Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to Své vlasy si ničíme nejen žehlením a fénováním. Velkou zátěží pro ně je i nástup chladného a mrazivého počasí, kvůli kterému naše hříva ztrácí svoji hydrataci, je sušší a snadněji se láme. Zima, mráz a suchý vzduch zkrátka s našimi vlasy udělají své. Prozradíme vám ale několik triků, jak si je udržíte krásné až do jara!
Článek
Influencerka sbírala několik měsíců po bytě své vypadané vlasy. Její experiment ostatní šokoval
Influencerka sbírala několik měsíců po bytě své vypadané vlasy. Její experiment ostatní šokoval K velmi neobvyklému experimentu se odhodlala influencerka Yana Chesova. Výsledek svého neobvyklého pokusu následně sdílela na TikToku a lidem spadla čelist. V čem její experiment spočíval? Tato dlouhovlasá dívka několik měsíců sbírala po bytě své vypadané vlasy. Svou sbírku kadeří následně představila ostatním.
Článek
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví Trápí vás oslabená imunita? Pokud trpíte častými infekcemi, chronickou únavou, zvýšenou náchylností k alergiím, ale také se velmi pomalu zotavujete z nemocí nebo se vám hůře hojí rány, pusťte se do posilování svého imunitního systému. Jaké máte možnosti?
Článek
Připravte své vlasy na léto již nyní: Nechte si zastřihnout konečky a svou hřívu dostatečně hydratujte
Připravte své vlasy na léto již nyní: Nechte si zastřihnout konečky a svou hřívu dostatečně hydratujte Letní měsíce představují pro naše vlasy obrovskou zátěž. Kvalitu naší hřívy ovlivňují vysoké teploty a také intenzivní sluneční záření. Chcete-li své vlasy chránit před poškozením, začněte s tím již nyní. Přinášíme vám několik tipů, jak připravit vlasy na léto. Díky nim budou vaše lokny ve velmi dobré kondici a budou tak lépe čelit letnímu počasí.
Článek
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete Když se potřebujeme v létě osvěžit něčím zdravým, automaticky sáhneme po vodním melounu. Ovšem je tu i další zelenina, na kterou často zapomínáme. Řeč je o obyčejné okurce, která má pro naše tělo spoustu zdravotních benefitů a pomůže nám i zhubnout. Proč byste ji měla do svého letního jídelníčku zařadit i vy?
Článek
Za své šedivé vlasy se už nestydí: Tato žena, která zešedivěla ve svých 21 letech, se přestala barvit až po dětech
Za své šedivé vlasy se už nestydí: Tato žena, která zešedivěla ve svých 21 letech, se přestala barvit až po dětech Spisovatelka a neurovědkyně Sara Eisenmanová z americké Arizony už o své minulosti vypráví s úsměvem. Když jí bylo pouhých 21 let, jak sama říká, zešedivěla prakticky přes noc. Po dlouhých letech nekonečného barvení se po porodu svého prvního dítěte rozhoupala k odvážnému činu. Přestala se barvit a rozhodla se nosit své přirozené šedivé vlasy.
Článek
Dojemné foto z izraelské karantény: 92letý Ezra barví vlasy své 89leté ženě Beloved
Dojemné foto z izraelské karantény: 92letý Ezra barví vlasy své 89leté ženě Beloved Bez kadeřníka se v tuto chvíli musíme obejít nejen v Česku, tuto základní službu si musí odepřít i lidé v dalších státech světa. A to i v Izraeli, kde nedávno vznikla dojemná fotografie, která obletěla svět. 92letý Ezra Shapiro na ní barví vlasy své 89leté ženě Beloved, která je upoutaná na vozíčku.
Článek
Koronavirus miluje, když se dotýkáme obličeje: Jak tomu zabránit a ochránit své zdraví
Koronavirus miluje, když se dotýkáme obličeje: Jak tomu zabránit a ochránit své zdraví Obličeje se dotkneme v průměru 16krát za hodinu. V době šíření nového koronaviru jde o nebezpečný zlozvyk, který nahrává případné nákaze. Velkým problémem ovšem je, že na svůj nos, pusu, oči či tváře často sáhneme nevědomky. Když se přestaneme dotýkat tváře, jde o jednu z nejúčinnějších obran proti koronaviru. Jak ale na to?
Článek
Jak urychlit růst vlasů a zamezit jejich vypadávání přírodní cestou?
Jak urychlit růst vlasů a zamezit jejich vypadávání přírodní cestou? Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy. A která z nás by netoužila po silných, dlouhých a zároveň zdravých vlasech? Jenže v posledních letech si ženy na problémy s růstem či dokonce i s vypadáváním stěžují čím dál častěji.
Článek
Rady do života, které třicátníci vzkazují mladší generaci: Budujte rodinné vztahy a starejte se o své zdraví
Rady do života, které třicátníci vzkazují mladší generaci: Budujte rodinné vztahy a starejte se o své zdraví Zkušenostmi starších mladí lidé často opovrhují. A to je velká škoda, protože by se mohli vyvarovat velkých životních chyb. Tuto skutečnost si uvědomil americký bloger a spisovatel Mark Manson, který na svém blogu vyzval své čtenáře ve věkové skupině 30 až 40 let, aby sdělili, na čem v životě záleží. Co konkrétně tito lidé vzkazují mladší generaci?
Článek
Recepty z medvědího česneku: Pochutnáte si a zároveň podpoříte své zdraví
Recepty z medvědího česneku: Pochutnáte si a zároveň podpoříte své zdraví Medvědí česnek získal v posledních letech mezi lidmi na obrovské popularitě. Tato bylinka, která je nejen zdravá, ale zároveň velmi chutná, nesmí na jaře chybět na žádném českém talíři. Máte svá tajná místa, kam na medvědí česnek každoročně chodíte? Zkuste si z této jarní bylinky uvařit několik dobrot, které se vám doslova rozplynou na jazyku.
Článek
Chcete mít krásné a zdravé vlasy? Dodržujte tato pravidla
Chcete mít krásné a zdravé vlasy? Dodržujte tato pravidla Lesklé, zdravé a hedvábně jemné vlasy, které se nekrepatí a jsou snadno poddajné. Rozhodně to není nic nemožného. I vy je můžete mít, i když si svou hřívu pravidelně barvíte, stylujete, fénujete a žehlíte. Zlepšit stav svých vlasů můžete už během několika týdnů, zkuste ale při péči o svou hřívu dodržovat následující pravidla.
Článek
Trápí vás vypadávání vlasů? Tento domácí šampón umí zázraky
Trápí vás vypadávání vlasů? Tento domácí šampón umí zázraky Trápí vás nadměrné vypadávání vlasů a při každém umývání vám vypadají další a další? Už není třeba vyhazovat peníze za šampóny a různé masky na vlasy, které stejně nepomohou. Kouzlo se skrývá úplně někde jinde!
Článek
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často Efekt umytých vlasů bohužel příliš dlouho nevydrží a čím častěji si je umýváme, tím dříve k tomu opět dochází. Každodenním umýváním vlasů jsou totiž vlasové folikuly neustále stimulovány a právě ty způsobují, že jsou naše vlasy mastné.
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
Teče vám z kohoutku tvrdá voda? Pozor, je to pohroma pro vaše vlasy
Teče vám z kohoutku tvrdá voda? Pozor, je to pohroma pro vaše vlasy Většině z nás teče doma z kohoutku tvrdá, nebo středně tvrdá voda. A právě tento typ vody může být obrovskou pohromou pro naše vlasy. Tvrdá vody je vysušuje, vlasy po ní navíc zůstávají zplihlé a bez lesku. Jak z tohoto začarovaného kruhu ven?