Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Cuketové karbanátky jsou lehké, chutné a hotové za chvilku. Na tomto receptu si smlsnete hlavně v létě
Cuketové karbanátky jsou lehké, chutné a hotové za chvilku. Na tomto receptu si smlsnete hlavně v létě Co se dá uvařit z cukety? Jelikož máte opravdu hodně možností, vyzkoušejte tentokrát recept na cuketové karbanátky bez masa. Tento pokrm, který právem patří k létu, je chutný, lehký a hotový za chviličku. Jak si jej tedy udělat?
Článek
Rychlé bebe řezy bez pečení: Tento nepečený moučník ze 3 ingrediencí si zamilujete
Rychlé bebe řezy bez pečení: Tento nepečený moučník ze 3 ingrediencí si zamilujete Máte chuť na něco sladkého ke kávě, ale nezbývá vám čas na pečení? Vyzkoušejte rychlé bebe řezy bez pečení, které máte hotové za několik minut. Tento nepečený moučník si snadno vyrobíte z pouhých tří ingrediencí, navíc nezatíží ani vaši peněženku. Máme pro vás recept na bebe řezy bez pečení, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Jablečný ocet a hubnutí: Jak funguje a jak jej používat
Jablečný ocet a hubnutí: Jak funguje a jak jej používat Jablečný ocet má spoustu benefitů na lidské zdraví. Zajistí vám nejen krásnější vlasy a pleť. Při správném použití se stane také vaší podpůrnou berličkou při shazování přebytečných kilogramů. Jak tedy jablečný ocet při hubnutí funguje a jak jej používat, aby podpořil úbytek váhy?
Článek
Rychlý moučník bez pečení z lotus sušenek: Recept na lotus řezy obsahuje pouhé tři ingredience a chutná jako medovník
Rychlý moučník bez pečení z lotus sušenek: Recept na lotus řezy obsahuje pouhé tři ingredience a chutná jako medovník Dali byste si něco sladkého a dobrého ke kávě, ovšem nemáte čas na pečení? V tom případě uvítáte recept na lotus řezy, které připravíte během chvíle a které vás vyjdou na pár korun. Tento rychlý moučník bez pečení skvěle chutná a možná vám svou chutí připomene tolik oblíbený medovník. Jeho základem jsou přitom pouhé tři ingredience.
Článek
Nezdravá jídla, o kterých si myslíte, že jsou zdravá
Nezdravá jídla, o kterých si myslíte, že jsou zdravá I když si myslíte, že jíte předpisově a ve svém jídelníčku máte zařazena pouze zdravá jídla, opak může být pravdou. Potraviny, které se prvoplánově tváří jako zdravé, totiž vůbec vašemu zdraví prospívat nemusí. V jakých případech byste tedy měli zpozornět?
Článek
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem Světový den jídla se 16. října slaví již od roku 1981. Tento významný mezinárodní den si každoročně připomíná více než 150 zemí světa. Světový den jídla přitom vznikl na základě rozhodnutí Organizace OSN pro výživu a zemědělství. Co je jeho podstatou?
Článek
Alobal má matnou a lesklou stranu. Spousta lidí jej při vaření a balení jídla používá špatně
Alobal má matnou a lesklou stranu. Spousta lidí jej při vaření a balení jídla používá špatně Alobal neboli hliníkovou fólii má doma snad každý z nás. Používáme jej při grilování či pečení, ale také při balení uvařeného jídla. Jistě jste si všimli, že alobal má jednu stranu matnou a druhou stranu lesklou. Právě tyto odlišné povrchy hliníkové fólie byste při přípravě či balení jídla měli brát v potaz, na což spousta lidí zapomíná.
Článek
Moučník “slzy anděla” vás překvapí po vychladnutí. Jeho pečení vám přijde jako opravdové kouzlo
Moučník “slzy anděla” vás překvapí po vychladnutí. Jeho pečení vám přijde jako opravdové kouzlo Milujete sladké moučníky a zároveň máte rádi překvapení? V tom případě si doma upečte moučník “slzy anděla”, který nejen báječně chutná. Vyzkoušejte následující recept na moučník “slzy anděla”, po jehož vychladnutí nebudete věřit vlastním očím.
Článek
Jablečný koláč podle Mariany Prachařové: Tento chutný, zdravý a jednoduchý recept zvládne každý
Jablečný koláč podle Mariany Prachařové: Tento chutný, zdravý a jednoduchý recept zvládne každý K podzimu patří jablečný koláč, který si můžete upéct na spoustu způsobů. Při přípravě této báječné podzimní pochoutky se můžete inspirovat receptem na jablečný koláč podle Mariany Prachařové. Tento recept je nejen rychlý a snadný na přípravu, ale zároveň chutný a zdravý. Upečte si jej a nebudete litovat.
Článek
Mikrovlnka nejen k ohřevu jídla: Použijte ji jinak, než znáte
Mikrovlnka nejen k ohřevu jídla: Použijte ji jinak, než znáte Mikrovlnná trouba, kterou většina z nás používá k ohřevu jídla, může mít i mnoho dalších využití. A nejde jenom o vaření hrnkových knedlíků nebo pečení bábovek. Jsou tu i další mikrovlnkové vychytávky, které vám časově ulehčí práci hlavně v kuchyni. Ve kterých případech vám tedy mikrovlnka co nejvíc pomůže?
Článek
Recept na mechovou roládu: Tento netradiční moučník je ideální na jaro
Recept na mechovou roládu: Tento netradiční moučník je ideální na jaro Přemýšlíte nad tím, co upéct o víkendu? Máte-li chuť na něco dobrého a zároveň výjimečného, vyzkoušejte recept na mechovou roládu. Základem tohoto netradičního moučníku je piškotové těsto s přídavkem listového špenátu. Proto má korpus mechové rolády typicky zelenou barvu. Jak si tedy tento báječný moučník připravit?
Článek
Postní jídla našich předků: Je libo pučálka, pražmo nebo kočičí tanec?
Postní jídla našich předků: Je libo pučálka, pražmo nebo kočičí tanec? Po oslavách Masopustu odstartovala Popeleční středou doba půstu, která potrvá celých 40 dnů a která dle křesťanské tradice skončí s příchodem Velikonoc. Naši předci si v tomto období vařili velmi skromná postní jídla, z nichž některá upadla do zapomnění. Stojí za to si je připomenout, mohou vám posloužit jako inspirace k celkové jarní očistě těla.
Článek
Přírodní deodoranty chrání před nadměrným pocením i zápachem. Zkuste šalvěj, jablečný ocet či kokosový olej
Přírodní deodoranty chrání před nadměrným pocením i zápachem. Zkuste šalvěj, jablečný ocet či kokosový olej Příčí se vám používat kupované deodoranty kvůli tomu, že obsahují nadměrné množství chemických látek včetně hliníkových solí, parabenů či triclosanu? Nadměrnému pocení i zápachu v podpaží můžete zabránit i díky ryze přírodním deodorantům. Vyzkoušejte například kokosový olej, jablečný ocet nebo kamenec.
Článek
Jablečný ocet: Kosmetický zázrak nejen pro krásnější vlasy a zdravou pleť
Jablečný ocet: Kosmetický zázrak nejen pro krásnější vlasy a zdravou pleť Nejenom jako zálivka na salát. Jablečný ocet má velmi široké využití také v kosmetice. Díky tomu, že obsahuje vitamíny A, B, C, kyselinu mléčnou a octovou, pektiny, draslík, fosfor vápník, chlor, křemík, sodík nebo hořčík, vám zajistí hlavně krásnější vlasy a zdravou pleť. Přesvědčte se o tom na vlastní kůži!
Článek
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník Dali byste si něco sladkého ke kávě, jenže nechcete trávit spoustu času přípravou pečeného moučníku nebo dortu? Vyzkoušejte recept na nepečený dort z lotusek, který budete mít hotový, než řeknete švec. Lotuskový dort navíc uděláte z pouhých 4 ingrediencí a jeho přípravu zvládnou i začátečníci. Jak na něj?