Spustili jsme nový e-shop
Podívat se
JenŽeny.cz
Láska/Vztahy
Láska
Rodina
Vášeň
Psychologie
Dojemné
Zdraví/Krása
Móda
Účesy
Líčení
Zdravý životní styl
Krása
Hubnutí
Diety
Cvičení
Horoskopy
Recepty
Domov
DIY
Videa
Kvízy
Další
Art/Kultura
Celebrity
Zábava
Cestování
E-shop
Nástěnka
Redaktorky
Přidej se k nám
Přihlášení
Uuups!
Ženy v nesnázích
Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.
Můžete zkusit také
Článek
Nejlepší marinády na maso: Přinášíme grilovací recepty, které si zamilujete
Máte rádi grilované maso? Zkuste si jej dopředu naložit do speciální marinády, která mu dodá exkluzivní chuť. Připravit si marinádu na maso rozhodně není nic těžkého. Máme pro vás hned několik variant chutných marinád, které kromě masa můžete použít i na zeleninu.
Článek
6 pravidel při grilování kuřecího masa. Když je dodržíte, kuře bude šťavnaté a propečené
Nedáte dopustit na grilované kuřecí maso? Aby bylo šťavnaté a propečené, a nikoliv vysušené či syrové, je důležité při jeho grilování dodržet několik zásadních pravidel. Jak tedy správně grilovat kuřecí prsa či křídla?
Recept
Plněné zelné listy mletým masem a rýží. Staročeský recept, který vymyslely naše prababičky
Vyzkoušeli jste už někdy plněné hlávkové zelí mletým masem a rýží? Přinášíme vám totiž jeden prastarý český recept, který znaly ještě naše prababičky, a vy si jej dnes můžete vyzkoušet taky.
Článek
Recept na nejlepší utopence: Základem jsou špekáčky obsahující alespoň 40procentní podíl masa
Utopenci jsou léta osvědčenou pochoutkou vyrobenou ze špekáčků naložených ve sladkokyselém nálevu. Milujete je také, ovšem chtěli byste jejich chuť ještě o něco vyšperkovat? Inspirujte se naším receptem na nejlepší utopence, po kterých se u vás doma jenom zapráší.
Článek
Chyby při rozmrazování masa. Na co byste si měli dávat pozor?
Mnoho z nás konzumuje maso ve velkém a této spotřebě je nutné přizpůsobit i naše domácí zásoby. Naštěstí existují mrazáky, ve kterých můžeme maso uchovávat dlouhou dobu. Následně jen maso vytáhneme a necháme jej rozmrazit.
Článek
Umývat kuřecí maso před vařením, nebo ne? Odborníci mají jasno
Kladete si otázku, zda byste měli oplachovat syrové kuřecí maso před jeho vařením či pečením? Tato otázka lidi zpravidla dělí lidi na dva tábory. Jedni kuřecí maso před tepelnou úpravou umývají, jiní jej bez opláchnutí dají rovnou péct do trouby. Jak je to ale správně? Vědci v tomto případě mají jasno.
Článek
Jak rychle rozmrazit kuře, rybu nebo mleté maso: Vyhněte se rozmrazování v horké vodě
Zapomněli jste večer vydělat z mrazničky kuřecí maso, rybu nebo mleté maso? Pokud tyto suroviny potřebujete co nejrychleji rozmrazit, abyste měli své rodině co připravit k obědu, máme pro vás několik tipů, jak na to. Pokud potřebujete rychle a bezpečně rozmrazit kuře, rybu či mleté maso, rozhodně ale zapomeňte na horkou vodu.
Článek
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala
Domácí sekaná je jedinečný pokrm z mletého masa, který jistě zbožňuje celá vaše rodina. Nejlepší sekanou jako od babičky si můžete dopřávat za tepla s bramborem nebo za studena s chlebem. Chcete si připravit tu nejlepší sekanou na světě? Máme pro vás skvělý recept a také vám poradíme, jak sekanou péct, aby nepopraskala a měla křupavou kůrčičku.
Článek
Nejlepší cuketové karbanátky bez masa. Tento zdravý, chutný, rychlý a levný recept si zaručeně oblíbíte
Jaké recepty z cukety jsou ty nejlepší? Vyzkoušejte například cuketové karbanátky bez masa. Ač je tento recept samá zelenina, zaručeně se po něm u vás doma v době oběda či večeře zapráší. Zeleninové cuketové karbanátky jsou nejen zdravé a chutné, jejich příprava je snadná a rychlá, a navíc nezatíží ani vaši peněženku.
Recept
Tradiční český bramborák plněný uzeným masem. Je skutečně výtečný
Pravý bramborák je typickým jídlem všech slovanských národů, a tak se pochopitelně i u nás může pyšnit velkou oblibou. Jeho příprava není vůbec složitá, jak se může na první pohled zdát. O tom vás přesvědčí i následující recept, který hravě zvládne úplně každý.
Recept
Zapečená bramborová kaše s mletým masem
Zapečené brambory nebo těstoviny známe všichni, ale vyzkoušeli jste už někdy zapečenou bramborovou kaši s mletým masem? Na tento recept si můžete uvařit čerstvou bramborovou kaši anebo použít klidně i tu zbylou z předešlého dne, takže už žádné plýtvání!
Článek
Cuketové karbanátky jsou lehké, chutné a hotové za chvilku. Na tomto receptu si smlsnete hlavně v létě
Co se dá uvařit z cukety? Jelikož máte opravdu hodně možností, vyzkoušejte tentokrát recept na cuketové karbanátky bez masa. Tento pokrm, který právem patří k létu, je chutný, lehký a hotový za chviličku. Jak si jej tedy udělat?
Článek
Domácí BBQ omáčku připravíte ve třech jednoduchých krocích. Grilované maso bude díky ní dokonalé
Když grilujete, tak to rozhodně není ono bez BBQ omáčky. Nemusíte hned běžet do obchodu, barbecue omáčka je nejlepší v domácí verzi. Její příprava přitom není vůbec složitá. Přinášíme vám recept na domácí BBQ omáčku, kterou si připravíte během chvíle ve třech jednoduchých krocích.
Video
Smažené čínské nudle, které si zamilujete. Chutnají skvěle!
Horko jako v pekle a já musím vařit večeři. Sama si připadám jako uvařená, ale rodina má hlad, tak mi nic jiného nezbývá. Dnes mám pro vás jednoduchý recept na smažené čínské nudle. Podívejte se na video a uvidíte, že je to hračka a to i v tomto počasí.
Recept
Tradiční hospodský guláš, na kterém si pochutná celá rodina
I přesto, že guláš původem pochází z Maďarska, i u nás si našel své zastoupení a může se pyšnit velkou oblibou nejenom mezi muži. Jenže uvařit si doma ten pravý, jak se říká hospodský, guláš, to jen tak někdo neumí. Ovšem my vám dnes ukážeme krok po kroku, jak na to!
Recept
Rychlá kuřecí prsa se smetanou a zeleninou
Jestliže se snažíte jíst zdravěji a přeci jen se vám nechce dlouhé hodiny něco vyvařovat, máme pro vás jednoduchý recept na kuřecí prsa se smetanou a zeleninou, na které budete potřebovat jen základní ingredience, které máte jistě doma.