Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mléčná polévka s drobením: Připravte si recept, který chutná jako od babičky
Mléčná polévka s drobením: Připravte si recept, který chutná jako od babičky Dávali jste si jako malí rádi mléčnou polévku s drobením? Vraťte se zpátky do dob svého dětství a připravte si ji znovu. Přinášíme recept na tradiční mlékovou polévku, která chutná jako od babičky!
Článek
Krémová cuketová polévka: Vyzkoušejte recept na nejlepší polévku z cukety, který je jednoduchý, chutný a zdravý
Krémová cuketová polévka: Vyzkoušejte recept na nejlepší polévku z cukety, který je jednoduchý, chutný a zdravý Také každým rokem řešíte, co s úrodou cuket? Tento druh zeleniny můžete zpracovat takřka na tisíc způsobů, a to jak naslano, tak nasladko. Už jste někdy vařili krémovou cuketovou polévku? Tento recept na nejlepší polévku z cukety rozhodně stojí za vyzkoušení! Krémová cuketová polévka je totiž jednoduchá na přípravu a zároveň velmi chutná a zdravá.
Článek
Výborná polévka z medvědího česneku: Vyzkoušejte rychlý recept ze základních surovin
Výborná polévka z medvědího česneku: Vyzkoušejte rychlý recept ze základních surovin Sezona medvědího česneku je v plném proudu. Pokud jste si jej už byli nasbírat na svém osvědčeném místě, co si tentokrát připravit výbornou polévku z medvědího česneku? Máme pro vás osvědčený recept, který je velmi jednoduchý na přípravu a ke kterému vám stačí pouze základní suroviny, takže nezruinuje ani vaši peněženku.
Článek
Recepty z medvědího česneku: Pochutnáte si a zároveň podpoříte své zdraví
Recepty z medvědího česneku: Pochutnáte si a zároveň podpoříte své zdraví Medvědí česnek získal v posledních letech mezi lidmi na obrovské popularitě. Tato bylinka, která je nejen zdravá, ale zároveň velmi chutná, nesmí na jaře chybět na žádném českém talíři. Máte svá tajná místa, kam na medvědí česnek každoročně chodíte? Zkuste si z této jarní bylinky uvařit několik dobrot, které se vám doslova rozplynou na jazyku.
Článek
Recept na kopřivovou polévku dvakrát jinak. Klasicky i jako krém
Recept na kopřivovou polévku dvakrát jinak. Klasicky i jako krém Kopřiva je vitaminy a minerály nabitá bylinka, která má největší sílu hlavně na jaře. Mladé kopřivy sbíraly časně zjara už naše babičky a prababičky a připravovaly si z nich nejen čaj. Zamilujete si například také recept na kopřivovou polévku, kterou si můžete připravit hned dvěma způsoby. A to klasicky nebo jako krém.
Článek
Zdravé podzimní recepty pro štíhlou linii
Zdravé podzimní recepty pro štíhlou linii Podzim je tady, spolu s ním i sychravé počasí, které nám tak trochu ubírá energii. Ráno je zima, často i mlha, odpoledne někdy panuje příjemná teplota, jindy je chladno, že přemýšlíme, zda tu už není zima.
Článek
Recept na vánoční likér z ledových kaštanů: Pochutnáte si na něm nejen na Štědrý den
Recept na vánoční likér z ledových kaštanů: Pochutnáte si na něm nejen na Štědrý den K vánočním svátkům nepatří pouze vaječný koňak. Co vyzkoušet i další sladké pití, na kterém si během adventu zaručeně pochutnáte? Bezkonkurenční je vánoční likér z ledových kaštanů, na který vám bude dostačovat pět základních ingrediencí. Pro děti můžete tuto dobrotu připravit také v nealkoholické verzi.
Článek
Studená polévka z červené řepy v létě zaručeně osvěží. Připravte si polský chlodnik
Studená polévka z červené řepy v létě zaručeně osvěží. Připravte si polský chlodnik Co vařit v létě, když rtuť na teploměru sahá až k tropickým hodnotám? Zaručeně vás osvěží studená polévka z červené řepy, která je navíc zdravá a chutná. K letnímu obědu i k letní večeři si budete pochvalovat polský chlodnik. Přinášíme návod, jak si tuto studenou polévku z červené řepy rychle a jednoduše udělat.
Článek
Krémová polévka z barevné čočky, kroketa z čočky a bramborového pyré
Krémová polévka z barevné čočky, kroketa z čočky a bramborového pyré Luštěniny jsou potravinami budoucnosti. Jsou šetrné k přírodě a navíc - směle nahradí maso. Jsou proto doporučovány výživovými specialisty kvůli svému vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuků. Dále obsahují vitamíny a minerály a jsou zdrojem vlákniny.
Článek
Krémová polévka z pečené zeleniny chutná skvěle. Dodá také vitaminy a zahřeje
Krémová polévka z pečené zeleniny chutná skvěle. Dodá také vitaminy a zahřeje Přemýšlíte, co dobrého byste si dali v průběhu podzimních měsíců k večeři? Chcete-li si pochutnat, pořádně se nasytit, a navíc se zahřát a doplnit potřebné vitamíny, připravte si krémovou polévku z pečené zeleniny. Její příprava je naprosto jednoduchá, ovšem výsledek stojí za to.
Článek
Jak zahustit omáčku či polévku bez mouky: Vyzkoušejte tyto zdravé recepty
Jak zahustit omáčku či polévku bez mouky: Vyzkoušejte tyto zdravé recepty Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ovšem nechcete při tom použít bílou mouku? Zapomeňte tedy na klasickou jíšku, pokrmy můžete zahustit mnohem zdravější, méně kaloričtější, lehčí, a přesto chutnou verzí. Vyzkoušejte následující možnosti, pomocí kterých uvaříte krémové a husté polévky a omáčky bez jediné špetky mouky.
Článek
Domácí zmrzlina z jedné ingredience: Inspirujte se zdravým receptem šéfkuchařky Faith Durant
Domácí zmrzlina z jedné ingredience: Inspirujte se zdravým receptem šéfkuchařky Faith Durant Máte chuť na krémovou zmrzlinu, ale nechcete hřešit, protože je v ní spousta kalorií? Od teď můžete mlsat bez výčitek. Vyrobte si domácí zmrzlinu podle návodu šéfkuchařky Faith Durant, která přišla se zdravým receptem obsahující pouze jednu ingredienci, a to zralý banán. Koho z nás by napadlo, že právě z banánu dostaneme vynikající jemnou zmrzku?
Článek
Recepty z václavek: Vyzkoušejte václavkový guláš nebo falešnou dršťkovou polévku
Recepty z václavek: Vyzkoušejte václavkový guláš nebo falešnou dršťkovou polévku Václavky patří k oblíbeným podzimním houbám. Pokud jste si jich nasbírali plný koš, připravíte z nich spoustu vynikajících receptů. Chutnat vám bude zaručeně guláš z václavek nebo falešná dršťková polévka. Václavky však musíte dostatečně tepelně zpracovat, neboť jsou zasyrova jedovaté.
Článek
Jak správně udělat jíšku do polévky nebo omáčky? Spousta lidí neví, jak na to
Jak správně udělat jíšku do polévky nebo omáčky? Spousta lidí neví, jak na to Abyste si mohli vychutnat výbornou českou polévku nebo omáčku, patří do ní správně udělaná jíška. Ač je připravit jíšku velmi snadné, spousta lidí netuší, jak na to. Máte také tento problém? Jelikož jíška neboli zásmažka slouží v české kuchyni k zahušťování polévek či omáček, dáme vám tipy na to, jak ji správně udělat.