Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
7 potravin, které vás zbaví nadýmání
7 potravin, které vás zbaví nadýmání Ačkoliv o tom neradi mluvíme, nadýmání trápí čas od času každého z nás. Pomoci nám můžou jak některé léky z lékárny, tak i zcela přírodní metody. My se dnes podíváme na několik přírodních potravin, které vám s plynatostí pomohou.
Článek
Léto je čas zeleninových salátů. Přinášíme tipy na zdravé recepty, které si můžete dopřát i k obědu
Léto je čas zeleninových salátů. Přinášíme tipy na zdravé recepty, které si můžete dopřát i k obědu Dali byste si v létě něco zdravého a lehkého, na čem si navíc pochutnáte? Připravte si z čerstvé zeleniny několik variací zeleninových salátů, které by neměly chybět v žádném letním jídelníčku. Vyzkoušejte následující recepty na zeleninové saláty, které kromě čerstvé zeleniny obsahují i sýr, dýňová semínka, mátu nebo olivy.
Článek
Potraviny, které vám dle Michaela Gregera prodlouží život: Zařaďte do svého denního jídelníčku luštěniny, kurkumu a listovou zeleninu
Potraviny, které vám dle Michaela Gregera prodlouží život: Zařaďte do svého denního jídelníčku luštěniny, kurkumu a listovou zeleninu Chtěli byste být co nejdéle v dobré kondici a vyhnout se vážnějším chorobám? V tom případě zařaďte do svého jídelníčku některé potraviny, které vám prodlouží život až o několik let. Na potraviny, které vám napomůžou k dlouhověkosti, se v rámci svého 25letého výzkumu zaměřil i americký lékař Michael Greger. Co byste tedy měli jíst především?
Článek
Potraviny, které velmi negativně ovlivňují náš tělesný pach
Potraviny, které velmi negativně ovlivňují náš tělesný pach Málokdo ví, že samotný lidský pot je vlastně zcela bez vůně a bez zápachu. Prostřednictvím potu se však z těla dostávají ven toxiny, sůl, zbytky léků a vitamínů, močovina a mnoho dalších látek. Existují však i potraviny, které zcela výrazně ovlivňují zápach potu. Které to jsou?
Článek
Potraviny, které posilují plíce: Jezte meruňky, brokolici nebo granátová jablka
Potraviny, které posilují plíce: Jezte meruňky, brokolici nebo granátová jablka Plíce jsou životně důležitým orgánem, který lidské tělo zásobuje kyslíkem a který z něj odvádí odpadní oxid uhličitý. V současné době, kdy čelíme pandemii koronaviru, není od věci, když budete své plíce posilovat. Zdraví svých plic přitom můžete ovlivnit i tím, co jíte. Které potraviny jsou tedy pro plíce nejprospěšnější?
Článek
Potraviny, které se po opětovném zahřátí změní na nebezpečné. Pozor na ně
Potraviny, které se po opětovném zahřátí změní na nebezpečné. Pozor na ně Vaříte na více dnů dopředu, anebo si rádi dáte k večeři to, co bylo k obědu? Věděli jste však, že některé potraviny při opětovném ohřívání uvolňují toxické látky, které jsou pro nás nebezpečné?
Článek
Nevhodné kombinace potravin, které jsou špatně stravitelné pro tělo: Běžně je jíte i vy
Nevhodné kombinace potravin, které jsou špatně stravitelné pro tělo: Běžně je jíte i vy Milujete mléčný banánový koktejl nebo jogurt s čerstvým ovocem? Možná vás zarazí, že jsme zmínili nevhodné kombinace potravin, které byste neměli mít na jednom talíři. Pro tělo jsou totiž zároveň špatně stravitelné. Navíc vás kvůli nim můžou potrápit průjmy, zácpy, nadýmání či pálení žáhy. Kterým kombinacím potravin byste se tedy měli vyhnout?
Článek
Potraviny, které zahřívají: V chladných dnech si jídlo dochuťte chilli nebo skořicí, pomůže i zázvorový čaj
Potraviny, které zahřívají: V chladných dnech si jídlo dochuťte chilli nebo skořicí, pomůže i zázvorový čaj Jste zimomřiví a dělají vám problémy zvlášť zimní měsíce doprovázené teplotami hluboko pod nulou? V tom případě do svého jídelníčku zařaďte potraviny, které vás zahřejí. Pomůže vám zejména koření jako kajenský pepř, pravá skořice nebo zázvor, které vašemu tělu přinesou i další zdravotní benefity.
Článek
Nejlepší marinády na maso: Přinášíme grilovací recepty, které si zamilujete
Nejlepší marinády na maso: Přinášíme grilovací recepty, které si zamilujete Máte rádi grilované maso? Zkuste si jej dopředu naložit do speciální marinády, která mu dodá exkluzivní chuť. Připravit si marinádu na maso rozhodně není nic těžkého. Máme pro vás hned několik variant chutných marinád, které kromě masa můžete použít i na zeleninu.
Článek
Seznam potravin, které byste neměli jíst a pít ke snídani
Seznam potravin, které byste neměli jíst a pít ke snídani Ačkoliv se říká, že snídaně je nejdůležitější jídlo dne, ne všechny potraviny jsou ihned po probuzení pro naše tělo vhodné a mohou způsobovat určité zdravotní potíže.
Článek
7 nejlepších potravin, které vám pomohou zhubnout bez diety a cvičení
7 nejlepších potravin, které vám pomohou zhubnout bez diety a cvičení Ačkoliv je léto v plném proudu, zhubnout pár kilo navíc se hodí vždycky. Pro všechny, které by rády ještě zhubly nějaké to kilo dolů, máme skvělé řešení bez drastických a neúčinných diet.
Článek
Jedlé jeřabiny sladkoplodé jsou podzimní delikatesou: Jak je poznáte a které recepty z jeřabin stojí za vyzkoušení?
Jedlé jeřabiny sladkoplodé jsou podzimní delikatesou: Jak je poznáte a které recepty z jeřabin stojí za vyzkoušení? Podzimní sklizeň jeřabin je v plném proudu. Plánujete, že si je zavaříte do zásoby? Receptů z jeřabin existuje spousta. Právě proto je dobré vědět, jak poznat jedlé jeřabiny a jaké pochoutky si z nich připravit.
Článek
Na první pohled se tyto potraviny tváři zdravě. Měli byste se jim však obloukem vyhnout
Na první pohled se tyto potraviny tváři zdravě. Měli byste se jim však obloukem vyhnout Leckdo by si mohl myslet, že moc dobře ví, které potraviny jsou zdravé a které naopak zdravé nejsou. Ovšem některé potraviny se mohou na první pohled tvářit jako zdraví prospěšné, opak je však pravdou. Ne všechny potraviny, které obchodní řetězce umístí do regálu se zdravou výživou, skutečně zdravé jsou.
Článek
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete Přemýšlíte, co s úrodou jahod? Připravte si z těchto sladkých červených plodů něco dobrého. Že máte málo času? Potom vyzkoušejte rychlovky z jahod například v podobě hrnkového koláče, nepečeného dezertu nebo zmrzliny. Tyto recepty z jahod jsou rychlé, snadné a chutnají výtečně.
Článek
10 zajímavostí o sprchování, které jste pravděpodobně vůbec netušili
10 zajímavostí o sprchování, které jste pravděpodobně vůbec netušili Většina z nás se sprchuje každý den a někteří dokonce i vícekrát než jednou. V dnešní době je to už téměř zvyk, především to děláme pro naši hygienu. Věděli jste však, že pravidelné sprchování dříve tak obvyklé nebylo? Naopak se jednalo spíše o vzácnost, což si nyní neumíme vůbec představit.