Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Studená polévka z červené řepy v létě zaručeně osvěží. Připravte si polský chlodnik
Studená polévka z červené řepy v létě zaručeně osvěží. Připravte si polský chlodnik Co vařit v létě, když rtuť na teploměru sahá až k tropickým hodnotám? Zaručeně vás osvěží studená polévka z červené řepy, která je navíc zdravá a chutná. K letnímu obědu i k letní večeři si budete pochvalovat polský chlodnik. Přinášíme návod, jak si tuto studenou polévku z červené řepy rychle a jednoduše udělat.
Článek
Rybízová, třešňová a jahodová bublanina jsou hity léta: Vyzkoušejte klasický recept, kterému neodoláte
Rybízová, třešňová a jahodová bublanina jsou hity léta: Vyzkoušejte klasický recept, kterému neodoláte Bublanina s ovocem patří k evergreenům každého léta. Také na tento skvělý a zároveň jednoduchý moučník nedáte dopustit? Bublanina je skvělá s jahodami, třešněmi, rybízem nebo švestkami. Máme pro vás klasický recept na bublaninu s ovocem, jehož chuť si zkrátka zamilujete.
Článek
Chorvatský bramborový salát: Vyzkoušejte recept na odlehčenou verzi letního bramborového salátu
Chorvatský bramborový salát: Vyzkoušejte recept na odlehčenou verzi letního bramborového salátu Spousta Čechů jezdí do Chorvatska nejen kvůli nádhernému moři, přírodě či pamětihodnostem, některé láká také chorvatská kuchyně. Možná, že jste už také ochutnali lehký a svěží chorvatský bramborový salát. Na jeho báječnou chuť nemusíte pouze vzpomínat, připravte si jej podle následujícího receptu také doma.
Článek
Grilování na balkoně si užijete, když dodržíte několik pravidel. Zásadní jsou dobré vztahy se sousedy a správný výběr grilu
Grilování na balkoně si užijete, když dodržíte několik pravidel. Zásadní jsou dobré vztahy se sousedy a správný výběr grilu Nemusíte bydlet jenom v domě se zahradou. Na grilovaných dobrotách si s rodinou či přáteli pochutnáte i tehdy, pokud máte byt s balkonem. Stačí nakoupit maso a zeleninu a můžete na balkoně uspořádat příjemnou letní grilovačku. Chcete, aby vše probíhalo, jak má? V tom případě během grilování na balkoně dodržujte několik základních pravidel.
Článek
Okurková limonáda osvěží i v největších vedrech. Stačí přidat med, limetku a dokonalý letní nápoj je na světě
Okurková limonáda osvěží i v největších vedrech. Stačí přidat med, limetku a dokonalý letní nápoj je na světě Během letních měsíců, kdy teploměr ukazuje ke 30 stupňům Celsia, byste měli své tělo pravidelně hydratovat. Nemusíte sázet jen na čistou neperlivou vodu, skvěle vás osvěží i okurková limonáda. Jejím prostřednictvím doplníte nejen tekutiny, okurka jako taková totiž vašemu tělu přinese spoustu dalších zdravotních benefitů.
Článek
6 pravidel při grilování kuřecího masa. Když je dodržíte, kuře bude šťavnaté a propečené
6 pravidel při grilování kuřecího masa. Když je dodržíte, kuře bude šťavnaté a propečené Nedáte dopustit na grilované kuřecí maso? Aby bylo šťavnaté a propečené, a nikoliv vysušené či syrové, je důležité při jeho grilování dodržet několik zásadních pravidel. Jak tedy správně grilovat kuřecí prsa či křídla?
Článek
Známe to nejlepší letní osvěžení: Vyzkoušejte melounový nanuk, čerstvý ledový čaj a lehký ovocný salát
Známe to nejlepší letní osvěžení: Vyzkoušejte melounový nanuk, čerstvý ledový čaj a lehký ovocný salát Potřebujete se osvěžit během parných dnů, kdy teploměr šplhá až k tropickým teplotám? Přinášíme vám osvědčené recepty, které vám přinesou to pravé osvěžení i během vysokých teplot. Pochutnat si můžete třeba na nanuku z červeného melounu, jistě oceníte i čerstvý ledový čaj či lehký ovocný salát. Podle nás jde o to nejlepší letní osvěžení.
Článek
Domácí nanuky 5x jinak: Vyzkoušejte recepty z jogurtu, jahod nebo banánu
Domácí nanuky 5x jinak: Vyzkoušejte recepty z jogurtu, jahod nebo banánu Domácí nanuky patří mezi dokonalé letní osvěžení, které je vhodné i pro děti. Zdravé domácí nanuky si můžete dle své chuti jednoduše vyrobit i doma. Máme pro vás celkem pět receptů na domácí nanuky, které rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Ledové kostky s ovocem a bylinkami jsou skvělé do koktejlů a limonád. Vytvořte je ve formách na led
Ledové kostky s ovocem a bylinkami jsou skvělé do koktejlů a limonád. Vytvořte je ve formách na led Letní měsíce se nesou ve znamení domácích limonád a také alko a nealko koktejlů. Součástí těchto oblíbených nápojů je také led. Pokud si chcete tyto limonády a koktejly ještě více ozvláštnit, přidejte do nich ledové kostky s ovocem a bylinkami. Přinášíme návod, jak je ve formách na led vytvořit a jaké kombinace ovoce a bylinek jsou nejlepší.
Článek
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak Okurka a vodní meloun patří k plodům, bez kterých si nedokážeme představit léto. Tato zelenina obsahuje víc než 90 procent vody, najdete v ní i vysoký podíl vitaminů, minerálů a dalších prospěšných látek. Meloun a okurka mají mimořádný přínos hlavně tehdy, když je budete konzumovat společně. Trefou do černého je následující zdravý a chutný nápoj.
Článek
Z 84leté italské babičky se díky koronaviru stala hvězda internetu. Nonna Nerina radí, jak na domácí těstoviny
Z 84leté italské babičky se díky koronaviru stala hvězda internetu. Nonna Nerina radí, jak na domácí těstoviny Chcete se dát do výroby domácích těstovin, ale nevíte jak na to? Potom si na internetu pusťte video se zkušenou italskou babičkou Nonnou Nerinou, která vám krok za krokem vysvětlí, jak postupovat. Tuto 84letou Italku v její lásce k vaření a sdílení kuchařských zkušeností s ostatními nezastavil ani koronavirus.