Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Staročeská pučálka patří k Velikonocům: Prozradíme, jak naklíčit hrách a jak udělat pučálku ve slané i sladké verzi
Staročeská pučálka patří k Velikonocům: Prozradíme, jak naklíčit hrách a jak udělat pučálku ve slané i sladké verzi Pučálka je staročeský postní pokrm, který se připravuje z naklíčeného hrachu. Nabobtnání hrachu se totiž lidově označovalo jako napučení. Naši předkové připravovali pučálku, o níž pocházejí první zmínky již z 15. století, zvláště o Velikonocích. Chtěli byste si na pučálce pochutnat i vy? Prozradíme vám, jak postupovat.
Článek
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí Dali byste si něco dobrého na zub? Pokud chcete ke svačině zakousnout něco dobrého s pečivem, připravte si domácí camping salát. Tuto exkluzivní retro pochoutku ocení celá vaše rodina. Máme pro vás osvědčený recept na camping salát, po kterém se u vás doma doslova zapráší.
Článek
Postní jídla našich předků: Je libo pučálka, pražmo nebo kočičí tanec?
Postní jídla našich předků: Je libo pučálka, pražmo nebo kočičí tanec? Po oslavách Masopustu odstartovala Popeleční středou doba půstu, která potrvá celých 40 dnů a která dle křesťanské tradice skončí s příchodem Velikonoc. Naši předci si v tomto období vařili velmi skromná postní jídla, z nichž některá upadla do zapomnění. Stojí za to si je připomenout, mohou vám posloužit jako inspirace k celkové jarní očistě těla.
Článek
Cuketové karbanátky jsou lehké, chutné a hotové za chvilku. Na tomto receptu si smlsnete hlavně v létě
Cuketové karbanátky jsou lehké, chutné a hotové za chvilku. Na tomto receptu si smlsnete hlavně v létě Co se dá uvařit z cukety? Jelikož máte opravdu hodně možností, vyzkoušejte tentokrát recept na cuketové karbanátky bez masa. Tento pokrm, který právem patří k létu, je chutný, lehký a hotový za chviličku. Jak si jej tedy udělat?
Článek
Jarní nádivka s medvědím česnekem je chutná, vláčná i nadýchaná. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept
Jarní nádivka s medvědím česnekem je chutná, vláčná i nadýchaná. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept K delikatesám jarního období patří jarní nádivka, kterou můžete ochutit nejrůznějšími čerstvými bylinkami. Vyzkoušejte zejména jarní nádivku s medvědím česnekem, které se nic nevyrovná. Přinášíme recept na tuto pochoutku a také vám dáme tipy na to, jakým způsobem ji servírovat.
Článek
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality Které pokrmy podle vás patří k těm nejodpornějším? Právě na tuto otázku se zaměřil kulinářský portál Taste Atlas, který sestavil žebříček padesáti nejhorších jídel na světě. A světe div se, najdete v něm i dvě česká jídla - a to rybí polévku a rýžový nákyp. Které další pokrmy jsou podle Taste Atlas ty nejhorší?
Článek
Jak sušit rajčata? Dodržte několik pravidel a dosáhnete dokonalého výsledku
Jak sušit rajčata? Dodržte několik pravidel a dosáhnete dokonalého výsledku Přemýšlíte, jak zpracovat úrodu rajčat? Sladká červená rajská jablíčka nepatří pouze do domácího kečupu nebo do zavařených zeleninových směsí. Zkuste si je do zásoby také nasušit. Sušení rajčat má několik pravidel, která se vyplatí dodržet. Díky tomu si domácí sušená rajčata nebudete moci vynachválit.
Článek
Díky změně jídelníčku influencerka Rosie Breen zhubla 40 kilogramů. Svých oblíbených jídel se ale nevzdala
Díky změně jídelníčku influencerka Rosie Breen zhubla 40 kilogramů. Svých oblíbených jídel se ale nevzdala Hubnout, a přitom si stále dopřávat svá oblíbená jídla? Že je to reálné, dokázala britská influencerka Rosie Breen. Tato 25letá žena bojovala s nadváhou celé dospívání. Díky pravidelnému pohybu a změně jídelníčku, v rámci které si začala připravovat oblíbené pokrmy ze zdravých ingrediencí, zhubla krásných 40 kilogramů.
Článek
Recept na domácí trdelník, který chutná jako ze stánku. Tato voňavá delikatesa je nejlepší za tepla
Recept na domácí trdelník, který chutná jako ze stánku. Tato voňavá delikatesa je nejlepší za tepla Kdo by nemiloval trdelník? Tato sladká pochoutka vonící po vanilce a skořici bývá nedílnou součástí vánočních trhů. Že si na ni musíme v roce 2020 nechat zajít chuť? Opak je pravdou. Voňavý trdelník si upečete i ve vlastní troubě. Máme pro vás recept, podle kterého bude toto úžasně vláčné sladké pečivo chutnat jako z vánočního stánku.
Článek
Co na Štědrý den k obědu? Máte několik možností
Co na Štědrý den k obědu? Máte několik možností Štědrovečerní večeře - to je tradičně rybí polévka a smažený kapr s bramborovým salátem. Jenže, co na Štědrý den k obědu? Jestliže se chcete po celý 24. prosinec postít až do štědrovečerní večeře, abyste viděli zlaté prasátko, vsaďte na bezmasá jídla. Pro inspiraci přinášíme několik tipů na oběd na Štědrý den.
Článek
Recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta. Tento jednoduchý recept zvládne každý
Recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta. Tento jednoduchý recept zvládne každý Každým rokem přijíždí 11. listopadu svatý Martin na bílém koni. K tomuto dni se váže spousta tradic i oblíbených receptů včetně svatomartinských rohlíčků, které symbolizují právě podkovu koně svatého Martina. Chtěli byste si toto tradiční pečivo připravit v jednoduché verzi? Přinášíme recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohu.