Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak nepřibrat o Vánocích? Díky těmto fíglům si o svátcích dopřejete, ale nepřiberete ani deko navíc
Jak nepřibrat o Vánocích? Díky těmto fíglům si o svátcích dopřejete, ale nepřiberete ani deko navíc Cukroví, kapru s bramborovým salátem, chlebíčkům a dalším dobrůtkám se o Vánocích zkrátka nedá odolat. O to horší ale je, když si po novém roce stoupnete na váhu a ručička vám ukáže o několik kilogramů navíc. No, není to k zbláznění? Prozradíme vám ale několik fíglů, díky kterým si na Vánoce dopřejete, ale nepřiberete ani deko navíc. Zde jsou!
Článek
Plastové tyčinky do uší hlásí konec: Pro úpravu make-upu použijte jejich eko varianty
Plastové tyčinky do uší hlásí konec: Pro úpravu make-upu použijte jejich eko varianty Plastové tyčinky do uší nebo chcete-li uchošťoury, my ženy nepoužíváme jenom k čištění uší a odstraňování ušního mazu. Nezastupitelnou roli pro nás mají i při úpravě make-upu. Uchošťoury zkrátka potřebujeme každý den. Jenomže těm plastovým zvoní hrana. Naučme se už teď používat jejich eko variantu, a to bambusové či papírové tyčinky do uší.
Článek
Zbavte se závislosti na sladkém v několika jednoduchých krocích
Zbavte se závislosti na sladkém v několika jednoduchých krocích Závislost na sladkém je problém, se kterým dnes zápolí mnoho žen. Některé zkrátka nedokážou sladké chuti odolat, jiné s ní řeší stres. Je však možné se závislosti na sladkém zbavit? My věříme, že ano a zvládnete to i vy!
Článek
Syn chtěl po své mamince každý den 2 svačiny do školy. Dojme vás, proč to dělal
Syn chtěl po své mamince každý den 2 svačiny do školy. Dojme vás, proč to dělal Máte dítě školou povinné? V tom případě je pro vás příprava svačiny samozřejmostí a také skvělým způsobem, jak svému školákovi doplnit nezbytné živiny a zpříjemnit mu den. Bohužel i v dnešní době některé děti zůstávají ve škole bez jídla, protože jejich rodiče nemají zkrátka peníze.
Článek
Tereza Bebarová je milovnicí zimního otužování. Ledovou koupelí v plastovém sudu zahájila i rok 2022
Tereza Bebarová je milovnicí zimního otužování. Ledovou koupelí v plastovém sudu zahájila i rok 2022 Herečka Tereza Bebarová propadla trendu otužování. Není však žádnou začátečnicí, ve studené vodě pod širým nebem se otužuje již druhou zimu po sobě. Tato sympatická žena, kterou si snad každý pamatuje jako Světlanu z nekonečného seriálu Ulice, přitom nedá dopustit na domácí otužování v napuštěném sudu.
Článek
Domácí mascarpone ze dvou surovin: Je levnější než kupované a dostane vás svou chutí
Domácí mascarpone ze dvou surovin: Je levnější než kupované a dostane vás svou chutí Mascarpone je jemný smetanový sýr, který tvoří základ tiramisu. Tato pochoutka se dále výborně hodí do dortů a přidává se i do slaných receptů. V české kuchyni však často mascarpone nahrazujeme levnější variantou, protože je zkrátka pro řadu z nás drahé. Věděli jste ale, že si můžete vyrobit domácí mascarpone, které vaši peněženku tolik nezatíží?
Článek
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí Dali byste si něco dobrého na zub? Pokud chcete ke svačině zakousnout něco dobrého s pečivem, připravte si domácí camping salát. Tuto exkluzivní retro pochoutku ocení celá vaše rodina. Máme pro vás osvědčený recept na camping salát, po kterém se u vás doma doslova zapráší.
Článek
Recept na domácí trdelník, který chutná jako ze stánku. Tato voňavá delikatesa je nejlepší za tepla
Recept na domácí trdelník, který chutná jako ze stánku. Tato voňavá delikatesa je nejlepší za tepla Kdo by nemiloval trdelník? Tato sladká pochoutka vonící po vanilce a skořici bývá nedílnou součástí vánočních trhů. Že si na ni musíme v roce 2020 nechat zajít chuť? Opak je pravdou. Voňavý trdelník si upečete i ve vlastní troubě. Máme pro vás recept, podle kterého bude toto úžasně vláčné sladké pečivo chutnat jako z vánočního stánku.
Článek
Nouzový stav v Česku zavřel posilovny: Přinášíme tipy na nejlepší aplikace na domácí cvičení
Nouzový stav v Česku zavřel posilovny: Přinášíme tipy na nejlepší aplikace na domácí cvičení Ve čtvrtek 12. března 2020 začal od 14 hodin v Česku platit nouzový stav kvůli obavám z dalšího šíření nového koronaviru. Mezi celou řadou omezení je zakázán i vstup do posiloven, předpokládá se, že se nebudete moci zúčastnit ani veřejných kurzů cvičení. Jistě vám proto přijdou vhod následující tipy na chytré aplikace na domácí cvičení.
Článek
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality Které pokrmy podle vás patří k těm nejodpornějším? Právě na tuto otázku se zaměřil kulinářský portál Taste Atlas, který sestavil žebříček padesáti nejhorších jídel na světě. A světe div se, najdete v něm i dvě česká jídla - a to rybí polévku a rýžový nákyp. Které další pokrmy jsou podle Taste Atlas ty nejhorší?
Článek
Jak vypadat štíhlejší? Vyčešte si vlasy anebo zvolte nude barvu
Jak vypadat štíhlejší? Vyčešte si vlasy anebo zvolte nude barvu Pravidelně cvičíte, odepíráte si svá oblíbená jídla, ovšem i přesto nejste se sebou spokojená. Svou postavu si můžete vylepšit, i bez toho aniž byste musela shazovat další kila. Zkrátka zkuste oklamat zrak a vyzkoušejte následujících 10 triků, díky kterým budete opticky štíhlejší až o několik kilogramů. Zabere vám to jenom několik minut.
Článek
Recept na nejlepší škvarkové placky: Jsou výtečné a hodně syté, s jejich přípravou vám pomůže i domácí pekárna
Recept na nejlepší škvarkové placky: Jsou výtečné a hodně syté, s jejich přípravou vám pomůže i domácí pekárna Milujete škvarkové placky? I když rozhodně nejde o žádné dietní jídlo, tento jednoduchý český pokrm chutná naprosto bezkonkurenčně. Škvarkové placky jsou zkrátka výtečné a hodně syté. Máte-li na ně chuť, vyzkoušejte následující jednoduchý recept na škvarkové placky. Škvarkové těsto si přitom můžete udělat rovnou v domácí pekárně.
Článek
Jak sušit rajčata? Dodržte několik pravidel a dosáhnete dokonalého výsledku
Jak sušit rajčata? Dodržte několik pravidel a dosáhnete dokonalého výsledku Přemýšlíte, jak zpracovat úrodu rajčat? Sladká červená rajská jablíčka nepatří pouze do domácího kečupu nebo do zavařených zeleninových směsí. Zkuste si je do zásoby také nasušit. Sušení rajčat má několik pravidel, která se vyplatí dodržet. Díky tomu si domácí sušená rajčata nebudete moci vynachválit.
Článek
Trpíte na afty? Díky těmto tipům se jich zbavíte nadobro
Trpíte na afty? Díky těmto tipům se jich zbavíte nadobro Když nám v puse naskáčou afty, není to nic příjemného. Než během několika dnů zase vymizí, špatně se nám mluví a často nemůžeme jíst ani svá oblíbená jídla. Jestli i vy patříte do skupiny lidí, kterým se tyto malé vřídky vyskytují víc než je zdrávo, je na čase s tím něco dělat. Zkuste následující tipy, díky kterým se aftů v puse zbavíte nadobro!