Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Slaný karamel z 6 ingrediencí, který zůstane stále tekutý: Tento jednoduchý recept chutná v dezertech nebo jen tak
Slaný karamel z 6 ingrediencí, který zůstane stále tekutý: Tento jednoduchý recept chutná v dezertech nebo jen tak Zajímá vás jak na domácí slaný karamel? Máme pro vás velmi jednoduchý recept z 6 ingrediencí. Podle něj si snadno uděláte delikátní tekutý karamel slané chuti, který neztuhne a který bude stále připomínat karamelovou omáčku. Jak tedy postupovat?
Článek
Tímto onemocněním trpí jen pár desítek lidí na světě. Kvůli své nemoci je Lukáš odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů
Tímto onemocněním trpí jen pár desítek lidí na světě. Kvůli své nemoci je Lukáš odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů Lidí se stejnou diagnózou, jakou trpí Lukáš, je na celém světě jen několik desítek. Vedle křehké a zranitelné kůže jsou postiženy i jeho svaly. Ty kvůli tzv. dystrofii ztrácejí svou funkci a jsou velmi slabé. Lukáš je odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů.
Článek
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět Každá žena se snaží být krásná a udělá pro to téměř vše, co je v jejich silách. Naštěstí dnes již existuje spousta kosmetických přípravků, které ženám pomáhají vzhled vylepšit.
Článek
Alergie na jahody se projevuje nejen vyrážkou. Alergická reakce může být velmi nebezpečná
Alergie na jahody se projevuje nejen vyrážkou. Alergická reakce může být velmi nebezpečná Kdo by nemiloval jahody? Někteří lidé si však musejí na tyto červené sladké plody nechat zajít chuť. A to v případě, jestliže trpí alergií na jahody. K této alergii přitom neinklinují pouze děti, může se u vás objevit v jakémkoliv věku. Jak se alergie na jahody projevuje a které látky ji způsobují?
Článek
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení Z rozsáhlé analýzy vyplývá, že statisíce lidí jsou nakažení koronavirem a vůbec o tom neví. Skrytá infekce může být zdrojem nových ohnisek nákazy.
Článek
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat Hrdé maminky se chtějí hlavně na Facebooku a Instragramu ostatním pochlubit, jak krásné, skvělé a roztomilé jsou jejich děti. Samozřejmě, že touží po pochvale a obdivu, ale neuvědomují si, že své děti zbytečně vystavují bezpečnostním rizikům. Když už chcete na sociální síti postnout fotku své ratolesti, na co konkrétně byste si měla dát pozor?
Článek
Recept na vánoční likér pro děti. Nechte o svátcích mlsat i nejmenší
Recept na vánoční likér pro děti. Nechte o svátcích mlsat i nejmenší Připravujete si na vánoční svátky tradičně vaječný koňak? Nechte letos mlsat i nejmenší a udělejte svým dětem vynikající vánoční likér bez alkoholu, po kterém se u vás doma o Vánocích jenom zapráší. Příprava vánočního likéru pro děti je velmi jednoduchá, potřebovat budete pouze 6 základních ingrediencí.
Článek
Kdy končí školní rok 2023? Tuto otázku si pokládají děti i jejich rodiče
Kdy končí školní rok 2023? Tuto otázku si pokládají děti i jejich rodiče Konec školního roku 2022/2023 pomalu klepe na dveře. Pokud máte doma dítě školou povinné nebo studenta, je dobré vědět, kdy končí školní rok 2023 a kdy je vysvědčení 2023. Jak to tedy v letošním školním roce je?
Článek
Recept na vánoční likér z ledových kaštanů: Pochutnáte si na něm nejen na Štědrý den
Recept na vánoční likér z ledových kaštanů: Pochutnáte si na něm nejen na Štědrý den K vánočním svátkům nepatří pouze vaječný koňak. Co vyzkoušet i další sladké pití, na kterém si během adventu zaručeně pochutnáte? Bezkonkurenční je vánoční likér z ledových kaštanů, na který vám bude dostačovat pět základních ingrediencí. Pro děti můžete tuto dobrotu připravit také v nealkoholické verzi.
Článek
Domácí langoše z jogurtu: K tomuto báječnému receptu bez droždí potřebujete pouhé 4 ingredience
Domácí langoše z jogurtu: K tomuto báječnému receptu bez droždí potřebujete pouhé 4 ingredience Milujete langoše? Jejich příprava nemusí být vůbec složitá. Vyzkoušejte následující recept na domácí langoše z pouhých čtyř surovin. K přípravě této pochoutky nepotřebujete droždí a nemusíte tedy čekat na to, až těsto na langoše vykyne. Jak si tedy domácí langoše, jejichž základem je bílý jogurt, udělat?