Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Bylinková spirála: Originální záhonek pro bylinky, který se stane ozdobou vaší zahrady
Bylinková spirála: Originální záhonek pro bylinky, který se stane ozdobou vaší zahrady Na jaře nastává ten správný čas, abyste si na své zahradě založili bylinkovou spirálu. Tento vyvýšený záhonek zatočený do spirály je ideální nejen pro pěstování bylinek, ale i dalších vašich oblíbených rostlin. Na bylinkovou spirálu rozhodně nepotřebujete volat zahradnickou firmu, tento originální prvek zvládnete ve své zahradě postavit i vy sami.
Článek
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit Téměř každá žena miluje květiny. Dostáváme je k narozeninám, k svátku, k výročí anebo jen tak, když si muž vzpomene a chce nám udělat radost. Některé mají rády více exotické, některé dávají přednost klasikám. A co vy, která je ta vaše oblíbená?
Článek
Trápí vás neměnný úbytek na vaší váze? Problémem může být i tohle
Trápí vás neměnný úbytek na vaší váze? Problémem může být i tohle Vyzkoušeli jste už téměř všechno, a přesto se vám nedaří zhubnout? Jak se může stát, že člověk, který pravidelně cvičí a stravuje se zdravě, nehubne? Co za tím ve skutečnosti stojí?
Článek
Co se stane, když přestanete jíst chleba? Vaše tělo vám poděkuje
Co se stane, když přestanete jíst chleba? Vaše tělo vám poděkuje Chléb je známý po celém světě a jen málokterý Čech by si svůj jídelníček dokázal bez něj představit. Je to potravina, kterou konzumují dospělí i děti ráno ke snídani, k určitým jídlům i k obědu a často i k večeři.
Článek
Chcete přejít na přírodní kosmetiku? Tohle vás čeká!
Chcete přejít na přírodní kosmetiku? Tohle vás čeká! Jaro je symbolem znovuzrození. Využijte toho a nechte také svou pleť, ať se znovuzrodí s přírodní kosmetikou! Že se bojíte? Nevíte, co od ní máte očekávat a jak na přírodní kosmetiku vůbec přejít? Odpověď na nejčastější otázky o přírodní kosmetice vám poskytnou právě následující řádky!
Článek
Co o vaší osobnosti prozrazuje váš rukopis? Budete koukat
Co o vaší osobnosti prozrazuje váš rukopis? Budete koukat Říká se, že se podle rukopisu dá poznat více než 5 000 nejrůznějších osobnostních rysů. Ačkoliv nejsme grafologové, existuje jednoduchý test, díky kterému vám prozradíme něco málo o vás a vaší osobnosti.
Článek
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat Už se vám někdy stalo, že při pohledu na určitou barvu jste ihned věděli, že je pro vás ta pravá a jen v ní se cítíte prostě skvěle? A převládá ve vašem šatníku nějaká určitá barva? Barvy prostě k nám ženám i mužům neodmyslitelně patří, a proto se dnes pojďme podívat na to, co o nás naše oblíbená barvička prozradí!
Článek
Budíte se v noci ve stejnou hodinu? Tohle se vám váš organismus snaží říc
Budíte se v noci ve stejnou hodinu? Tohle se vám váš organismus snaží říc Spousta z nás se pravidelně každou noc budí ve stejnou hodinu, aniž by tomu věnovala jakoukoliv pozornost. Věděli jste však, že to může být snaha našeho těla s námi komunikovat?