Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Domácí sirup proti kašli vyrobíte během pár minut: Jeho základ tvoří tymián
Domácí sirup proti kašli vyrobíte během pár minut: Jeho základ tvoří tymián Období nepříjemných respiračních onemocnění, které doprovází vlhký či suchý dráždivý kašel je opět tu. Abyste byli opět brzy fit, nemusíte hned běžet do lékárny. Pomůže vám také domácí sirup proti kašli. S takovým vlhkým kašlem si poradíte zejména díky tymiánu.
Článek
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék Chrápání je velmi nepříjemné nejen pro toho, koho trápí, ale hlavně pro ty v jeho okolí. Pokud jste to vy, kdo chrápe nebo váš partner či partnerka, máme pro vás jednoduché a účinné řešení, jak se jej zbavit jednou provždy!
Článek
Domácí peeling proti celulitidě: Pomerančové kůže vás zbaví obyčejná skořice
Domácí peeling proti celulitidě: Pomerančové kůže vás zbaví obyčejná skořice Žena, kterou netrápí celulitida, se může považovat za dítě štěstěny. Pokud byste ale udělala průzkum, zjistila byste, že pomerančová kůže krášlí stehna a hýždě většiny žen. Tento problém se nevyhýbá ani štíhlým a mladým slečnám. Jak tedy s celulitidou zatočit? Jde to rychle a účinně díky domácímu peelingu, který si vyrobíte z obyčejné skořice.
Článek
Recept na domácí baileys: Tento jemný likér vám zaručeně zpříjemní vánoční svátky
Recept na domácí baileys: Tento jemný likér vám zaručeně zpříjemní vánoční svátky K Vánocům patří nejen voňavé vánoční cukroví, ale také poctivé domácí likéry. Připravujete si každý rok vaječňák, ale letošní Vánoce byste chtěli změnu? Vyzkoušejte recept na domácí baileys. Tento jemný likér vás dostane svou chutí. Příprava domácího baileys je přitom jednoduchá a velmi nenáročná na čas. Zabere vám pouhých 15 minut.
Článek
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala Domácí sekaná je jedinečný pokrm z mletého masa, který jistě zbožňuje celá vaše rodina. Nejlepší sekanou jako od babičky si můžete dopřávat za tepla s bramborem nebo za studena s chlebem. Chcete si připravit tu nejlepší sekanou na světě? Máme pro vás skvělý recept a také vám poradíme, jak sekanou péct, aby nepopraskala a měla křupavou kůrčičku.
Článek
Nejlepší domácí tatarka: Vyzkoušejte recept, který je rychlý a chutná báječně
Nejlepší domácí tatarka: Vyzkoušejte recept, který je rychlý a chutná báječně Tatarka patří k nejoblíbenějším studeným omáčkám a dipům. Co ji tak připravit v domácí verzi, která je poctivá a která obsahuje pouze základní suroviny bez přídatných látek? Máme pro vás recept na nejlepší domácí tatarku, kterou si rozhodně nebudete moci vynachválit.
Článek
Recept na domácí langoše z kynutého těsta: Jsou krásně křupavé a nadýchané jako peříčko
Recept na domácí langoše z kynutého těsta: Jsou krásně křupavé a nadýchané jako peříčko Dali byste si domácí langoše? Receptů na tuto smaženou pochoutku existuje celá řada. Nemáte ten svůj osvědčený? Vyzkoušejte recept na domácí langoše v maďarském stylu, které si nebudete moci v kombinaci s česnekem, kečupem a strouhaným sýrem vynachválit. Jsou totiž krásně křupavé a nadýchané jako peříčko.
Článek
Mléko s máslem, medem a vaječným žloutkem: Přírodní lék našich prababiček proti kašli, který uleví i při zánětu průdušek
Mléko s máslem, medem a vaječným žloutkem: Přírodní lék našich prababiček proti kašli, který uleví i při zánětu průdušek Trápí vás kašel nebo vám nemoc sedá na průdušky? Kromě klasických léků možná hledáte také doplňkovou přírodní léčbu. Osvědčeným přírodním lékem našich prababiček a babiček, na který si někteří z vás ze svého dětství jistě pamatují, je mléko s máslem, medem a žloutkem. Pomáhá proti kašli a uklidňuje dýchací cesty. Jak jej připravit?
Článek
Recept na domácí trdelník, který chutná jako ze stánku. Tato voňavá delikatesa je nejlepší za tepla
Recept na domácí trdelník, který chutná jako ze stánku. Tato voňavá delikatesa je nejlepší za tepla Kdo by nemiloval trdelník? Tato sladká pochoutka vonící po vanilce a skořici bývá nedílnou součástí vánočních trhů. Že si na ni musíme v roce 2020 nechat zajít chuť? Opak je pravdou. Voňavý trdelník si upečete i ve vlastní troubě. Máme pro vás recept, podle kterého bude toto úžasně vláčné sladké pečivo chutnat jako z vánočního stánku.
Článek
Domácí šípková marmeláda: Recept, který je nabitý zdravím
Domácí šípková marmeláda: Recept, který je nabitý zdravím Šípková marmeláda má nejen neodolatelnou chuť, díky které se budete oblizovat až za ušima. Recept na šípkovou marmeládu, který vám představíme, je také doslova nabitý zdravím. Máme pro vás návod, jaké šípky na marmeládu vybrat a jak si krok za krokem uvařit domácí šípkovou marmeládu, která bude plná vitamínů i delikátní chuti.
Článek
Jak se zbavit křečových žil? Máme pro vás recept na účinnou domácí mast
Jak se zbavit křečových žil? Máme pro vás recept na účinnou domácí mast Ti, které již trápí křečové žíly, mohou potvrdit, že je to opravdu nepříjemné onemocnění. Nejenže estetický nevypadají vůbec dobře, navíc s sebou přinášejí řadu zdravotních komplikací.
Článek
Recept na domácí aviváž, po které bude prádlo voňavé a měkké
Recept na domácí aviváž, po které bude prádlo voňavé a měkké Bez aviváže se dnes už žádná hospodyňka neobejde. Jejím hlavním úkolem je prádlo zjemnit, změkčit a provonět. Přesto však jsou prodávané aviváže směsí chemických látek, které jsou obtížně biologicky odbouratelné. My pro vás proto máme recept na domácí aviváž, která prádlo provoní a navíc vás bude stát jen pár kaček.
Článek
Domácí nanuky 5x jinak: Vyzkoušejte recepty z jogurtu, jahod nebo banánu
Domácí nanuky 5x jinak: Vyzkoušejte recepty z jogurtu, jahod nebo banánu Domácí nanuky patří mezi dokonalé letní osvěžení, které je vhodné i pro děti. Zdravé domácí nanuky si můžete dle své chuti jednoduše vyrobit i doma. Máme pro vás celkem pět receptů na domácí nanuky, které rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Domácí bramborové knedlíky: Tajemstvím receptu je správný varný typ brambor i postup přípravy
Domácí bramborové knedlíky: Tajemstvím receptu je správný varný typ brambor i postup přípravy Jaké bramborové knedlíky jsou nejlepší? Rozhodně ne ty z prášku, ale z poctivých domácích surovin. Máme pro vás recept na výborné domácí bramborové knedlíky, které chutnají se zelím i špenátem. Základem tohoto receptu je správný výběr brambor i správně zvolený postup přípravy.
Článek
Domácí mateřídouškový sirup: Vyzkoušejte recept za studena, který má na zdraví spoustu pozitivních účinků
Domácí mateřídouškový sirup: Vyzkoušejte recept za studena, který má na zdraví spoustu pozitivních účinků Milujete vůni a chuť mateřídoušky? Zkuste si tuto léčivou bylinku, která v létě hojně roste na loukách a stráních, vychutnat také doma. Připravte si domácí mateřídouškový sirup za studena, který nejen skvěle chutná, ale má i příznivé účinky na naše zdraví. Máme pro vás recept na mateřídouškový sirup, který stojí za to vyzkoušet.
Článek
Domácí salko chutná jako z obchodu: Na jeho recept potřebujete pouze tři přísady
Domácí salko chutná jako z obchodu: Na jeho recept potřebujete pouze tři přísady Slazeného kondenzovaného mléka neboli salka není nikdy dost. A to zvlášť v době adventu, kdy jej potřebujeme jako jednu z přísad do cukroví nebo k přípravě vaječného koňaku. Co když jste si jej ale zapomněli koupit a nutně jej potřebujete? Nevadí. Vyrobit salko můžete velmi jednoduše i v domácích podmínkách.