Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zima bez nachlazení a kašle: Pomohou vám domácí sirupy na imunitu
Zima bez nachlazení a kašle: Pomohou vám domácí sirupy na imunitu Zima je obdobím nejrůznějších viróz. Chcete zůstat během nejchladnějšího období roku fit? Sáhněte po pomocné berličce v podobě domácích sirupů na imunitu, které podpoří vaše zdraví. Velkým bonusem je, že si je vyrobíte velmi snadno, rychle i levně.
Článek
Domácí mateřídouškový sirup: Vyzkoušejte recept za studena, který má na zdraví spoustu pozitivních účinků
Domácí mateřídouškový sirup: Vyzkoušejte recept za studena, který má na zdraví spoustu pozitivních účinků Milujete vůni a chuť mateřídoušky? Zkuste si tuto léčivou bylinku, která v létě hojně roste na loukách a stráních, vychutnat také doma. Připravte si domácí mateřídouškový sirup za studena, který nejen skvěle chutná, ale má i příznivé účinky na naše zdraví. Máme pro vás recept na mateřídouškový sirup, který stojí za to vyzkoušet.
Článek
Domácí sirupy za studena: Z bezu, máty nebo mateřídoušky
Domácí sirupy za studena: Z bezu, máty nebo mateřídoušky Jejich příprava je jednoduchá a výsledek rozhodně stojí za to. Řeč je o domácích sirupech připravovaných za studena, ze kterých si můžete v průběhu celého roku umíchat osvěžující domácí limonády. Právě teď nastal ideální čas ke sběru květu černého bezu nebo čerstvých lístků máty. Tak proč si z nich během chvíle nevykouzlit vynikající domácí sirup?
Článek
Domácí sirup z ostružin za studena: Nápoj, který vám bude po celý rok připomínat léto
Domácí sirup z ostružin za studena: Nápoj, který vám bude po celý rok připomínat léto Při procházce přírodou jste si jistě všimli, že dozrávají některé lahodné lesní plody. Kromě malin to jsou černomodré ostružiny, které jsou nadopované množstvím vitamínů a minerálů. Pokud vám nechutnají kupované sirupy z obchodu, můžete si z ostružin vyrobit vynikající domácí sirup. Bude nejen zdravý, ale nebude obsahovat ani jakoukoliv chemii.
Článek
Domácí sirup proti kašli vyrobíte během pár minut: Jeho základ tvoří tymián
Domácí sirup proti kašli vyrobíte během pár minut: Jeho základ tvoří tymián Období nepříjemných respiračních onemocnění, které doprovází vlhký či suchý dráždivý kašel je opět tu. Abyste byli opět brzy fit, nemusíte hned běžet do lékárny. Pomůže vám také domácí sirup proti kašli. S takovým vlhkým kašlem si poradíte zejména díky tymiánu.
Článek
Hubnutí chůzí opravdu funguje: Jak rychle a dlouho chodit, aby bylo účinné
Hubnutí chůzí opravdu funguje: Jak rychle a dlouho chodit, aby bylo účinné Chcete zhubnout a vylepšit si figuru? Nemusíte se začít věnovat žádnému speciálnímu sportu, jako je jóga, pilates či silové cvičení. Nepotřebujete ani chodit běhat. K tomu, abyste výrazně zhubli, vám stačí obyčejná chůze. Ovšem i hubnutí chůzí má svá pravidla. Kolik kilometrů byste tedy měli za den ujít a v jaké rychlosti, aby bylo hubnutí účinné?
Článek
Jak zhubnout rychle a spolehlivě dvě kila za týden? Jezte jako hubení lidé
Jak zhubnout rychle a spolehlivě dvě kila za týden? Jezte jako hubení lidé Kdo by nechtěl shodit nějaké to kilo navíc, nebo si aspoň udržet svou váhu. Různých diet a cvičení je celá řada, ale dnes pro vás máme něco zcela jedinečného a osvědčeného. Údajně stačí myslet jako štíhlí lidé a zhubnete za týden dvě kila. To píše ve své knize „Dieta jen tak mimochodem” Elizabeth Lange.
Článek
Jak zpracovat borůvky: Upečte si hrnkový koláč s drobenkou, připravte domácí zmrzlinu nebo vyrobte sirup za studena
Jak zpracovat borůvky: Upečte si hrnkový koláč s drobenkou, připravte domácí zmrzlinu nebo vyrobte sirup za studena Sezona borůvek je v plném proudu. Ať už jste si tyto tmavofialové plody nasbírali v lese, nebo koupili na trhu, jistě přemýšlíte nad tím, jak je zpracovat. Využití borůvek je opravdu široké. Přinášíme několik receptů, které zachutnají i vám.
Článek
Domácí rakytníkový sirup za studena: Zdravý recept, kterým doplníte vitamin C a posílíte imunitu
Domácí rakytníkový sirup za studena: Zdravý recept, kterým doplníte vitamin C a posílíte imunitu Přemýšlíte, jak zpracovat úrodu plodů rakytníku řešetlákového? Z oranžových bobulí si vyrobte domácí rakytníkový sirup za studena, který je pro vaše tělo doslova vitaminovou bombou. Rakytníkový sirup nejen skvěle chutná, zároveň je bohatý na vitamin C, a tak posílí imunitu a také zajistí lepší ochranu proti virózám.
Článek
Pití kávy s mlékem je evergreenem: Opravdu škodí našemu zdraví?
Pití kávy s mlékem je evergreenem: Opravdu škodí našemu zdraví? V poslední době se vyrojily spekulace o tom, že kombinace kávy a mléka škodí lidskému zdraví. Pokud si pravidelně dopřáváte kávu s mlékem, určitě vás tato záležitost bude velmi zajímat. Někteří lidé tvrdí, že od pití kávy s mlékem byste měli dát ruce pryč. Jiní vám naopak řeknou, že jde pouze o nafouknutou bublinu. Jak to tedy je ve skutečnosti?
Článek
Domácí česnekový sirup je výborný na posílení imunity. Uleví vám také od rýmy a chřipky
Domácí česnekový sirup je výborný na posílení imunity. Uleví vám také od rýmy a chřipky Doba nachlazení, chřipek či angín se neúprosně blíží. Proto není od věci, když se ni připravíte s dostatečným předstihem. Nastartujte svůj imunitní systém domácím česnekovým sirupem, který pro vaši obranyschopnost představuje mnohem větší přínos nežli kupované doplňky stavy. Jakým způsobem si tedy česnekový sirup vyrobíte?
Článek
Jahodový sirup za studena chutná v domácí limonádě i ředěný vodou. Jeho přípravu zvládne každý
Jahodový sirup za studena chutná v domácí limonádě i ředěný vodou. Jeho přípravu zvládne každý Jahodová sezona je opět tady. Všichni si chceme tohoto ovoce užít plnými doušky, a tak jej jíme čerstvé, připravujeme si z něj marmeládu nebo zmrzlinu. Jahody můžeme zkrátka zpracovat na různé způsoby. Už jste vyzkoušeli jahodový sirup za studena? Pokud ne, prozradíme vám, jak si jej připravit.
Článek
Gelové nehty: Jak je sundat v domácích podmínkách bezpečně a rychle
Gelové nehty: Jak je sundat v domácích podmínkách bezpečně a rychle Co s odrostlými gelovými nehty? Většina z nás si je nechává odborně sundávat v salonu. Vzhledem k současné situaci je však návštěva profesionální manikérky v nedohlednu. Poradíme vám, jakým způsobem si gelové nehty odstraníte sama v domácích podmínkách. Není to tak složité, jak se na první pohled zdá.
Článek
Rozkrojená cibule v místnosti: Fígl našich babiček, který opravdu funguje
Rozkrojená cibule v místnosti: Fígl našich babiček, který opravdu funguje Máte doma velkou zásobu cibule? Jestli ne, rychle si pro ni zajděte třeba do obchodu. Momentálně nastává období, kdy nás ve velkém skolí kašel, chřipky či nachlazení, a právě cibule je v boji proti těmto nemocem skvělým pomocníkem. Přesvědčili jsme se o tom sami, neboť jsme vyzkoušeli jeden z "cibulových" fíglů našich babiček. A opravdu funguje!
Článek
Co na rychlé opálení? Rozhodně nezkoušejte nebezpečný trik, který se šíří internetem
Co na rychlé opálení? Rozhodně nezkoušejte nebezpečný trik, který se šíří internetem Opálená pokožka patří k létu. Spousta lidí, kteří chtějí rychle docílit hnědého opálení, se však uchylují k nezdravým metodám. Cíleně nepoužívají vhodné opalovací krémy, leží dlouhé hodiny na přímém sluníčku a nejen to. Internetem se nyní šíří nebezpečný trik, jak se rychle opálit na sluníčku, který vám může vážně poškodit zdraví.
Článek
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc Hitem letošního léta je bezkonkurenčně crop top. V zásadě jde o zkrácenou variantu tílka nebo trička, jejichž střih odhaluje bříško. Řada žen se crop topů bojí, protože neví, jak je nosit. Tento kousek oblečení si však mohou dovolit nejen štíhlé dívky, ale také ženy s pár kily navíc. Poradíme, s čím crop top zkombinovat, aby slušel i vám.