Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Melounová zmrzlina z 1 ingredience: Jednoduchý recept, po kterém nepřiberete
Melounová zmrzlina z 1 ingredience: Jednoduchý recept, po kterém nepřiberete Vodní meloun patří k létu. Chtěli byste si z něj připravit melounovou zmrzlinu? Jde o velmi jednoduchou záležitost, kterou zvládne i naprostý začátečník. Jak tedy vyrobit melounovou zmrzlinu? Inspirujte se následujícím receptem, který vás v létě zaručeně osvěží.
Článek
Nejlepší bramboráky, po kterých se utlučete. Přinášíme triky, jak je udělat
Nejlepší bramboráky, po kterých se utlučete. Přinášíme triky, jak je udělat Dali byste si do zlatova vysmažené a křupavé bramboráky, které budou uvnitř dokonale vláčné? I když nejde o zdravé jídlo, proč si jej čas od času nedopřát. Máme pro vás několik triků na nejlepší bramboráky, po kterých se u vás doma doslova zapráší.
Článek
Luxusní vitacitové řezy se zakysanou smetanou: Tradiční recept, který vás dostane svou chutí
Luxusní vitacitové řezy se zakysanou smetanou: Tradiční recept, který vás dostane svou chutí Vitacitové řezy se zakysanou smetanou jsou generacemi ověřeným moučníkem, který se vám doslova rozplyne na jazyku. Vyzkoušejte tradiční recept, který je jednoduchý na přípravu a který patří k pokladům české kuchyně. Tyto luxusní vitacitové řezy si zkrátka nebudete moci vynachválit!
Článek
Udělat nejlepší houbové řízky je kumšt. Připravíte je v trojobalu či těstíčku, ale i na sádle či v troubě
Udělat nejlepší houbové řízky je kumšt. Připravíte je v trojobalu či těstíčku, ale i na sádle či v troubě Nedáte dopustit na houbové řízky? Udělat je dokonale, aby vaše chuťové pohárky zaplesaly blahem, není jen tak. Přinášíme proto několik tipů, jak si připravíte nejlepší houbové řízky, které jste kdy jedli.
Článek
Recept na domácí langoše z kynutého těsta: Jsou krásně křupavé a nadýchané jako peříčko
Recept na domácí langoše z kynutého těsta: Jsou krásně křupavé a nadýchané jako peříčko Dali byste si domácí langoše? Receptů na tuto smaženou pochoutku existuje celá řada. Nemáte ten svůj osvědčený? Vyzkoušejte recept na domácí langoše v maďarském stylu, které si nebudete moci v kombinaci s česnekem, kečupem a strouhaným sýrem vynachválit. Jsou totiž krásně křupavé a nadýchané jako peříčko.
Článek
Papírové bankovky s úzkým proužkem přestanou platit 1. července 2022. Zkontrolujte si úspory i peněženku
Papírové bankovky s úzkým proužkem přestanou platit 1. července 2022. Zkontrolujte si úspory i peněženku Česká národní banka stahuje z oběhu papírové bankovky s úzkým proužkem, které byly vydané v letech 1995 až 1999. Tyto bankovky v nominálních hodnotách 100 Kč, 200 Kč, 500 Kč a 2000 Kč přestanou platit od 1. července 2022. Jakým způsobem je poznáte a kde je můžete vyměnit?
Článek
Chorvatský bramborový salát: Vyzkoušejte recept na odlehčenou verzi letního bramborového salátu
Chorvatský bramborový salát: Vyzkoušejte recept na odlehčenou verzi letního bramborového salátu Spousta Čechů jezdí do Chorvatska nejen kvůli nádhernému moři, přírodě či pamětihodnostem, některé láká také chorvatská kuchyně. Možná, že jste už také ochutnali lehký a svěží chorvatský bramborový salát. Na jeho báječnou chuť nemusíte pouze vzpomínat, připravte si jej podle následujícího receptu také doma.
Článek
Největší houba v ČR: Je houbařské štěstí, když ji najdete i jednou za život
Největší houba v ČR: Je houbařské štěstí, když ji najdete i jednou za život Víte, jaká je největší houba v ČR? Napovíme vám, že jde o druh jedlé houby, jejíž chuť mnozí přirovnávají ke kombinaci eidamu a žampionu. Navíc najít největší houbu Česka i jednou za život je velkým houbařským štěstím. Že stále neznáte odpověď? Jde o vatovce obrovského, jehož plodnice mohou vážit až 20 kilogramů.
Článek
První jarní houby rostou už v březnu. Sbírat by je ale měli zkušení houbaři
První jarní houby rostou už v březnu. Sbírat by je ale měli zkušení houbaři Patříte k zapáleným houbařům? V tom případě vás potěší, že první jarní houby můžete v lese najít už v březnu. Jarní houby však sbírejte pouze tehdy, pokud jste si jejich druhem opravdu jistí. Které houby tedy rostou v březnu a jsou jedlé a zároveň velmi chutné?
Článek
Nejlepší hermelínová pomazánka na chlebíčky a jednohubky: Její příprava vám zabere 5 minut
Nejlepší hermelínová pomazánka na chlebíčky a jednohubky: Její příprava vám zabere 5 minut Chtěli byste si připravit výbornou a zároveň jednoduchou pomazánku na chlebíčky a jednohubky? Vyzkoušejte recept na hermelínovou pomazánku, kterou si však můžete dopřávat ke křupavému pečivu i jen tak. Jak si tuto báječnou pomazánku tedy připravit?
Článek
Domácí majonézu ze 4 ingrediencí připravíte během několika sekund. Hlavní trik spočívá v použití tyčového mixéru
Domácí majonézu ze 4 ingrediencí připravíte během několika sekund. Hlavní trik spočívá v použití tyčového mixéru Dali byste si domácí majonézu k zeleninovému salátu nebo ke smaženému sýru? Před přípravou domácí majonézy vás možná odrazuje časová náročnost tohoto receptu. Vynikající majonézu ze čtyř základních ingrediencí však doma snadno a rychle uděláte pomocí jednoduchého triku. Na přípravu domácí majonézy použijte tyčový mixér.
Článek
Kosti svatých jsou tradiční dušičkové pečivo. Vyzkoušejte recept, na který spousta z nás nedá dopustit
Kosti svatých jsou tradiční dušičkové pečivo. Vyzkoušejte recept, na který spousta z nás nedá dopustit K období Svátku Všech svatých 1. listopadu a Dušiček 2. listopadu se v Česku vztahuje velmi oblíbená lidová tradice. Jde o pečení sladkého kynutého pečiva s názvem kosti svatých, které má tvar kostiček nebo zkřížených hnátů. Chcete si letos upéct kosti svatých i vy? Máme pro vás osvědčený recept, který stojí za vyzkoušení.
Článek
Kosmatice: Smažené květy černého bezu, které chutnají nasladko i naslano
Kosmatice: Smažené květy černého bezu, které chutnají nasladko i naslano Kosmatice neboli smažené květenství černého bezu je vynikající sezonní záležitostí, kterou si letošní rok rozhodně nenechte ujít. Jelikož je již černý bez v plném rozkvětu, připravte si tuto staročeskou pochoutku, která vás osloví svou výjimečnou chutí. Jaký recept na kosmatice je ten nejlepší?