Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí Zajímá vás, jaký dámský střih frčí letošní jaro? Je to jednoznačně flob, který lze přirovnat k delšímu rovnému bobu neboli mikádu. Tento účes sluší prakticky každé ženě s rovnými vlasy a jeho benefitem také je, že jej může nosit žena jakéhokoliv věku.
Článek
Dokonalou vánočku lehce upletete i z devíti pramenů: Přinášíme návod, jak na to
Dokonalou vánočku lehce upletete i z devíti pramenů: Přinášíme návod, jak na to Také se každé Vánoce ujišťujete v tom, že pletení vánočky dokáže být pořádná věda? Abyste se do pletení vánočky letos příliš nezamotali, přinášíme vám návod, jak si tuto tradiční sváteční dobrotu lehce připravíte z devíti pramenů. Postup je opravdu jednoduchý a zvládnou jej i začátečníci.
Článek
Přes rameno nebo v ruce? Co o vás prozradí způsob, kterým nosíte kabelku
Přes rameno nebo v ruce? Co o vás prozradí způsob, kterým nosíte kabelku Dámská kabelka je nezbytným doplňkem, se kterým každé ráno vyrážíme z domu. To, jak ji uchopíme nebo přehodíme přes rameno, považujeme za naprostou rutinní záležitost. Podle odborníků na řeč těla však nejde o zcela náhodné rozhodnutí. Právě způsob, kterým kabelku nosíme, vypovídá o tom, jaké jsme. A co vy? Poznáte se v následujícím přehledu?
Článek
Slovenský praktický lékař Rastislav se nakazil koronavirem ve své ordinaci. 48letý muž bojuje o život v ružomberské nemocnici, jeho stav je vážný
Slovenský praktický lékař Rastislav se nakazil koronavirem ve své ordinaci. 48letý muž bojuje o život v ružomberské nemocnici, jeho stav je vážný Dva tisíce pacientů, starosta obce Lokca, kolegové, přátelé a rodina. Ti všichni si nepřejí nic jiného, jen aby praktický lékař Rastislav, který se nakazil covidem-19 v práci, boj nad touto nemocí vyhrál. Jeho stav je vážný, momentálně je připojený na umělou plicní ventilaci v Ústřední vojenské nemocnici v Ružomberku.
Článek
Jednoduchý návod, jak vyrobit roušku bez šití: Za 20 sekund složíte účinnou ochranu
Jednoduchý návod, jak vyrobit roušku bez šití: Za 20 sekund složíte účinnou ochranu Klasické roušky jsou v současné době nedostatkovým zbožím. Neobejdete se však bez nich, pokud se chystáte do práce, na nákup nebo do nemocničního zařízení. Dobrou zprávou je, že roušku si můžete během chvíle vyrobit z materiálu, který máte doma. A nepotřebujete k tomu jehlu a nit, ani šicí stroj.
Článek
Jsou spolu krásných 40 let. Jon Bon Jovi prozradil návod na šťastné manželství
Jsou spolu krásných 40 let. Jon Bon Jovi prozradil návod na šťastné manželství K nejstabilnějším párům světového showbyznysu patří jednoznačně zpěvák Jon Bon Jovi a jeho manželka Dorothea Bongi. Pár tvoří již 40 let, přitom 31 let jsou manželé. Dali se dohromady už na střední škole a jejich láska stále trvá. Jon Bon Jovi nyní odkryl tajemství jejich šťastného vztahu a dlouholetého manželství.
Článek
Slovenští rodiče sdíleli nesmyslný požadavek jedné mateřské školky: Každé dítě má dle seznamu pomůcek přinést 100 kusů plastových kelímků
Slovenští rodiče sdíleli nesmyslný požadavek jedné mateřské školky: Každé dítě má dle seznamu pomůcek přinést 100 kusů plastových kelímků Máte doma dítě školou nebo školkou povinné? Potom jste začátkem školního roku jistě obdrželi seznam pomůcek, které si má vaše dítě přinést z domova. Na tomto seznamu často figurují pastelky, lepidlo či papírové kapesníčky. Do jedné slovenské školky si však každé dítě má přibrat i 100 kusů plastových kelímků. Co na tento zvláštní požadavek říkáte?
Článek
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let Snad každé dítě se nemůže dočkat toho, až bude během Štědrého večera rozbalovat pod stromečkem dárky. Jsou tu však děti, které takové štěstí nemají. Právě toho si je vědom americký válečný veterán Jim Annis, který už padesátým rokem tráví část prosince tím, že dětem v nouzi vlastnoručně vyrábí dřevěné hračky.
Článek
Brambořík je oblíbená vánoční květina. Jak se o něj starat, aby vám kvetl každé Vánoce?
Brambořík je oblíbená vánoční květina. Jak se o něj starat, aby vám kvetl každé Vánoce? Mezi oblíbené vánoční květiny patří nejen vánoční kaktus či vánoční hvězda. Sváteční atmosféru dodá českým Vánocům také nadpozemsky krásný brambořík. Chcete si uchovat krásu bramboříku po celý adventní čas? Máme pro vás tipy, jak se o tuto křehkou vánoční rostlinu s oslnivými květy starat.