Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Se kterým znamením zvěrokruhu to budete mít ve vztahu těžké? Je to hlavně těchto sedm
Se kterým znamením zvěrokruhu to budete mít ve vztahu těžké? Je to hlavně těchto sedm Každé znamení zvěrokruhu dostane do vínku kladné, ale i záporné vlastnosti, které je doprovází celý život. Avšak některé, především ty špatné, negativně ovlivňují partnerské vztahy. Která znamení jsou tedy ta nejkomplikovanější a vztah s nimi je velkou zkouškou?
Článek
Jaký je váš partner ve vztahu? Prozradí to o něm jeho malíček
Jaký je váš partner ve vztahu? Prozradí to o něm jeho malíček Říká se, že oči jsou oknem do lidské duše. Dáte nám ovšem za pravdu, že i z rukou se toho dá o člověku leccos vyčíst a mnohdy právě naše prsty odhalí tolik věcí, nad kterými nám zůstává rozum stát. Každý z našich prstů je spojený s určitým typem energie a my se dnes podíváme hlouběji na to, co o vašem partnerovi dokáže vypovědět jeho malíček.
Článek
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat Snad každá žena touží po šťastném a spokojeném partnerském vztahu, který se posléze přetaví v manželství a rodinný život. Bohužel ženy i nevědomky dělají spoustu chyb, kvůli kterým se jim nadějně vypadající vztah rozpadne. Chcete, aby vám to s partnerem opravdu klapalo? Vyvarujte se nejčastějším chybám, které dělají ženy ve vztahu.
Článek
Jaká jsou tajemství šťastného vztahu? Možná budete překvapeni
Jaká jsou tajemství šťastného vztahu? Možná budete překvapeni Když vidíte na ulici dva staré manžele držící se za ruku, možná přemýšlíte o tom, v čem vlastně spočívá tajemství těchto šťastných manželství. Populárnímu bloggerovi Marku Mansonovi to vrtalo tak dlouho hlavou, až se rozhodl provést experiment, kterého se zúčastnilo 1500 lidí. Jaká jsou podle nich tajemství šťastného vztahu?
Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Lhaní ve vztahu: Kdy partnerovi neříkat pravdu?
Lhaní ve vztahu: Kdy partnerovi neříkat pravdu? Obecně se říká, že lhát ve vztahu se nemá, abyste nenabourali partnerovu důvěru. Ve skutečnosti však můžete lhát i pro dobro svého vztahu. Pokud tedy použijete malé lži, které pozitivně ovlivní vaše harmonické soužití s partnerem. Ve kterých případech tedy máte dovoleno svému partnerovi lhát, nebo mu alespoň o dané věci vůbec neříkat?
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
8 znamení, které vám napoví, že žijete v toxickém vztahu
8 znamení, které vám napoví, že žijete v toxickém vztahu Ne nadarmo se říká, že láska je slepá a zamilovaní lidé často ignorují známky toho, že vztah, ve kterém se právě nachází, je spíše škodlivým nežli přínosným. A jaké známky to vlastně jsou? Podle čeho se dá poznat, že nejde o skutečnou, ale toxickou lásku?
Článek
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá?
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá? Napadlo by vás někdy, že to, v jaké poloze usínáte a spíte vedle svého partnera, dokáže o vašem vztahu spoustu věcí vypovědět? Podle britské studie, kterou zveřejnil deník Daily Mail, opravdu velice záleží na tom, jak vedle svého milého uleháte.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
Tohle ve vztahu nedělejte: Chování, které je horší než nevěra
Tohle ve vztahu nedělejte: Chování, které je horší než nevěra Ačkoliv je nevěra jednou z věcí, která dokáže ukončit nejeden vztah, ve skutečnosti se mohou mezi partnery objevit problémy, které jsou mnohdy horší. Může se i stát, že nevěra vztah dvou lidí ještě více utuží a každý si z dané situace něco odnese. Co tedy jiného mohou partneři ve vztahu dělat a tím nadobro rozvrátit vše, co tak dlouho budovali?
Článek
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít Cítíte, že to mezi vámi poslední dobou příliš neklape? I když jste si myslela, že s partnerem zůstanete do konce života, někdy se zkrátka stává, že vztah vyšumí. Máte za vaši lásku bojovat, nebo se připravit na rozchod? Následujícími signály vám partner podvědomě říká, že je mezi vámi konec. Jak tedy poznáte, že se blíží rozchod?
Článek
Těhotná Martina Pártlová ukázala na Instagramu dětský pokojíček. Její holčička se v něm bude mít jako v bavlnce
Těhotná Martina Pártlová ukázala na Instagramu dětský pokojíček. Její holčička se v něm bude mít jako v bavlnce Hvězda 3v1 Martina Pártlová to má za pár. Jelikož je ve vysokém stupni těhotenství, zanedlouho přivítá na světě svou vytouženou holčičku, kterou čeká s hudebníkem Josefem Vařekou. Nastávající rodiče se na příchod své dcerky náležitě připravují. Vybavili pro ni nádherný dětský pokoj, kterým se Martina Pártlová pochlubila na Instagramu.
Článek
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem Strávila jste většinu dne v plném nasazení? Nestálo by jednou za čas zpomalit a zamyslet se nad několika maličkostmi, kterými můžete vylepšit svůj vztah s partnerem? Buďte ta, která vyvolá změnu, a zkuste přidat těchto několik rad do svého každodenního inventáře!
Článek
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu?
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu? Poloha, ve které vedle svého partnera usínáte a poté celou noc spíte, toho o vašem partnerském vztahu řekne opravdu hodně. Všechno, co děláte při usínání a během spánku, se totiž děje podvědomě. A právě přesná poloha ve spánku dokáže odhalit, jestli vám to s partnerem skutečně klape, nebo ne.
Článek
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci Páry si svou lásku a oddanost projevují nejrůznějšími způsoby a držení rukou mezi to rozhodně patří. Každý člověk je jiný a proto i každý pár preferuje držení jiným způsobem, což právě dokáže o člověku mnoho vypovědět.