Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí Ruská holčička Anastasia Knyazeva obdržela koncem roku 2017 pomyslný titul nejkrásnější děvčátko na světě. Tato slečna s obrovskýma modrýma očima a porcelánovou pletí má v současnosti 10 let a je snad ještě hezčí. Přesvědčit se o tom můžete i díky jejímu Instagramu, který sleduje více než 1,2 milionu lidí.
Článek
10 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Je libo košíčky Izidor, domácí Raffaelo, sádlové koláčky nebo medové kuličky?
10 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Je libo košíčky Izidor, domácí Raffaelo, sádlové koláčky nebo medové kuličky? Už víte, kolik druhů vánočního cukroví letos napečete? Jelikož vánočního cukroví není nikdy dost, máme pro vás deset osvědčených receptů na rychlé, snadné, nepečené i náročnější druhy. Do přípravy, kterého vánočního cukroví se tedy můžete pustit?
Článek
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa Světové magazíny každoročně zveřejňují žebříčky nejkrásnějších mužů světa. Také na sociálních sítích se to jenom hemží hlasováním o to, který známý muž je aktuálně tím nejpřitažlivějším. To londýnský plastický chirurg Julian De Silva má jasno. S pomocí řeckého zlatého řezu určil, který z hollywoodských fešáků je nekrásnější na světě.
Článek
Nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty zvládnou i začátečníci. Generacemi ověřenou pochoutku připravíte skutečně bleskově
Nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty zvládnou i začátečníci. Generacemi ověřenou pochoutku připravíte skutečně bleskově Zakysaná smetana, jahody a piškoty. Když tyto suroviny správně propojíte, budete mít doslova "nebe v hubě". Připravte si nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty, který už po generace milují děti i dospělí. Udělat tuto pochoutku zvládnete skutečně bleskově. Jak na ni?
Článek
Jak uběhnout 10 km denně? Simona Krainová prozradila svůj tajný recept
Jak uběhnout 10 km denně? Simona Krainová prozradila svůj tajný recept Z modelky Simony Krainové se stala sportovkyně. Na sociálních sítích se netají tím, že chodí skoro každý den běhat. Tato krásná žena tak propadla běhu, díky kterému si udržuje postavu snů. Svým fanouškům na Instagramu nyní odhalila svůj fígl, jak uběhnout 10 km denně.
Článek
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník Dali byste si něco sladkého ke kávě, jenže nechcete trávit spoustu času přípravou pečeného moučníku nebo dortu? Vyzkoušejte recept na nepečený dort z lotusek, který budete mít hotový, než řeknete švec. Lotuskový dort navíc uděláte z pouhých 4 ingrediencí a jeho přípravu zvládnou i začátečníci. Jak na něj?
Článek
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality Které pokrmy podle vás patří k těm nejodpornějším? Právě na tuto otázku se zaměřil kulinářský portál Taste Atlas, který sestavil žebříček padesáti nejhorších jídel na světě. A světe div se, najdete v něm i dvě česká jídla - a to rybí polévku a rýžový nákyp. Které další pokrmy jsou podle Taste Atlas ty nejhorší?
Článek
Okurková limonáda osvěží i v největších vedrech. Stačí přidat med, limetku a dokonalý letní nápoj je na světě
Okurková limonáda osvěží i v největších vedrech. Stačí přidat med, limetku a dokonalý letní nápoj je na světě Během letních měsíců, kdy teploměr ukazuje ke 30 stupňům Celsia, byste měli své tělo pravidelně hydratovat. Nemusíte sázet jen na čistou neperlivou vodu, skvěle vás osvěží i okurková limonáda. Jejím prostřednictvím doplníte nejen tekutiny, okurka jako taková totiž vašemu tělu přinese spoustu dalších zdravotních benefitů.
Článek
Rychlý moučník bez pečení z lotus sušenek: Recept na lotus řezy obsahuje pouhé tři ingredience a chutná jako medovník
Rychlý moučník bez pečení z lotus sušenek: Recept na lotus řezy obsahuje pouhé tři ingredience a chutná jako medovník Dali byste si něco sladkého a dobrého ke kávě, ovšem nemáte čas na pečení? V tom případě uvítáte recept na lotus řezy, které připravíte během chvíle a které vás vyjdou na pár korun. Tento rychlý moučník bez pečení skvěle chutná a možná vám svou chutí připomene tolik oblíbený medovník. Jeho základem jsou přitom pouhé tři ingredience.
Článek
Patříte mezi milovníky slaniny? Vyzkoušejte nový způsob její přípravy
Patříte mezi milovníky slaniny? Vyzkoušejte nový způsob její přípravy Na světě není snad nikdo, kdo by nemiloval krásně křupavou a opečenou slaninku, kterou si můžete dopřávat klidně každé ráno ke snídani. Jenže smažení slaniny může být někdy zbytečně zdlouhavý a kvůli prskajícímu oleji nebezpečný proces. Naštěstí pro všechny milovníky této pochoutky existuje mnohem jednodušší způsob, který vám dnes odhalíme.