Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty zvládnou i začátečníci. Generacemi ověřenou pochoutku připravíte skutečně bleskově
Nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty zvládnou i začátečníci. Generacemi ověřenou pochoutku připravíte skutečně bleskově Zakysaná smetana, jahody a piškoty. Když tyto suroviny správně propojíte, budete mít doslova "nebe v hubě". Připravte si nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty, který už po generace milují děti i dospělí. Udělat tuto pochoutku zvládnete skutečně bleskově. Jak na ni?
Článek
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník Dali byste si něco sladkého ke kávě, jenže nechcete trávit spoustu času přípravou pečeného moučníku nebo dortu? Vyzkoušejte recept na nepečený dort z lotusek, který budete mít hotový, než řeknete švec. Lotuskový dort navíc uděláte z pouhých 4 ingrediencí a jeho přípravu zvládnou i začátečníci. Jak na něj?
Článek
Recept na nejlepší pečené kaštany: Jak jedlé kaštany upéct v troubě a jak je oloupat?
Recept na nejlepší pečené kaštany: Jak jedlé kaštany upéct v troubě a jak je oloupat? Milujete pečené kaštany? Prozradíme vám, jak upéct jedlé kaštany, aby byly dokonalé. Také vám dáme tipy na to, jakým způsobem kaštany před pečením naříznout a jak kaštany upečené v troubě správně oloupat. Tuto pochoutku můžete následně jíst jen tak, zamilujete si navíc spoustu chutných receptů z jedlých kaštanů.
Článek
Recept na margotkové kuličky: Nepečené vánoční cukroví, po kterém se zapráší
Recept na margotkové kuličky: Nepečené vánoční cukroví, po kterém se zapráší Burizonové koule, medovníkové kuličky, raffaello nebo kokosová roláda patří k oblíbeným druhům nepečeného vánočního cukroví, které nesmí chybět na svátečně prostřeném stole. Už jste ale vyzkoušeli margotkové kuličky? Pokud patříte mezi příznivce tyčinky Margot, recept na margotkové kuličky je pro vás jako stvořený.
Článek
Recept na šohajky: Toto nepečené vánoční cukroví s ořechovou náplní zalité v čokoládě je oblíbenou součástí českých Vánoc
Recept na šohajky: Toto nepečené vánoční cukroví s ořechovou náplní zalité v čokoládě je oblíbenou součástí českých Vánoc Šohajky neboli šuhajdy jsou výborným vánočním cukrovím, na které nedá řada z nás dopustit. Mají podobu vánočního cukroví připraveném v malém papírovém košíčku, ve kterém se ukrývá oříšková náplň s vůní rumu zalitá ve výborné čokoládě. Máme pro vás recept na šohajky, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Recept na kávová zrna v čokoládě: Nepečené vánoční cukroví, na kterém si milovníci kávy rádi pochutnají po celý rok
Recept na kávová zrna v čokoládě: Nepečené vánoční cukroví, na kterém si milovníci kávy rádi pochutnají po celý rok Chcete si letos připravit skutečně originální a chutné nepečené vánoční cukroví? Zvlášť pokud patříte k milovníkům kávy, tím pravým pro vás jsou kávová zrna v čokoládě, kterým rozhodně neodoláte. Vyzkoušejte následující recept na kávová zrna, která voní kávou a kakaem a která jsou polité čokoládou.
Článek
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete Přemýšlíte, co s úrodou jahod? Připravte si z těchto sladkých červených plodů něco dobrého. Že máte málo času? Potom vyzkoušejte rychlovky z jahod například v podobě hrnkového koláče, nepečeného dezertu nebo zmrzliny. Tyto recepty z jahod jsou rychlé, snadné a chutnají výtečně.
Článek
Patricie Pagáčová udělala své dcerce dort k 1. narozeninám. Podívejte se, jak se jí povedl
Patricie Pagáčová udělala své dcerce dort k 1. narozeninám. Podívejte se, jak se jí povedl Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová má velký důvod k radosti. Její dcera Bibiana totiž oslavila první narozeniny. Jako správná máma si však Patricie nenechala narozeninový dort pro svou holčičku připravit na zakázku, ale udělala jej vlastnoručně sama. Výsledek se povedl na jedničku. Ostatně, posuďte sami.
Článek
Rychlý moučník bez pečení z lotus sušenek: Recept na lotus řezy obsahuje pouhé tři ingredience a chutná jako medovník
Rychlý moučník bez pečení z lotus sušenek: Recept na lotus řezy obsahuje pouhé tři ingredience a chutná jako medovník Dali byste si něco sladkého a dobrého ke kávě, ovšem nemáte čas na pečení? V tom případě uvítáte recept na lotus řezy, které připravíte během chvíle a které vás vyjdou na pár korun. Tento rychlý moučník bez pečení skvěle chutná a možná vám svou chutí připomene tolik oblíbený medovník. Jeho základem jsou přitom pouhé tři ingredience.
Článek
Raw vánoční cukroví: Vyzkoušejte nepečené a zdravé kuličky
Raw vánoční cukroví: Vyzkoušejte nepečené a zdravé kuličky Trendem posledních let je bezkonkurečně raw vánoční cukroví. Jestli si chcete o letošních svátcích pochutnat na něčem sladkém a zároveň zdravém, připravte si raw nepečené kuličky. Nenajdete v nich bílou mouku, rafinovaný cukr ani ztužené tuky. Naopak vás mile překvapí svou báječnou chutí.
Článek
Rychlé bebe řezy bez pečení: Tento nepečený moučník ze 3 ingrediencí si zamilujete
Rychlé bebe řezy bez pečení: Tento nepečený moučník ze 3 ingrediencí si zamilujete Máte chuť na něco sladkého ke kávě, ale nezbývá vám čas na pečení? Vyzkoušejte rychlé bebe řezy bez pečení, které máte hotové za několik minut. Tento nepečený moučník si snadno vyrobíte z pouhých tří ingrediencí, navíc nezatíží ani vaši peněženku. Máme pro vás recept na bebe řezy bez pečení, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Pečené kaštany v troubě se vyrovnají pochoutce z vánočních trhů. Podle tohoto receptu si je doma připravíte během chvíle
Pečené kaštany v troubě se vyrovnají pochoutce z vánočních trhů. Podle tohoto receptu si je doma připravíte během chvíle Kdo by nemiloval pečené kaštany? Tuto božskou pochoutku si na vánočních trzích kupuje snad každý, tak proč si ji protentokrát nepřipravit doma? Jedlé kaštany pečené v troubě totiž chutnají jako z trhu. Jejich příprava přitom není vůbec složitá. Zvládnete ji hravě sami během několika desítek minut. Přinášíme vám osvědčený návod, jak na to.
Článek
Svatomartinská husa: Jaká je tradice této pochoutky a jak na nejlepší recept
Svatomartinská husa: Jaká je tradice této pochoutky a jak na nejlepší recept Ke svátku svatého Martina, který každoročně slavíme 11. listopadu, se váže spousta tradic. Kromě toho, že by měl svatý Martin přijet na bílém koni, popíjíme svatomartinské víno a pochutnáváme si na svatomartinské huse s knedlíkem a se zelím. Chcete znát recept na nejlepší svatomartinskou husu? Máme jej pro vás.