Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Domácí vánoční nealkoholický punč: Jeho chuť i vůni si zamiluje celá rodina
Domácí vánoční nealkoholický punč: Jeho chuť i vůni si zamiluje celá rodina Za pár dnů opět přivítáme adventní čas, ke kterému neodmyslitelně patří také vánoční trhy s typickou vůní vánočního punče. Tento hřejivý nápoj si můžete v nealkoholickém provedení připravit také doma a pochutnat si na něm třeba i se svými dětmi. Jak na to?
Článek
Recept na vánoční punč: Krásně voní, skvěle chutná a jeho příprava zabere pár minut
Recept na vánoční punč: Krásně voní, skvěle chutná a jeho příprava zabere pár minut Máte chuť na vánoční punč? Tento horký alkoholický nápoj, který nedílně patří k Vánocům, si velmi snadno připravíte i doma. Receptů na vánoční punč je celá řada, rozhodně vám ale zachutná tradiční punč s příchutí pomeranče. Co vše potřebujete k jeho přípravě?
Článek
Rakytníková marmeláda ze 3 ingrediencí: Tuto dobrotu využijete i na přípravu zdravého čaje
Rakytníková marmeláda ze 3 ingrediencí: Tuto dobrotu využijete i na přípravu zdravého čaje Přemýšlíte, jak zpracovat rakytník? Udělejte si báječnou rakytníkovou marmeládu, která je velmi jednoduchá na přípravu. Máme pro vás recept z pouhých 3 ingrediencí, ze kterého si můžete následně připravit také zdravý rakytníkový čaj nebo limonádu.
Článek
Domácí ledový čaj: V horku osvěží a zažene žízeň
Domácí ledový čaj: V horku osvěží a zažene žízeň Chcete si udělat ledový čaj doma? Není nic jednoduššího. Nejlepší ledový čaj připravíte z pouhých několika surovin. Kromě sáčků s černým čajem se neobejdete mimo jiné bez citrónů a pomerančů. Přinášíme recept, jak si udělat ten nejlepší ledový čaj, který si budete v parném létě naprosto pochvalovat.
Článek
Okurková voda osvěžuje a pomáhá při hubnutí. Navíc skvěle chutná a je plná vitaminů a minerálů
Okurková voda osvěžuje a pomáhá při hubnutí. Navíc skvěle chutná a je plná vitaminů a minerálů Okurková voda patří k oblíbeným nápojům během parných letních dnů. Ze salátové okurky a čisté vody připravíte velmi lehce osvěžující nápoj plný vitamínů a minerálů, který skvěle chutná i bez cukru. Velkým benefitem také je, že vás okurková voda v parném létě nejen osvěží, ale pomůže vám i při hubnutí.
Článek
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak Okurka a vodní meloun patří k plodům, bez kterých si nedokážeme představit léto. Tato zelenina obsahuje víc než 90 procent vody, najdete v ní i vysoký podíl vitaminů, minerálů a dalších prospěšných látek. Meloun a okurka mají mimořádný přínos hlavně tehdy, když je budete konzumovat společně. Trefou do černého je následující zdravý a chutný nápoj.
Článek
Začněte den se smoothie! Máme pro vás 5 skvělých receptů
Začněte den se smoothie! Máme pro vás 5 skvělých receptů Hustý nápoj z ovoce a zeleniny – to je smoothie, které jednoduše milujeme. A není divu. Je osvěžující, plné vitamínů, dokáže skvěle zasytit a skvěle se hodí i do redukčních jídelníčků. Máme pro vás 5 receptů na smoothies, kterými nastartujete svůj den.
Článek
Ledové kostky s ovocem a bylinkami jsou skvělé do koktejlů a limonád. Vytvořte je ve formách na led
Ledové kostky s ovocem a bylinkami jsou skvělé do koktejlů a limonád. Vytvořte je ve formách na led Letní měsíce se nesou ve znamení domácích limonád a také alko a nealko koktejlů. Součástí těchto oblíbených nápojů je také led. Pokud si chcete tyto limonády a koktejly ještě více ozvláštnit, přidejte do nich ledové kostky s ovocem a bylinkami. Přinášíme návod, jak je ve formách na led vytvořit a jaké kombinace ovoce a bylinek jsou nejlepší.
Článek
Ploché bříško za pouhé čtyři dny. Díky tomuto nápoji budete štíhlejší
Ploché bříško za pouhé čtyři dny. Díky tomuto nápoji budete štíhlejší Také vás trápí vaše ne příliš ploché bříško? Přinášíme vám opravdu osvědčený recept na přírodní nápoj, díky kterému půjdou vaše kila zázračně dolů.
Článek
Co s použitými čajovými sáčky? Přijdou vhod vaší pokožce, vlasům i domácnosti
Co s použitými čajovými sáčky? Přijdou vhod vaší pokožce, vlasům i domácnosti Čajový sáček vám nemusí posloužit pouze k tomu, abyste si připravila šálek lahodného čaje. Vyluhovaný čajový pytlík rozhodně nepatří do koše. Můžete jej využít i dále. A to v péči o své tělo a vlasy nebo jako úklidový prostředek. Ženám se osvědčily hlavně vyluhované sáčky od černého a zeleného čaje a také od bylinek. Vyzkoušíte je i vy?
Článek
Okurková limonáda osvěží i v největších vedrech. Stačí přidat med, limetku a dokonalý letní nápoj je na světě
Okurková limonáda osvěží i v největších vedrech. Stačí přidat med, limetku a dokonalý letní nápoj je na světě Během letních měsíců, kdy teploměr ukazuje ke 30 stupňům Celsia, byste měli své tělo pravidelně hydratovat. Nemusíte sázet jen na čistou neperlivou vodu, skvěle vás osvěží i okurková limonáda. Jejím prostřednictvím doplníte nejen tekutiny, okurka jako taková totiž vašemu tělu přinese spoustu dalších zdravotních benefitů.
Článek
Tradiční vanilkové rohlíčky vznikly v Rakousku. Patří ale mezi nejoblíbenější české vánoční cukroví
Tradiční vanilkové rohlíčky vznikly v Rakousku. Patří ale mezi nejoblíbenější české vánoční cukroví Které vánoční cukroví nesmí u vás doma každé svátky rozhodně chybět? Kromě lineckého cukroví to jsou určitě vanilkové rohlíčky. Víte ale, že toto tradiční cukroví nevzniklo v českých zemích, ale v Rakousku, a že součástí původního receptu jsou mleté mandle?
Článek
Šípkový sirup za studena: Je skvělý do limonád, na palačinky i jako poleva na moučníky
Šípkový sirup za studena: Je skvělý do limonád, na palačinky i jako poleva na moučníky Červené šípky působí díky vysokému obsahu vitaminů a minerálů proti chřipce a nachlazení. Dokážou také výborně posílit imunitu. Užívat je přitom nemusíte pouze ve formě čaje. Zkuste si pochutnat také na lahodném šípkovém sirupu. Jelikož šípková sezona opět klepe na dveře, přinášíme vám recept na ten nejlepší šípkový sirup připravovaný za studena.