době výhradně pánskou záležitostí. Tuto činnost s bravurou zvládají i některé ženy. Pokud si ani letos nechcete pomlázku kupovat, zajděte si k vodě na vrbové proutky a pusťte se do díla. Zapomněli jste, jak na to? Následující návody vám připomenou, jak uplést velikonoční pomlázku z 8 nebo 9 prutů.
Článek
Co s živým vánočním stromkem, který dosloužil: Vyrobte z něj ptačí krmítko nebo jej zaneste do zoo
Co s živým vánočním stromkem, který dosloužil: Vyrobte z něj ptačí krmítko nebo jej zaneste do zoo Vánoce jsou definitivně za námi. Možná teď začínáte přemýšlet nad tím, co s vysloužilým vánočním stromkem, který začíná pomalu opadávat. Odstrojený vánoční stromeček rozhodně nepatří do popelnice ani kontejneru. Máte jiné možnosti, jak jej co nejšetrněji zlikvidovat.