Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Domácí bramborové knedlíky: Tajemstvím receptu je správný varný typ brambor i postup přípravy
Domácí bramborové knedlíky: Tajemstvím receptu je správný varný typ brambor i postup přípravy Jaké bramborové knedlíky jsou nejlepší? Rozhodně ne ty z prášku, ale z poctivých domácích surovin. Máme pro vás recept na výborné domácí bramborové knedlíky, které chutnají se zelím i špenátem. Základem tohoto receptu je správný výběr brambor i správně zvolený postup přípravy.
Článek
Nejlepší švestkové knedlíky z bramborového těsta: Tomuto receptu neodoláte
Nejlepší švestkové knedlíky z bramborového těsta: Tomuto receptu neodoláte Švestkové knedlíky z bramborového těsta jsou skutečnou delikatesou pozdního léta a nastupujícího podzimu. Chcete si je připravit doma, ale nevíte, jak na to? Máme pro vás báječný recept na švestkové knedlíky z bramborového těsta, který stojí za vyzkoušení. Zaručujeme, že se k němu budete vracet zas a znovu.
Článek
Co se zbylou bramborovou kaší? Připravte si následující recepty
Co se zbylou bramborovou kaší? Připravte si následující recepty Zbyla vám od oběda bramborová kaše a už ji nechcete večer dojídat? Určitě víte, že jídlo do koše nepatří. A zvlášť ne bramborová kaše, z které si můžete připravit ještě několik kulinářských specialit. Inspirujte se následujícími recepty ze zbylé bramborové kaše, které budou vašim chuťovým pohárkům jenom lahodit!
Článek
Bramborové lokše: Chutnají k svatomartinské huse i na sladko
Bramborové lokše: Chutnají k svatomartinské huse i na sladko Lokše neboli šumpále, přesňáky či etrepláky. Těmito názvy označujeme placky připravované z vařených brambor, které se v tuzemsku dělají už po generace. Bramborové lokše si můžete dopřát nejen k svatomartinské huse. Tato pochoutka našich prababiček vás dostane i na sladko. Třeba se švestkovými povidly nebo sypaná mákem a cukrem.
Článek
Recept na vánoční punč: Krásně voní, skvěle chutná a jeho příprava zabere pár minut
Recept na vánoční punč: Krásně voní, skvěle chutná a jeho příprava zabere pár minut Máte chuť na vánoční punč? Tento horký alkoholický nápoj, který nedílně patří k Vánocům, si velmi snadno připravíte i doma. Receptů na vánoční punč je celá řada, rozhodně vám ale zachutná tradiční punč s příchutí pomeranče. Co vše potřebujete k jeho přípravě?
Článek
Agáta Hanychová přidala do bramborové kaše žloutek. Na jejím Instagramu se kvůli tomu strhla vášnivá diskuze
Agáta Hanychová přidala do bramborové kaše žloutek. Na jejím Instagramu se kvůli tomu strhla vášnivá diskuze Modelka Agáta Hanychová opět vzbudila na Instagramu emoce. Tentokrát si ji lidé vzali na paškál kvůli videu, v němž připravuje máslovou bramborovou kaši s vejcem. Do hotové bramborové kaše totiž přidala syrový žloutek, což se některým jejím sledujícím příliš nelíbilo. Jaký na to máte názor?
Článek
Rychlý ovocný koláč na plech: Zamilujete si hrnkový recept s drobenkou
Rychlý ovocný koláč na plech: Zamilujete si hrnkový recept s drobenkou Dali byste si něco dobrého ke kávě? Co si tak upéct rychlý ovocný koláč na plech? Zvlášť v létě můžete vyzkoušet spoustu příchutí. Ať už se rozhodnete pro jahody, třešně, borůvky, ostružiny či meruňky, máme pro vás tip na hrnkový recept s drobenkou, po kterém se u vás doma jednoduše zapráší.
Článek
Recept na žabí huby s ořechovou náplní: Toto netradiční vánoční cukroví si zamilujete
Recept na žabí huby s ořechovou náplní: Toto netradiční vánoční cukroví si zamilujete Linecké, vanilkové rohlíčky, ořechové pracny nebo perníčky jsou klasikou, která na sváteční tabuli nikdy nezklame. Co si ale pro tentokrát připravit netradiční vánoční cukroví? Vyzkoušejte žabí huby s ořechovou náplní. Ač má toto cukroví opravdu zvláštní název, dostane vás svou chutí.