Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Esenciální oleje: Proč nejsou bezpečné a čím nás mohou klamat?
Esenciální oleje: Proč nejsou bezpečné a čím nás mohou klamat? Esenciální oleje v sobě obsahují aromatické výtažky z rostlin. A co je přírodní, to je pro nás podvědomě také bezpečné a zdravé. V případě esenciálních neboli éterických olejů to ale neplatí. I když dokážou léčit naši mysl i tělo, neměli bychom je používat bezhlavě. Při nesprávném zacházení nám totiž mohou spíš ublížit. Co bychom o nich měli vědět?
Článek
Kokosový olej směle nahradí kupovanou kosmetiku. Použijte jej jako deodorant, krém na holení nebo pastu na zuby
Kokosový olej směle nahradí kupovanou kosmetiku. Použijte jej jako deodorant, krém na holení nebo pastu na zuby Kokosový olej patří k nejoblíbenějším surovinám současnosti. Aby ne. Můžete jej používat klidně na padesát způsobů. Prospěje vašim vlasům, pokožce i zubní sklovině. Svými účinky tak s přehledem konkuruje kupovaným kosmetickým výrobkům.
Článek
Získejte zázračný lék díky kombinaci olivového oleje a citrónové šťávy
Získejte zázračný lék díky kombinaci olivového oleje a citrónové šťávy Že se olivový olej a citrón k sobě nehodí? S tímto tvrzením by přírodní medicína zcela jistě nesouhlasila. Získáte tím lék, který za pár korun dokáže vyléčit mnohé nemoci a to především bez vedlejších účinků, jak tomu bohužel v případě léků bývá.
Článek
Co se stane, když si do koupele přidáte hořčici? Její účinky vás zajisté překvapí
Co se stane, když si do koupele přidáte hořčici? Její účinky vás zajisté překvapí Jistě si jen málokdo dokáže představit, že by se dala hořčice použít i na něco jiného než k jídlu, jenže ono tomu tak skutečně je. Hořčice obsahuje proteiny, vlákninu, vitamíny i minerály, které jsou pro naše zdraví a tělo opravdu prospěšné.
Článek
Jedlá soda a její všestranné použití: Pro váš dům, krásu i zdraví
Jedlá soda a její všestranné použití: Pro váš dům, krásu i zdraví Balíček jedlé sody stojí pár korun, ale funguje podobně jako drahé kosmetické či úklidové prostředky. V kombinaci s klasickým octem nebo čistou vodou se jedná doslova o zázrak, který je na jednu stranu velmi šetrný, ale na druhou stranu má velkou sílu. Jakým způsobem tedy můžete jedlou sodu použít?
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Jablečný ocet: Kosmetický zázrak nejen pro krásnější vlasy a zdravou pleť
Jablečný ocet: Kosmetický zázrak nejen pro krásnější vlasy a zdravou pleť Nejenom jako zálivka na salát. Jablečný ocet má velmi široké využití také v kosmetice. Díky tomu, že obsahuje vitamíny A, B, C, kyselinu mléčnou a octovou, pektiny, draslík, fosfor vápník, chlor, křemík, sodík nebo hořčík, vám zajistí hlavně krásnější vlasy a zdravou pleť. Přesvědčte se o tom na vlastní kůži!
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Co s použitými čajovými sáčky? Přijdou vhod vaší pokožce, vlasům i domácnosti
Co s použitými čajovými sáčky? Přijdou vhod vaší pokožce, vlasům i domácnosti Čajový sáček vám nemusí posloužit pouze k tomu, abyste si připravila šálek lahodného čaje. Vyluhovaný čajový pytlík rozhodně nepatří do koše. Můžete jej využít i dále. A to v péči o své tělo a vlasy nebo jako úklidový prostředek. Ženám se osvědčily hlavně vyluhované sáčky od černého a zeleného čaje a také od bylinek. Vyzkoušíte je i vy?
Článek
Vyléváte lák od okurek? Jedná se o blahodárnou tekutinu
Vyléváte lák od okurek? Jedná se o blahodárnou tekutinu Lák od nakládaných okurek podle mnohých z nás patří do výlevky nebo záchodové mísy. Co jiného bychom s ním taky dělali, že? Jenže zdání klame: Lák od okurek má překvapivě všestranné využití a blahodárně působí hlavně na naše zdraví. Co všechno lák od okurek umí? To vám napoví následující tipy, díky kterým tuto cennou tekutinu už nikdy nevylijete!
Článek
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně Přestože dna neboli pakostnice zní mnohým lidem jako nemoc z minulých časů, pro řadu jiných jsou dnové záchvaty několikrát do roka či měsíce nepříjemnou realitou. Moderní způsob života této nemoci svědčí.
Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.
Článek
Chcete si udržet opálení od moře co nejdéle? Mažte se mlékem po opalování a jezte avokádo
Chcete si udržet opálení od moře co nejdéle? Mažte se mlékem po opalování a jezte avokádo Vrátila jste se z dovolené s bronzovou kůží a chcete, aby vám opálení zůstalo co nejdéle? Opálení od moře obvykle vydrží pár týdnů, poté začne vaše kůže opět blednout. Abyste se tomuto procesu vyhnula a mohla se čokoládovým opálením pyšnit až do pozdního podzimu, vyzkoušejte následující triky. Díky nim budete snědá mnohem déle.
Článek
Jak se rychle zbavit rýmy: Pomohou osvědčené postupy i babské rady
Jak se rychle zbavit rýmy: Pomohou osvědčené postupy i babské rady Rýma a ucpaný nos se v současné době skloňují snad ve všech pádech. Také jste těmto zdravotním potížím, které jsou způsobeny virovým onemocnění, neunikli? V tom případě uvítáte několik tipů, díky nimž se co nejrychleji zbavíte nepříjemné rýmy a ucpaného nosu. Co vše vám pomůže?
Článek
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám Plodnost byla stěžejním společenským tématem v průběhu celé historie lidstva. My naštěstí žijeme v době, kdy se medicína vyvíjí obrovským tempem a dítě dnes může počít jako zázrakem i spousta žen, která by se v minulosti musela naděje na miminko vzdát. Jak se ale s léčbou neplodnosti vypořádávali naši předci, kteří takové možnosti neměli?