Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Valentýnské nehty: Vede červená klasika, v závěsu jsou srdíčka a třpytky
Valentýnské nehty: Vede červená klasika, v závěsu jsou srdíčka a třpytky Svátek svatého Valentýna opět klepe na dveře. Pokud jste se s partnerem domluvila, že v tento den zajdete na romantickou večeři do restaurace, jistě už máte vymyšlené, co si vezmete na sebe. Aby vám to opravdu ladilo, nezapomeňte ani na manikúru. Přinášíme vám tipy na trendy valentýnské nehty, které vám budou slušet i po 14. únoru.
Článek
Bílé skvrny, zažloutnutí nebo třepení: Tyto varovné signály nehtů upozorňují, že máte zdravotní problém
Bílé skvrny, zažloutnutí nebo třepení: Tyto varovné signály nehtů upozorňují, že máte zdravotní problém Nehty jsou indikátorem lidského zdraví. Běžně mají růžovou barvu a jsou pevné a hladké. Jak je tomu u vás? Odstraňte si lak z nehtů a pozorně si je prohlédněte. Jsou-li vaše nehty zažloutlé, třepí se nebo jsou na nich rýhy či bílé skvrnky, zpozorněte. Vaše tělo vás prostřednictvím nehtů varuje, že s vámi není něco v pořádku.
Článek
Influencerka nosila nonstop dva roky akrylové nehty. Nyní trpí syndromem zelených nehtů a varuje ostatní
Influencerka nosila nonstop dva roky akrylové nehty. Nyní trpí syndromem zelených nehtů a varuje ostatní Krásně upravené nehty jsou vizitkou každé ženy. Některým ženám stačí pilník a lak na nehty, jiné si zakládají na nehtech umělých. Tak jako influencerka Vania Fernandes, která nosila nonstop 2 roky akrylové nehty. Nyní se rozhodla jít cestou přirozenosti. A výsledek? Na jejích přírodních nehtech se objevily zelené flíčky, které nejdou odstranit.
Článek
Kousání nehtů: Způsobuje to jenom stres nebo je za tím ještě mnohem víc?
Kousání nehtů: Způsobuje to jenom stres nebo je za tím ještě mnohem víc? Kousání nehtů je jeden z nejvíce rozšířených zlozvyků a většinou, když někoho takového vidíme, předpokládáme, že je tento člověk ve stresu. Problém však je, že se jedná pouze o předpoklady a ty se často mýlí.
Článek
Vychytávky, díky kterým vám lak na nehtech vydrží co nejdéle
Vychytávky, díky kterým vám lak na nehtech vydrží co nejdéle Asi to znáte. Dáte si záležet na nalakování nehtů, nad kterým klidně strávíte dvě hodiny. Ale následující den se vám lak na nehtech odloupne nebo popraská. No není to k naštvání? Naštěstí známe několik triků, díky kterým vám běžný lak vydrží na nehtech co nejdéle!
Článek
Odnaučte se kousání nehtů jednou provždy. Ani v dospělosti není pozdě
Odnaučte se kousání nehtů jednou provždy. Ani v dospělosti není pozdě Zdravé a upravené nehty jsou vizitkou každé z nás. Nedá se to říct ovšem o lidech, kteří si koušou nehty a z tohoto zlozvyku nikdy nevyrostli. Kousání nehtů je velmi rozšířeným dětským zlozvykem. Jestli tento nešvar u vás přetrval i do dospělosti, určitě jste na vlastní kůži okusila, jak vám znepříjemňuje život. Jak se tedy kousání nehtů odnaučit?
Článek
Trápí vás zažloutlé nehty na rukách? Na vině je i nekvalitní manikúra
Trápí vás zažloutlé nehty na rukách? Na vině je i nekvalitní manikúra Zažila to snad každá z nás. Odlakujete si nehty a ejhle, objeví se nevzhledná žlutá barva. Říká se, že žluté nehty bývají důsledkem zdravotního problému. Ovšem nemusí to být ve všech případech pravda. Za nehty se žlutým podtónem může i nekvalitní manikúra, a to zejména lak na nehty. Jak tedy žlutým nehtům předejít a jak se jich případně zbavit?
Článek
Trendy v pedikúře pro letošní léto: Ukažte své nohy v sandálkách a překvapte stylově upravenými nehty
Trendy v pedikúře pro letošní léto: Ukažte své nohy v sandálkách a překvapte stylově upravenými nehty V letních měsících, kdy nosíme otevřenou obuv, by měla na dokonalou pedikúru dbát každá žena. Není od věci, když dáme všem na odiv nejen svá bezchybná chodidla bez zrohovatělé kůže či prasklin, ale i skvěle upravené nehty. Jaké jsou vůbec trendy v pedikúře pro letošní léto? Vsaďte na žlutý, bílý a modrý lak na nehty a nezapomeňte ani na třpytky.
Článek
Péče o přírodní nehty po sundání gelovek: Dopřejte si zpevňovací kúru a dopujte se vitaminy a minerály
Péče o přírodní nehty po sundání gelovek: Dopřejte si zpevňovací kúru a dopujte se vitaminy a minerály Módu gelových nehtů už odvál čas, přesto se najdou ženy, které si na tomto typu dámské manikúry stále zakládají. Jestli jste se po měsících či letech rozhodla dát gelu sbohem, jistě jste se zhrozila nad stavem svým přírodních nehtů. Jakým způsobem je můžete opět dostat do formy a navrátit jim původní pevnost a krásu?
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Gelové nehty: Jak je sundat v domácích podmínkách bezpečně a rychle
Gelové nehty: Jak je sundat v domácích podmínkách bezpečně a rychle Co s odrostlými gelovými nehty? Většina z nás si je nechává odborně sundávat v salonu. Vzhledem k současné situaci je však návštěva profesionální manikérky v nedohlednu. Poradíme vám, jakým způsobem si gelové nehty odstraníte sama v domácích podmínkách. Není to tak složité, jak se na první pohled zdá.
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně Přestože dna neboli pakostnice zní mnohým lidem jako nemoc z minulých časů, pro řadu jiných jsou dnové záchvaty několikrát do roka či měsíce nepříjemnou realitou. Moderní způsob života této nemoci svědčí.
Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.
Článek
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám Plodnost byla stěžejním společenským tématem v průběhu celé historie lidstva. My naštěstí žijeme v době, kdy se medicína vyvíjí obrovským tempem a dítě dnes může počít jako zázrakem i spousta žen, která by se v minulosti musela naděje na miminko vzdát. Jak se ale s léčbou neplodnosti vypořádávali naši předci, kteří takové možnosti neměli?