Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jídelníček během menstruace: Která jídla zhoršují menstruační bolest, a která vám naopak uleví
Jídelníček během menstruace: Která jídla zhoršují menstruační bolest, a která vám naopak uleví Menstruačním bolestem se každý měsíc nevyhne snad žádná žena. Abyste tímto období prošla v co největší pohodě, měla byste si dát pozor na to, co jíte. Některá jídla totiž menstruační bolest ještě zhoršují. Jiná vám mohou naopak od bolestí příjemně ulevit.
Článek
Domácí salko chutná jako z obchodu: Na jeho recept potřebujete pouze tři přísady
Domácí salko chutná jako z obchodu: Na jeho recept potřebujete pouze tři přísady Slazeného kondenzovaného mléka neboli salka není nikdy dost. A to zvlášť v době adventu, kdy jej potřebujeme jako jednu z přísad do cukroví nebo k přípravě vaječného koňaku. Co když jste si jej ale zapomněli koupit a nutně jej potřebujete? Nevadí. Vyrobit salko můžete velmi jednoduše i v domácích podmínkách.
Článek
Jahodový sirup za studena chutná v domácí limonádě i ředěný vodou. Jeho přípravu zvládne každý
Jahodový sirup za studena chutná v domácí limonádě i ředěný vodou. Jeho přípravu zvládne každý Jahodová sezona je opět tady. Všichni si chceme tohoto ovoce užít plnými doušky, a tak jej jíme čerstvé, připravujeme si z něj marmeládu nebo zmrzlinu. Jahody můžeme zkrátka zpracovat na různé způsoby. Už jste vyzkoušeli jahodový sirup za studena? Pokud ne, prozradíme vám, jak si jej připravit.
Článek
Recept na domácí trdelník, který chutná jako ze stánku. Tato voňavá delikatesa je nejlepší za tepla
Recept na domácí trdelník, který chutná jako ze stánku. Tato voňavá delikatesa je nejlepší za tepla Kdo by nemiloval trdelník? Tato sladká pochoutka vonící po vanilce a skořici bývá nedílnou součástí vánočních trhů. Že si na ni musíme v roce 2020 nechat zajít chuť? Opak je pravdou. Voňavý trdelník si upečete i ve vlastní troubě. Máme pro vás recept, podle kterého bude toto úžasně vláčné sladké pečivo chutnat jako z vánočního stánku.
Článek
Bršlice kozí noha: Chutná jarní bylinka, která je mylně považována za plevel
Bršlice kozí noha: Chutná jarní bylinka, která je mylně považována za plevel Majitelé zahrad bršlici kozí nohu neboli kerhák, kerhátek či husí packu velmi důvěrně znají. Rostlina, která je v očích zahrádkářů nezničitelným plevelem, ovšem patří k těm nejchutnějším jarním bylinkám. Jaké části bršlice kozí nohy na jaře sbírat a jaké recepty si z nich můžete připravit?
Článek
Nejlepší domácí tatarka: Vyzkoušejte recept, který je rychlý a chutná báječně
Nejlepší domácí tatarka: Vyzkoušejte recept, který je rychlý a chutná báječně Tatarka patří k nejoblíbenějším studeným omáčkám a dipům. Co ji tak připravit v domácí verzi, která je poctivá a která obsahuje pouze základní suroviny bez přídatných látek? Máme pro vás recept na nejlepší domácí tatarku, kterou si rozhodně nebudete moci vynachválit.
Článek
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí Dali byste si něco dobrého na zub? Pokud chcete ke svačině zakousnout něco dobrého s pečivem, připravte si domácí camping salát. Tuto exkluzivní retro pochoutku ocení celá vaše rodina. Máme pro vás osvědčený recept na camping salát, po kterém se u vás doma doslova zapráší.
Článek
Slaný karamel z 6 ingrediencí, který zůstane stále tekutý: Tento jednoduchý recept chutná v dezertech nebo jen tak
Slaný karamel z 6 ingrediencí, který zůstane stále tekutý: Tento jednoduchý recept chutná v dezertech nebo jen tak Zajímá vás jak na domácí slaný karamel? Máme pro vás velmi jednoduchý recept z 6 ingrediencí. Podle něj si snadno uděláte delikátní tekutý karamel slané chuti, který neztuhne a který bude stále připomínat karamelovou omáčku. Jak tedy postupovat?
Článek
Recept na vánoční punč: Krásně voní, skvěle chutná a jeho příprava zabere pár minut
Recept na vánoční punč: Krásně voní, skvěle chutná a jeho příprava zabere pár minut Máte chuť na vánoční punč? Tento horký alkoholický nápoj, který nedílně patří k Vánocům, si velmi snadno připravíte i doma. Receptů na vánoční punč je celá řada, rozhodně vám ale zachutná tradiční punč s příchutí pomeranče. Co vše potřebujete k jeho přípravě?
Článek
Rychlý moučník bez pečení z lotus sušenek: Recept na lotus řezy obsahuje pouhé tři ingredience a chutná jako medovník
Rychlý moučník bez pečení z lotus sušenek: Recept na lotus řezy obsahuje pouhé tři ingredience a chutná jako medovník Dali byste si něco sladkého a dobrého ke kávě, ovšem nemáte čas na pečení? V tom případě uvítáte recept na lotus řezy, které připravíte během chvíle a které vás vyjdou na pár korun. Tento rychlý moučník bez pečení skvěle chutná a možná vám svou chutí připomene tolik oblíbený medovník. Jeho základem jsou přitom pouhé tři ingredience.
Článek
Domácí švestková povidla jako od babičky připravíte ze tří ingrediencí. Základem jsou švestky, cukr a ocet
Domácí švestková povidla jako od babičky připravíte ze tří ingrediencí. Základem jsou švestky, cukr a ocet Chcete si připravit opravdu poctivá švestková povidla, která s přehledem trumfnou ta kupovaná? Jelikož právě vrcholí sezona švestek, pusťte se do výroby této sladké domácí dobroty. Na domácí švestková povidla budete potřebovat pouhé tři základní suroviny. A to švestky, cukr a ocet. Ovšem výsledek bude naprosto dokonalý!
Článek
Maminka Jasmina Alagič ukázala, co vaří synkovi Sanelovi k obědu. Její menu biomatky nepotěší
Maminka Jasmina Alagič ukázala, co vaří synkovi Sanelovi k obědu. Její menu biomatky nepotěší Spousta maminek až úzkostlivě dbá na to, jaká jídla naservíruje svým malým dětem na talíř. To slovenská moderátorka Jasmina Alagič se s tím příliš nepáře. Jak tato partnerka rappera Rytmuse ukázala na Instagramu, synkovi Sanelovi s láskou servíruje jídla, která má nejraději. Některé biomatky možná její menu vůbec nezkousnou.
Článek
Psí plemeno aljašský klee kai je miniatura huskyho. Tohoto malého psa s velkým srdcem si zamilujete
Psí plemeno aljašský klee kai je miniatura huskyho. Tohoto malého psa s velkým srdcem si zamilujete Aljašský a sibiřský husky patří celosvětově k nejoblíbenějším psím plemenům, která dosahují středně velkého vzrůstu. Vzhledem ke své velikosti však tito inteligentní a oddaní psi nejsou ideálními mazlíčky do bytu. Pokud však po huskym toužíte, můžete se rozhodnout pro jeho miniaturní verzi, kterou je plemeno aljašský klee kai.
Článek
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník Dali byste si něco sladkého ke kávě, jenže nechcete trávit spoustu času přípravou pečeného moučníku nebo dortu? Vyzkoušejte recept na nepečený dort z lotusek, který budete mít hotový, než řeknete švec. Lotuskový dort navíc uděláte z pouhých 4 ingrediencí a jeho přípravu zvládnou i začátečníci. Jak na něj?
Článek
Mléčná polévka s drobením: Připravte si recept, který chutná jako od babičky
Mléčná polévka s drobením: Připravte si recept, který chutná jako od babičky Dávali jste si jako malí rádi mléčnou polévku s drobením? Vraťte se zpátky do dob svého dětství a připravte si ji znovu. Přinášíme recept na tradiční mlékovou polévku, která chutná jako od babičky!