Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Slaný karamel z 6 ingrediencí, který zůstane stále tekutý: Tento jednoduchý recept chutná v dezertech nebo jen tak
Slaný karamel z 6 ingrediencí, který zůstane stále tekutý: Tento jednoduchý recept chutná v dezertech nebo jen tak Zajímá vás jak na domácí slaný karamel? Máme pro vás velmi jednoduchý recept z 6 ingrediencí. Podle něj si snadno uděláte delikátní tekutý karamel slané chuti, který neztuhne a který bude stále připomínat karamelovou omáčku. Jak tedy postupovat?
Článek
Od 10. do 12. hodin smí nakupovat jen senioři. Zároveň je rouška od zítřka povinností
Od 10. do 12. hodin smí nakupovat jen senioři. Zároveň je rouška od zítřka povinností O tom, že jsou senioři nejohroženější skupinou, víme od samého počátku, kdy koronavirus propuknul. Jenže i starší obyvatelé naší země potřebují nakupovat potraviny, a právě v tu chvíli se stávají nejzranitelnější.
Článek
Malinô Brdo – oáza klidu a nejširší sjezdovka jen pár minut od Ružomberka
Malinô Brdo – oáza klidu a nejširší sjezdovka jen pár minut od Ružomberka Leží sice přímo u města Ružomberok, ale trochu s ním hraje na schovávanou. Je bezvadně dostupný, ale městský ruch sem nedoléhá. Řeč je o slovenském areálu Malinô Brdo, který se před průmyslovou atmosférou Ružomberku schovává za hřebínkem do horského údolíčka a kromě klidu nabídne i jednu z nejširších sjezdovek Slovenska.
Článek
Recept na domácí langoše z kynutého těsta: Jsou krásně křupavé a nadýchané jako peříčko
Recept na domácí langoše z kynutého těsta: Jsou krásně křupavé a nadýchané jako peříčko Dali byste si domácí langoše? Receptů na tuto smaženou pochoutku existuje celá řada. Nemáte ten svůj osvědčený? Vyzkoušejte recept na domácí langoše v maďarském stylu, které si nebudete moci v kombinaci s česnekem, kečupem a strouhaným sýrem vynachválit. Jsou totiž krásně křupavé a nadýchané jako peříčko.
Článek
Recept na domácí baileys: Tento jemný likér vám zaručeně zpříjemní vánoční svátky
Recept na domácí baileys: Tento jemný likér vám zaručeně zpříjemní vánoční svátky K Vánocům patří nejen voňavé vánoční cukroví, ale také poctivé domácí likéry. Připravujete si každý rok vaječňák, ale letošní Vánoce byste chtěli změnu? Vyzkoušejte recept na domácí baileys. Tento jemný likér vás dostane svou chutí. Příprava domácího baileys je přitom jednoduchá a velmi nenáročná na čas. Zabere vám pouhých 15 minut.
Článek
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék Chrápání je velmi nepříjemné nejen pro toho, koho trápí, ale hlavně pro ty v jeho okolí. Pokud jste to vy, kdo chrápe nebo váš partner či partnerka, máme pro vás jednoduché a účinné řešení, jak se jej zbavit jednou provždy!
Článek
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala Domácí sekaná je jedinečný pokrm z mletého masa, který jistě zbožňuje celá vaše rodina. Nejlepší sekanou jako od babičky si můžete dopřávat za tepla s bramborem nebo za studena s chlebem. Chcete si připravit tu nejlepší sekanou na světě? Máme pro vás skvělý recept a také vám poradíme, jak sekanou péct, aby nepopraskala a měla křupavou kůrčičku.
Článek
Nejlepší domácí tatarka: Vyzkoušejte recept, který je rychlý a chutná báječně
Nejlepší domácí tatarka: Vyzkoušejte recept, který je rychlý a chutná báječně Tatarka patří k nejoblíbenějším studeným omáčkám a dipům. Co ji tak připravit v domácí verzi, která je poctivá a která obsahuje pouze základní suroviny bez přídatných látek? Máme pro vás recept na nejlepší domácí tatarku, kterou si rozhodně nebudete moci vynachválit.
Článek
Domácí šípková marmeláda: Recept, který je nabitý zdravím
Domácí šípková marmeláda: Recept, který je nabitý zdravím Šípková marmeláda má nejen neodolatelnou chuť, díky které se budete oblizovat až za ušima. Recept na šípkovou marmeládu, který vám představíme, je také doslova nabitý zdravím. Máme pro vás návod, jaké šípky na marmeládu vybrat a jak si krok za krokem uvařit domácí šípkovou marmeládu, která bude plná vitamínů i delikátní chuti.
Článek
Modelka, taxikářka nebo věčně nestíhající. Nejen na tyto matky školáků narazíte od 1. září opět před školou
Modelka, taxikářka nebo věčně nestíhající. Nejen na tyto matky školáků narazíte od 1. září opět před školou 1. září netrpělivě vyhlíží nejen děti, ale i jejich rodiče. Máte-li dítě školou povinné, které ráno dáváte do školy a odpoledne zase vyzvedáváte, chtě nechtě se musíte setkat i s dalšími rodiči. Jelikož se kolem dětí mladšího školního věku točí hlavně maminky, přinášíme přehled velmi častých typů matek, na které můžete před školou narazit.
Článek
Recept na nevařený vaječný koňak: Díky snadné přípravě a skvělé chuti si ho zamilujete nejen o Vánocích
Recept na nevařený vaječný koňak: Díky snadné přípravě a skvělé chuti si ho zamilujete nejen o Vánocích Kdo by neměl rád vaječný koňak? Tento výborný domácí likér patří nejen k Vánocům. Pochutnávat si na něm můžete i nyní, kdy se dny zkracují, noci prodlužují a venku přituhuje. Jestli dlouhé večery trávíte nejraději zachumláni doma pod dekou, poctivý vaječňák dokáže přispět k té pravé domácí pohodě.
Článek
Recept na domácí aviváž, po které bude prádlo voňavé a měkké
Recept na domácí aviváž, po které bude prádlo voňavé a měkké Bez aviváže se dnes už žádná hospodyňka neobejde. Jejím hlavním úkolem je prádlo zjemnit, změkčit a provonět. Přesto však jsou prodávané aviváže směsí chemických látek, které jsou obtížně biologicky odbouratelné. My pro vás proto máme recept na domácí aviváž, která prádlo provoní a navíc vás bude stát jen pár kaček.
Článek
Recept na domácí trdelník, který chutná jako ze stánku. Tato voňavá delikatesa je nejlepší za tepla
Recept na domácí trdelník, který chutná jako ze stánku. Tato voňavá delikatesa je nejlepší za tepla Kdo by nemiloval trdelník? Tato sladká pochoutka vonící po vanilce a skořici bývá nedílnou součástí vánočních trhů. Že si na ni musíme v roce 2020 nechat zajít chuť? Opak je pravdou. Voňavý trdelník si upečete i ve vlastní troubě. Máme pro vás recept, podle kterého bude toto úžasně vláčné sladké pečivo chutnat jako z vánočního stánku.