Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jaké cvičení a dietu si vybrat dle typu vaší postavy?
Jaké cvičení a dietu si vybrat dle typu vaší postavy? Určitě jste si všimli, že ne každá dieta a každé cvičení funguje na každého stejně. Zatímco někdo vidí výsledky již po pár dnech, další se ne a ne kil zbavit. Někteří odborníci se domnívají, že typ cvičení a diety závisí na tom, jaký typ postavy máme.
Článek
Chcete mít krásnou pleť? Vsaďte na zdravé potraviny dle typu vaší pleti
Chcete mít krásnou pleť? Vsaďte na zdravé potraviny dle typu vaší pleti Nakupujete desítky kosmetických přípravků, abyste měla krásnou a zdravou pleť? A už jste si spočítala, kolik za to ročně zaplatíte? Podle dermatologů se vrásek, akné, nadměrné pigmentace nebo suché kůže zbavíte i bez drahé kosmetiky. Jedinou věc, kterou musíte udělat, je zahrnout do svého jídelníčku několik druhů potravin.
Článek
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete Přemýšlíte, co s úrodou jahod? Připravte si z těchto sladkých červených plodů něco dobrého. Že máte málo času? Potom vyzkoušejte rychlovky z jahod například v podobě hrnkového koláče, nepečeného dezertu nebo zmrzliny. Tyto recepty z jahod jsou rychlé, snadné a chutnají výtečně.
Článek
Tipy na recepty z melounových slupek. Z kůry melounu připravíte chutné chutney, také ji naložte na způsob kvašáků
Tipy na recepty z melounových slupek. Z kůry melounu připravíte chutné chutney, také ji naložte na způsob kvašáků Vodní melouny patří k létu. Kdo by nemiloval jejich červenou dužinu? Pokud následně vyhazujete melounové slupky se zelenkavou kůrou, která chutná a voní po okurce, je to velká škoda. Slupky z melounu totiž po odkrojení nejzelenější svrchní části můžete zužitkovat na spoustu skvělých receptů.
Článek
Nejlepší bramborový salát připravíte z brambor varného typu A. Přinášíme klasický recept, který chutná jako od babičky
Nejlepší bramborový salát připravíte z brambor varného typu A. Přinášíme klasický recept, který chutná jako od babičky Jaká by to byla štědrovečerní večeře bez vánočního bramborového salátu? Aby byla tato příloha ke smaženému kapru skutečně dokonalá, vyplatí se vám dodržovat několik základních pravidel. Ať už se jedná o správný výběr odrůdy brambor nebo volbu toho nejlepšího receptu na bramborový salát. Na co tedy konkrétně myslet?
Článek
Léto je čas zeleninových salátů. Přinášíme tipy na zdravé recepty, které si můžete dopřát i k obědu
Léto je čas zeleninových salátů. Přinášíme tipy na zdravé recepty, které si můžete dopřát i k obědu Dali byste si v létě něco zdravého a lehkého, na čem si navíc pochutnáte? Připravte si z čerstvé zeleniny několik variací zeleninových salátů, které by neměly chybět v žádném letním jídelníčku. Vyzkoušejte následující recepty na zeleninové saláty, které kromě čerstvé zeleniny obsahují i sýr, dýňová semínka, mátu nebo olivy.
Článek
Domácí bramborové knedlíky: Tajemstvím receptu je správný varný typ brambor i postup přípravy
Domácí bramborové knedlíky: Tajemstvím receptu je správný varný typ brambor i postup přípravy Jaké bramborové knedlíky jsou nejlepší? Rozhodně ne ty z prášku, ale z poctivých domácích surovin. Máme pro vás recept na výborné domácí bramborové knedlíky, které chutnají se zelím i špenátem. Základem tohoto receptu je správný výběr brambor i správně zvolený postup přípravy.
Článek
3 tipy na jednoduché recepty do mikrovlnky: Vyzkoušejte rychlou bábovku, brownies nebo houskové knedlíky do hrnečku
3 tipy na jednoduché recepty do mikrovlnky: Vyzkoušejte rychlou bábovku, brownies nebo houskové knedlíky do hrnečku Mikrovlnnou troubu má v současné době snad každý. Věděli jste ale, že si v ní můžete kromě ohřevu hotových pokrmů během chvíle připravit také chutné a rychlé recepty do hrnečku? K nejoblíbenějším receptům do mikrovlnky patří bábovka, brownies a houskový knedlík do hrnečku. Jak na ně?
Článek
Mýty kolem nového typu koronaviru: Čemu dle WHO nevěřit
Mýty kolem nového typu koronaviru: Čemu dle WHO nevěřit V důsledku šíření koronavirové nákazy vzniklo několik mýtů, kterým spousta lidí věří. Pokud nechcete podlehnout panice spojené s onemocněním COVID-19, rozhodně nevěřte všem fámám a nesmyslům. Které z nich Světová zdravotnická organizace (WHO) zaručeně vyvrací?
Článek
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat Připravit dokonalé palačinky je kumšt. Určitě se vám při smažení palačinek stalo, že byly silné, nasáklé olejem a trhaly se. Abyste si udělali ty nejlepší palačinky na světě, zkuste dodržet několik základních pravidel. Máme pro vás několik triků profesionálů, díky nimž dosáhnete velmi tenkých palačinek, které se nebudou trhat.
Článek
Co s vejci po Velikonocích? Přinášíme tipy, jak je zužitkovat
Co s vejci po Velikonocích? Přinášíme tipy, jak je zužitkovat Zbyla vám po Velikonocích vajíčka vařená natvrdo a nevíte, co s nimi? Máme pro vás hned několik tipů, jak je zpracovat. Jelikož jsou vajíčka natvrdo univerzální potravinou, mají své místo ve spoustě chutných jídlech. Jakým způsobem s nimi tedy můžete naložit?
Článek
Nejlepší bramboráky, po kterých se utlučete. Přinášíme triky, jak je udělat
Nejlepší bramboráky, po kterých se utlučete. Přinášíme triky, jak je udělat Dali byste si do zlatova vysmažené a křupavé bramboráky, které budou uvnitř dokonale vláčné? I když nejde o zdravé jídlo, proč si jej čas od času nedopřát. Máme pro vás několik triků na nejlepší bramboráky, po kterých se u vás doma doslova zapráší.
Článek
Jak nahradit vejce při pečení? Zkuste chia semínka nebo jablečné pyré
Jak nahradit vejce při pečení? Zkuste chia semínka nebo jablečné pyré Že je pečení bez vajec prakticky nemožné? Opak je pravdou. I bez této základní suroviny si připravíte třeba báječné palačinky nebo bábovku. Následující tipy jistě využijete tehdy, když nemáte vajíčka zrovna po ruce, anebo když chcete ze stravy vyřadit všechny živočišné produkty. Které potraviny tedy spolehlivě nahradí vejce?