Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?
Článek
Jak hravě zvládnout jarní úklid? Máme pro vás několik tipů
Jak hravě zvládnout jarní úklid? Máme pro vás několik tipů S příchodem prvních slunečních dnů se mnoho z nás pouští do jarního úklidu. Umývání oken, třídění šatníku nebo vytírání – to vše k velkému úklidu patří. Aby vám to šlo od ruky a netrápili jste se s ním dlouhé hodiny či dokonce i dny, máme pro vás pár tipů, jak jej hravě zvládnout během chvíle.
Článek
Maminka geniálně využívá stříkačku od Nurofenu: S její pomocí vytahuje dětem třísky
Maminka geniálně využívá stříkačku od Nurofenu: S její pomocí vytahuje dětem třísky Máte malé děti? Pak jistě víte, kolik slz a přemlouvání stojí, když jim máte z ruky vytáhnout zadřenou třísku nebo včelí žihadlo. Děti se totiž klasické pinzety bojí jako čert kříže. Jistě proto oceníte geniální nápad jedné australské maminky, která svým dětem třísky i žihadla odstraňuje stříkačkou od Nurofenu. Jakým způsobem si počíná?
Článek
Kdy jsou pololetní prázdniny 2023? Prozradíme také, kdy se dává pololetní vysvědčení
Kdy jsou pololetní prázdniny 2023? Prozradíme také, kdy se dává pololetní vysvědčení Máte dítě školou povinné, a proto vás zajímá, kdy jsou pololetní prázdniny 2023? Prozradíme vám, na kdy pololetní prázdniny ve školním roce 2022/2023 vychází a jak dlouho budou trvat. V každém případě počítejte s tím, že pololetní prázdniny budou mít děti a studenti až několik dnů po rozdávání pololetního vysvědčení.
Článek
Vaše hvězdné znamení prozrazuje, jaký jste typ mámy: Opravdu to na vás sedí?
Vaše hvězdné znamení prozrazuje, jaký jste typ mámy: Opravdu to na vás sedí? Hvězdy určují podstatné rysy lidské osobnosti. Mají vliv i na to, jakým způsobem se budete chovat v různých fázích svého života, tedy i při výchově dětí. Vaše znamení zvěrokruhu ovlivňuje i to, jaký jste (nebo budete) maminkovský typ. Ovšem bez ohledu na to, co říkají hvězdy, vás budou vaše děti vždy považovat za tu nejlepší mámu na světě.
Článek
Mýty kolem nového typu koronaviru: Čemu dle WHO nevěřit
Mýty kolem nového typu koronaviru: Čemu dle WHO nevěřit V důsledku šíření koronavirové nákazy vzniklo několik mýtů, kterým spousta lidí věří. Pokud nechcete podlehnout panice spojené s onemocněním COVID-19, rozhodně nevěřte všem fámám a nesmyslům. Které z nich Světová zdravotnická organizace (WHO) zaručeně vyvrací?
Článek
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna Ačkoliv si může spousta lidí myslet, že matky hrají ve výchově dětí tu nejdůležitější roli, existují věci, které otcové dokážou vysvětlit a naučit mnohem lépe. Zvláště pokud jde o syna. Jen zavzpomínejte – chlapec je v mateřské škole a i na základní škole pod dozorem z velké části jen žen, což tedy znamená, že mu může chybět mužský pohled na svět.
Článek
Nejdůležitější životní pravidla, která nás naučily naše matky
Nejdůležitější životní pravidla, která nás naučily naše matky Mámy jsou naší největší životní oporou. Jsou to ženy, od kterých se učíme a které nám dávají cenné rady do života. Bez jejich milující výchovy bychom nebyli takoví, jací jsme. Pokud vám vaše matka vštípila i následující pravidla, máte ve srovnání s ostatními obrovskou výhodu. Tyto cenné životní lekce navíc využijete i při výchově vlastních dětí!
Článek
JAK USPAT MIMINKO/BATOLE ANEB  KONEC SPÁNKOVÉMU TRÉNINKU
JAK USPAT MIMINKO/BATOLE ANEB KONEC SPÁNKOVÉMU TRÉNINKU A je to tady. Každodenní uspávací maraton. Prcek sebou vrtí a ne a ne jít spinkat. Občas mám pocit, že děti jedou na baterky duracell, kolik mají energie, než se unaví, jestli někdy. Ale jak to? Proč to někdy trvá tak dlouho, že za dobu, než uspíme miminko, bychom s přehledem otočili několikrát přesýpací hodiny?
Článek
Co se starou trampolínou? Přetvořte ji na zahradní závěsné lůžko nebo altán
Co se starou trampolínou? Přetvořte ji na zahradní závěsné lůžko nebo altán Děti vám už dávno odrostly a vám už několik let v garáži leží stará trampolína. Co s ní? Pokud si myslíte, že ji už jenom stěží prodáte, rozhodně ji neodvážejte na sběrný dvůr. Nevyužitou trampolínu raději přetvořte na úžasné relaxační zóny, v nichž si můžete lebedit nejen na zahradě, ale také doma.
Článek
Diety, solárium i botox. Co vše musí podstupovat účastnice dětských soutěží krásy?
Diety, solárium i botox. Co vše musí podstupovat účastnice dětských soutěží krásy? Bezstarostné dětství plné her a kamarádů patří většinou k nejšťastnějším obdobím našeho života. Bohužel ne u všech dětí tomu tak je. Příkladem jsou holčičky účastnící se dětských soutěží krásy. Co vše jsou rodiče schopní udělat, aby se jejich dcera stala malou královnou krásy?
Článek
Konec respirátorů v obchodech a jiných vnitřních prostorách od 14. 3. Platí však několik výjimek
Konec respirátorů v obchodech a jiných vnitřních prostorách od 14. 3. Platí však několik výjimek Od pondělí 14. 3. přestává až na několik výjimek platit povinnost nosit respirátory a roušky ve vnitřních prostorách. Ochranu nosu a úst odložíme například v obchodech, divadlech, kinech nebo na úřadech. Respirátory nebudou povinné také na pracovišti a roušky nemusí nosit ani děti a studenti ve školách. Přesto zůstává v platnosti několik výjimek.
Článek
Youtuber Joey Salands ukazuje, jak jsou malé děti důvěřivé a klidně odejdou s cizím člověkem. Jeho videa jsou poučením pro rodiče
Youtuber Joey Salands ukazuje, jak jsou malé děti důvěřivé a klidně odejdou s cizím člověkem. Jeho videa jsou poučením pro rodiče Svým dětem jistě už od raného věku vštěpujete, že se nemají bavit s cizími lidmi. Natož si od nich brát bonbony nebo si k nim sedat do auta. Kdyby ale přišlo na věc, dali byste za své děti ruku do ohně? Právě na tuto skutečnost se zaměřil youtuber Joey Salads ve svém sociálním experimentu, z jehož výsledku mnohým rodičům tuhne krev v žilách.
Článek
Dvouletá holčička si nechtěla v letadle nasadit roušku. Letuška jí chtěla ochranu dýchacích cest přilepit izolepou
Dvouletá holčička si nechtěla v letadle nasadit roušku. Letuška jí chtěla ochranu dýchacích cest přilepit izolepou Mít nasazenou roušku po celou dobu cesty letadlem je pro dospělé velmi nepříjemné, ale dá se zvládnout. S tímto nařízením však mají velké problémy obzvlášť malé děti, které jej zvládnou dodržet jenom stěží. Své by mohli vyprávět rodiče dvouleté holčičky, kteří letěli z Floridy do Virginie a kteří v letadle zažili velmi nepříjemnou událost.