Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nejlepší tvarohové knedlíky plněné ovocem: V receptu je zásadní správný výběr tvarohu, ovoce i posypky
Nejlepší tvarohové knedlíky plněné ovocem: V receptu je zásadní správný výběr tvarohu, ovoce i posypky Tvarohové knedlíky plněné ovocem jsou skutečnou delikatesou. Abyste si připravili ty nejlepší tvarohové knedlíky, které budou doslova božskou manou, zkuste se soustředit hned na několik věcí. V receptu na tvarohové knedlíky s ovocem je totiž zásadní správný výběr tvarohu, ovoce a následně také posypky.
Článek
Ledové kostky s ovocem a bylinkami jsou skvělé do koktejlů a limonád. Vytvořte je ve formách na led
Ledové kostky s ovocem a bylinkami jsou skvělé do koktejlů a limonád. Vytvořte je ve formách na led Letní měsíce se nesou ve znamení domácích limonád a také alko a nealko koktejlů. Součástí těchto oblíbených nápojů je také led. Pokud si chcete tyto limonády a koktejly ještě více ozvláštnit, přidejte do nich ledové kostky s ovocem a bylinkami. Přinášíme návod, jak je ve formách na led vytvořit a jaké kombinace ovoce a bylinek jsou nejlepší.
Článek
Není banán jako banán. Které kupovat a kterým se raději vyhnout?
Není banán jako banán. Které kupovat a kterým se raději vyhnout? Určitě to znáte, stojíte před regálem s banány a přemýšlíte, jaký koupit. Bude lepší ten hodně zralý, nebo raději ten zelený, ale co když bude lepší ten pěkně žlutý? V článku vám odhalíme, které jsou ty nejlepší a které raději nikdy nekupujte.
Článek
Jak správně vybrat kapra? Před nákupem ryby na štědrovečerní stůl zkontrolujte hned několik důležitých věcí
Jak správně vybrat kapra? Před nákupem ryby na štědrovečerní stůl zkontrolujte hned několik důležitých věcí Smažený kapr je spolu s bramborovým salátem tradičním pokrmem na štědrovečerním stolu. Chcete-li si dopřát to nejlepší, základem je zvolit čerstvou a kvalitní rybu z kádě. Jak tedy správně vybrat živého kapra a jakých pravidel se při jeho výběru držet?
Článek
Koláč Ženský rozmar uvítá doma i každý muž. Vyzkoušejte recept
Koláč Ženský rozmar uvítá doma i každý muž. Vyzkoušejte recept Ženské rozmary jsou různé, a zvláště muži je příliš nemusí. Výjimku však představuje koláč zvaný Ženský rozmar, na kterém si rádi pochutnají i pánové. Prozradíme vám, v čem je tento moučník výjimečný. Také vám přinášíme ten nejlepší recept na Ženský rozmar, který můžete doma vyzkoušet i vy.
Článek
Šípkový sirup za studena: Je skvělý do limonád, na palačinky i jako poleva na moučníky
Šípkový sirup za studena: Je skvělý do limonád, na palačinky i jako poleva na moučníky Červené šípky působí díky vysokému obsahu vitaminů a minerálů proti chřipce a nachlazení. Dokážou také výborně posílit imunitu. Užívat je přitom nemusíte pouze ve formě čaje. Zkuste si pochutnat také na lahodném šípkovém sirupu. Jelikož šípková sezona opět klepe na dveře, přinášíme vám recept na ten nejlepší šípkový sirup připravovaný za studena.
Článek
Nejlepší drobenka na koláč: Tajemstvím receptu je správný poměr surovin
Nejlepší drobenka na koláč: Tajemstvím receptu je správný poměr surovin Kdo by v létě nemiloval ovocné koláče s drobenkou? Bez drobenky totiž nejsou lité či kynuté koláče tím pravým ořechovým. Právě drobenka je sladkou tečkou, která dokáže koláč vyladit do dokonalosti. Jak ale udělat drobenku, aby byla správně drobivá, a ne mastná? Máme pro vás základní recept na perfektní drobenku. Vyzkoušejte i její chuťové variace.
Článek
Příběh 5leté Verunky s nemocí motýlích křídel: Každý den prožívá mnoho bolesti, přesto je statečná a usměvavá holčička
Příběh 5leté Verunky s nemocí motýlích křídel: Každý den prožívá mnoho bolesti, přesto je statečná a usměvavá holčička Verunka je pětiletá holčička s blonďatými vlásky. Každé ráno jí maminka před cestou do školky plete dva malé copánky.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Zemřela královna Alžběta II. Spojené království se zahalilo do smutku a zároveň přivítalo nového krále Karla III.
Zemřela královna Alžběta II. Spojené království se zahalilo do smutku a zároveň přivítalo nového krále Karla III. V čtvrtek 8. září 2022 v odpoledních hodinách zemřela na zámku Balmoral ve Skotsku britská královna Alžběta II. Tato nejdéle vládnoucí panovnice britské monarchie se dožila úctyhodných 96 let. Spojené království Velké Británie a Severního Irska se zahalilo do smutku a zároveň přivítalo nového krále, kterým je Charles, nyní král Karel III.
Článek
Jak prostřít vánoční stůl? Vaše štědrovečerní tabule bude nejkrásnější díky dekoracím, ubrusu či porcelánovému nádobí
Jak prostřít vánoční stůl? Vaše štědrovečerní tabule bude nejkrásnější díky dekoracím, ubrusu či porcelánovému nádobí K slavnostnímu prostření stolu máme příležitost po celý rok. Vánoce jsou však výjimečným obdobím, během kterého bychom měli vyšperkovat k dokonalosti i štědrovečerní tabuli. Nevíte ovšem, jak u vás doma prostřít vánoční stůl? Přinášíme vám ochutnávku těch nejkrásnějších štědrovečerních tabulí, jimiž se můžete přímo inspirovat.
Článek
Jak složit ubrousky na vánoční stůl? Do tvaru hvězdy nebo vánočního stromku
Jak složit ubrousky na vánoční stůl? Do tvaru hvězdy nebo vánočního stromku Součástí vánočně prostřeného stolu je celá řada doplňků. Najdete mezi nimi i papírové či látkové ubrousky, které však na stole nenechávejte jen tak, nýbrž je vkusně poskládejte. Zajímá vás, jak slavnostně složit ubrousky, které budou součástí vaší štědrovečerní tabule? Vyzkoušejte následující návody, které se stojí za to naučit s předstihem.
Článek
Nejlepší kuchaři a kuchařky podle horoskopu: Která znamení zvěrokruhu mají na vaření vážně talent?
Nejlepší kuchaři a kuchařky podle horoskopu: Která znamení zvěrokruhu mají na vaření vážně talent? Stejně jako hra na hudební nástroj, malování nebo psaní všemi deseti na počítači je vaření dovedností, kterou se může naučit každý. Jenže vědět, jak uvařit, a být skutečně vynikajícím kuchařem jsou dvě odlišné věci. Zda budete talent v kuchyni, určuje také datum narození. Která znamení zvěrokruhu jsou těmi nejlepšími kuchaři a kuchařkami?
Článek
4 znamení zvěrokruhu, které mají nejlepší léto 2023. Jste mezi nimi?
4 znamení zvěrokruhu, které mají nejlepší léto 2023. Jste mezi nimi? Je před námi takřka celé léto. Většina z nás se těšila na to, že si užije více času s rodinou a přáteli nebo že vyrazí na letní dovolenou k moři. Jak napovídá horoskop, někomu přejí hvězdy více a někomu méně. Která znamení zvěrokruhu mají nejlepší léto 2023? Jsou to následující čtyři, mezi nimiž se možná najdete i vy.