Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy Během léta naše vlasy čelí různým nástrahám. A to nejčastěji v podobě ostrého sluníčka a slané nebo chlorované vody. Nechcete mít po létě své vlasy extrémně zničené? Abyste pak nemusela jít ke kadeřnici na radikální zkrácení, máme pro vás několik tipů, jak si zachovat krásnou hřívu po celý červenec a srpen.
Článek
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to Své vlasy si ničíme nejen žehlením a fénováním. Velkou zátěží pro ně je i nástup chladného a mrazivého počasí, kvůli kterému naše hříva ztrácí svoji hydrataci, je sušší a snadněji se láme. Zima, mráz a suchý vzduch zkrátka s našimi vlasy udělají své. Prozradíme vám ale několik triků, jak si je udržíte krásné až do jara!
Článek
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou Také vás trápí, když si najdete šedivý vlas? Své by vám o tom mohla vyprávět 31letá influencerka Pip, která začala šedivět v pouhých 12 letech. Ze svých šedivých vlasů měla dlouho mindrák, proto se je snažila maskovat barvením. Nakonec si řekla dost a ze svého nedostatku udělala přednost. A jaký je výsledek?
Článek
Máte v zimě suché vlasy? Dopřejte jim hydratační masky z domácích surovin
Máte v zimě suché vlasy? Dopřejte jim hydratační masky z domácích surovin Suché a krepaté vlasy s roztřepanými konečky. Pokud něco takového máte zrovna na hlavě, jistě souhlasíte s tím, že zima dává vaší hřívě pořádně zabrat. Suchému vzduchu, mrazům i padajícím vločkám však můžete dát pořádně na frak. Vyrobte si z domácích surovin speciální vlasové masky, které vaši hřívu hydratují, vyživí i regenerují!
Článek
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla Herečka, zpěvačka a nastávající dvojnásobná maminka Eva Salvatore Burešová se na Instagramu pochlubila novým účesem. Při poslední návštěvě kadeřnice si nechala svou dlouhou hřívu výrazně zkrátit a také si střihla ofinu. Podívejte se, jak to Evě Burešové v novém účesu sluší.
Článek
Kanadská učitelka si v 26 letech přestala barvit vlasy. Co říkáte na její šediny?
Kanadská učitelka si v 26 letech přestala barvit vlasy. Co říkáte na její šediny? Kanaďance Lauren Midgleyová, která pracuje jako učitelka, se první šediny objevily ve vlasech už v dospívání. Aby svůj handicap zakryla, začala si své kadeře barvit. V 26 letech ale řekla dost a dala šanci své přirozenosti. V každém případě jí šediny nesmírně sluší a ze svého dřívějšího handicapu udělala přednost. Co na její aktuální vlasy říkáte?
Článek
Jak urychlit růst vlasů a zamezit jejich vypadávání přírodní cestou?
Jak urychlit růst vlasů a zamezit jejich vypadávání přírodní cestou? Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy. A která z nás by netoužila po silných, dlouhých a zároveň zdravých vlasech? Jenže v posledních letech si ženy na problémy s růstem či dokonce i s vypadáváním stěžují čím dál častěji.
Článek
Nejčastější chyby, kterými si ničíte vlasy: Spíte s mokrou hlavou nebo nosíte culík
Nejčastější chyby, kterými si ničíte vlasy: Spíte s mokrou hlavou nebo nosíte culík Vlasy jsou korunou ženské krásy. Snažíte se co nejvíc pečovat o svou hřívu, a přesto jsou vaše vlasy suché, lámavé, a navíc vám nadměrně vypadávají? Možná, že se nevědomky dopouštíte několika chyb, kterými si ničíte své vlasy. Prozradíme vám, o které chyby jde, a řekneme, jak se jim pro příště vyhnout.
Článek
Dívka si 20 let nečesala vlasy. Turecký kadeřník vykouzlil z dredatých kadeří hotový zázrak, ukazuje video
Dívka si 20 let nečesala vlasy. Turecký kadeřník vykouzlil z dredatých kadeří hotový zázrak, ukazuje video Do tureckého kadeřnictví zavítala dívka Stephanie, která se 20 let nečesala a nestříhala si vlasy. I když si své kadeře umývala jednou týdně, to, co měla na hlavě, byla jedna velká ostuda. Když Stephanii umírala matka, na smrtelné posteli musela této ženě slíbit, že se svými vlasy konečně něco udělá. A výsledek? Ten dopadl nad očekávání dobře.
Článek
Chcete mít krásné a zdravé vlasy? Dodržujte tato pravidla
Chcete mít krásné a zdravé vlasy? Dodržujte tato pravidla Lesklé, zdravé a hedvábně jemné vlasy, které se nekrepatí a jsou snadno poddajné. Rozhodně to není nic nemožného. I vy je můžete mít, i když si svou hřívu pravidelně barvíte, stylujete, fénujete a žehlíte. Zlepšit stav svých vlasů můžete už během několika týdnů, zkuste ale při péči o svou hřívu dodržovat následující pravidla.
Článek
Trápí vás vypadávání vlasů? Tento domácí šampón umí zázraky
Trápí vás vypadávání vlasů? Tento domácí šampón umí zázraky Trápí vás nadměrné vypadávání vlasů a při každém umývání vám vypadají další a další? Už není třeba vyhazovat peníze za šampóny a různé masky na vlasy, které stejně nepomohou. Kouzlo se skrývá úplně někde jinde!
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
Teče vám z kohoutku tvrdá voda? Pozor, je to pohroma pro vaše vlasy
Teče vám z kohoutku tvrdá voda? Pozor, je to pohroma pro vaše vlasy Většině z nás teče doma z kohoutku tvrdá, nebo středně tvrdá voda. A právě tento typ vody může být obrovskou pohromou pro naše vlasy. Tvrdá vody je vysušuje, vlasy po ní navíc zůstávají zplihlé a bez lesku. Jak z tohoto začarovaného kruhu ven?
Článek
Rozmarýnová voda na vlasy: Recept, který podpoří růst vlasů a předejde jejich vypadávání
Rozmarýnová voda na vlasy: Recept, který podpoří růst vlasů a předejde jejich vypadávání Vlasy jsou korunou krásy. Pokud máte pocit, že vám pomalu rostou, jsou bez lesku a vitality a také vám více vypadávají, pomoci vám může rozmarýnová voda na vlasy, kterou si velmi snadno vyrobíte doma. Nejde jen o babský recept. Rozmarýnová voda na vlasy je žhavým trendem sociálních sítích, který s vašimi kadeřemi umí doslova zázraky.
Článek
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často Efekt umytých vlasů bohužel příliš dlouho nevydrží a čím častěji si je umýváme, tím dříve k tomu opět dochází. Každodenním umýváním vlasů jsou totiž vlasové folikuly neustále stimulovány a právě ty způsobují, že jsou naše vlasy mastné.