Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Push-up podprsenky hlásí ústup: Ženské výstřihy fandí braletkám
Push-up podprsenky hlásí ústup: Ženské výstřihy fandí braletkám Kulatá, objemná prsa, která se klenou do výšky. Tak tomuto trendu, který od 90. let minulého století udávaly push-up podprsenky, v současné době zvoní umíráček. Ideál ženských prsou schovaných v podprsence nyní vypadá jinak. Mnohem populárnějšími se stávají vzdušné bralette podprsenky, které ženským prsům zachovávají jejich původní tvar.
Článek
10 zajímavostí o ochlupení v intimních partiích. Tohle jste jistě netušily
10 zajímavostí o ochlupení v intimních partiích. Tohle jste jistě netušily Všechny jej máme a téměř všechny si jej nejrůznějšími způsoby odstraňujeme – řeč není o ničem jiném než o ochlupení v intimních partiích. Ačkoliv je to naprosto běžná věc, je to pořád téma, o kterém se lidé neradi baví.
Článek
Holit, nebo neholit intimní partie? Příroda velí odložit holítko
Holit, nebo neholit intimní partie? Příroda velí odložit holítko Dnešní ženy podléhají módě hladkého těla. Své tělo holí skoro všude, i tam dole. I když je holení, či neholení intimních partií otázkou komfortu, často se mylně domníváme, že jde také o vysoce hygienickou záležitost. Je jen naše věc, zda si svůj klín holíme do hladka, nebo jej necháváte na přírodno. Jaké jsou ale hlavní důvody pro odložení holítka?
Článek
Holení do plavek: Jak na hladká třísla bez červených pupínků?
Holení do plavek: Jak na hladká třísla bez červených pupínků? Trendy přejí hladké pokožce bez jediného chloupku, a to i v oblasti intimních partií. Ale znáte to: I když se při holení nebo depilaci snažíte sebevíc, výsledkem je zarudlá pokožka s pupínky, což v takových bikinách nevypadá vůbec hezky. Jak tedy docílit hladkých třísel bez nevzhledné vyrážky? Vyzkoušejte následující triky!
Článek
Chůze naboso se stává módním trendem: Lidi bez bot potkáte v restauraci i v metru
Chůze naboso se stává módním trendem: Lidi bez bot potkáte v restauraci i v metru Kvalitní a dobře udržované boty byly vždy symbolem určitého společenského postavení. V současné době to však úplně neplatí. I na veřejných místech totiž potkáte lidi, kteří si vykračují zcela bosí. Z chůze naboso neboli barefootingu se stává nový společenský fenomén, což ostatně dokazují i některé příspěvky na Instagramu.
Článek
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat Denim patří k módním evergreenům. Také jste si jej zamilovala? Aby ne. Sluší totiž nejen štíhlým ženám, ale i dámám s nadměrnými velikostmi. Máme pro vás tipy na kousky denimové módy, které by neměly chybět v žádném dámském šatníku. Poradíme vám, jak denim nosit a kombinovat, abyste vytvořila dokonalý outfit.
Článek
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc Hitem letošního léta je bezkonkurenčně crop top. V zásadě jde o zkrácenou variantu tílka nebo trička, jejichž střih odhaluje bříško. Řada žen se crop topů bojí, protože neví, jak je nosit. Tento kousek oblečení si však mohou dovolit nejen štíhlé dívky, ale také ženy s pár kily navíc. Poradíme, s čím crop top zkombinovat, aby slušel i vám.
Článek
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko Zajímá vás, jak vypadá nejkrásnější ženské tělo na světě? Podle výzkumu vědců z Texaské univerzity má ideální ženská postava výšku 168 centimetrů a míry 99-63-91 centimetrů. Toto vědecky nejdokonalejší tělo, po kterém většina lidí všech pohlaví šílí, tedy rozhodně nepředstavuje hubenou modelku, ale ženu s krásnými křivkami.
Článek
Móda odhalených kotníků neboli flanking vévodí i jaru 2020
Móda odhalených kotníků neboli flanking vévodí i jaru 2020 Ohrnuté nebo zkrácené kalhoty, nízké ponožky a holá kůže. Stejně jako v předchozích letech bude také letošnímu jaru vévodit móda odhalených kotníků neboli flanking. Víte ovšem, jak holé kotníky nosit a s jakými modely je kombinovat?
Článek
Jak vypadá ženské tělo po porodu: Novozélandská maminka ukázala, že se není za co stydět
Jak vypadá ženské tělo po porodu: Novozélandská maminka ukázala, že se není za co stydět Julie Bhosale, která je spokojenou trojnásobnou maminkou, celému světu názorně ukázala, jak vypadá ženské tělo po porodu. Ostatním ženám předvedla, že větší bříško, vytahaná kůže a strie jsou naprosto v pořádku. Zvlášť prvorodičky by podle Julie měly vědět, že je to normální, a svým poporodním vzhledem by se neměly zbytečně trápit.
Článek
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou Ačkoliv jsme my ženy naprosto dokonalým stvořením, které nejde nemilovat, i my oplýváme jistými vlastnostmi, které muži zas až tolik v lásce nemají. A jaké to jsou? Na to se podívejte v následujícím článku!
Článek
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny Co ideál krásy, který v současnosti vzývá západní svět, od žen vůbec očekává? Krásná žena nosí každý den make-up, cvičí v posilovně, je štíhlá a zároveň správně zaoblená a snaží se co nejdéle zachovat mladistvý vzhled. Každá žena však může ukázat svou výjimečnost, protože se naše společnost stává stále inkluzivnější.
Článek
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími Nejen každé staletí, ale také desetiletí s sebou neslo určitý ideál krásy a sexsymbol, kterému se chtěly všechny ženy podobat. Toho si je vědoma také americká fitness blogerka Cassey Ho, která se rozhodla vnímání ženského těla napříč staletími zdokumentovat a porovnat. A jak její experiment dopadl? Absolutně dokonalé tělo neexistuje!