Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá Zpěvačka Monika Bagárová si plnými doušky užívá exotickou dovolenou na Zanzibaru, kam vyrazila nejen se svou dcerkou Rumunikou, ale také se svým současným přítelem Leonardem Lekajem. Nová láska Monice velmi prospívá a vedle karlovarského podnikatele jenom kvete. Ostatně, dokazují to i její posty na Instagramu.
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí?
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí? Odbarvené obočí neboli bleached eyebrows patří ke žhavým trendům současnosti, kterému podléhají zvláště celebrity. Nosí jej třeba modelka Kylie Jenner, zpěvačka Madonna nebo herečka Maisie Williams známá ze Hry o trůny. Odbarvené obočí je velmi kontroverzní trend, a ne každému se líbí.
Článek
Laminace obočí jako nový trend. Vaše obočí zvýrazní a dodá mu na přirozenosti
Laminace obočí jako nový trend. Vaše obočí zvýrazní a dodá mu na přirozenosti Laminace obočí rozdělila ženy na dva tábory. Jedny tomuto novému trendu v úpravě obočí nemohou přijít na chuť a druhé mu zcela podlehly. Laminace obočí frčí v současnosti nejen mezi běžnými ženami, laminované obočí se rovněž stále častěji stává výsadou žen na Instagramu. Co to ale laminace obočí je a jak vůbec vypadá?
Článek
Obrazy z mechu jako nový trend: Pusťte se do tvoření a pozvěte k sobě domů přírodu
Obrazy z mechu jako nový trend: Pusťte se do tvoření a pozvěte k sobě domů přírodu V moderních interiérech jsou stále častěji vidět obrazy z mechu. I vy se můžete dát do tvoření a vpustit k sobě domů stále zelenou přírodu nabitou pozitivní energií. I když interiéru nejvíc sluší rostlé pokojové květiny, také obrazy z mechu stojí za pozornost.
Článek
Jste stále single? Tak to změňte
Jste stále single? Tak to změňte Kdo by netoužil po pravé a skutečné lásce. Jenže čekání na naši vysněnou polovičku se může někdy zdát nekonečné. Jestliže i vám se nedaří najít někoho, s kým by měl vztah smysl, možná si ve svém životě vytváříte překážky, které tomu brání. Láska není složitá věc a takhle byste na to měly i pohlížet a dodržovat tato následující pravidla.
Článek
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu?
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu? Poloha, ve které vedle svého partnera usínáte a poté celou noc spíte, toho o vašem partnerském vztahu řekne opravdu hodně. Všechno, co děláte při usínání a během spánku, se totiž děje podvědomě. A právě přesná poloha ve spánku dokáže odhalit, jestli vám to s partnerem skutečně klape, nebo ne.
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči Myslíte si, že žijete ve zdravém partnerském vztahu, v němž mají oba partneři rovnocenné podmínky? Pozorně otevřete oči a rozhlédněte se. Láska totiž někdy umí překročit určité hranice. Spousta žen se tak dokáže ponížit jenom proto, aby svého partnera či manžela nezklamala nebo dokonce neztratila. Poznáte se v následujících bodech i vy?
Článek
8 znamení, které vám napoví, že žijete v toxickém vztahu
8 znamení, které vám napoví, že žijete v toxickém vztahu Ne nadarmo se říká, že láska je slepá a zamilovaní lidé často ignorují známky toho, že vztah, ve kterém se právě nachází, je spíše škodlivým nežli přínosným. A jaké známky to vlastně jsou? Podle čeho se dá poznat, že nejde o skutečnou, ale toxickou lásku?
Článek
Jaká jsou tajemství šťastného vztahu? Možná budete překvapeni
Jaká jsou tajemství šťastného vztahu? Možná budete překvapeni Když vidíte na ulici dva staré manžele držící se za ruku, možná přemýšlíte o tom, v čem vlastně spočívá tajemství těchto šťastných manželství. Populárnímu bloggerovi Marku Mansonovi to vrtalo tak dlouho hlavou, až se rozhodl provést experiment, kterého se zúčastnilo 1500 lidí. Jaká jsou podle nich tajemství šťastného vztahu?
Článek
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít Cítíte, že to mezi vámi poslední dobou příliš neklape? I když jste si myslela, že s partnerem zůstanete do konce života, někdy se zkrátka stává, že vztah vyšumí. Máte za vaši lásku bojovat, nebo se připravit na rozchod? Následujícími signály vám partner podvědomě říká, že je mezi vámi konec. Jak tedy poznáte, že se blíží rozchod?
Článek
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí Žít v dlouhodobém vztahu, který je krásný, pohodový a spokojený, není automatická záležitost. Aby vám to v partnerství či manželství i po letech klapalo, je třeba jít tomu na proti. Jak tedy udržet dlouhodobý vztah, ve kterém se budete cítit oba krásně? Dělejte s partnerem společně zejména následující věci.
Článek
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji Herečka a spisovatelka Vlastina Svátková má za sebou čerstvě druhý rozvod. S Jiřím Kounickým se rozvedla koncem roku 2020, za rozpad jejich manželství prý mohla karanténa. Tato křehká žena však dlouho nezůstala sama. Na Instagramu představila svého přítele, kterým je o 7 let mladší amatérský hokejista Jan Ryba.
Článek
Ulevit si před partnerem by pro vás nemělo být tabu. Je to klíč k trvalému a pevnému vztahu
Ulevit si před partnerem by pro vás nemělo být tabu. Je to klíč k trvalému a pevnému vztahu V prvních měsících vztahu se snažíme před svým partnerem či partnerkou skrývat všechny tělesné zvuky, za které bychom se mohli stydět. Postupem času se však osmělíme a menší nehody nejsou nic výjimečného, ba dokonce někteří se s nimi vůbec netají a stud jde stranou.