Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Podzimní detox: Vyzkoušejte tento jednoduchý salát
Podzimní detox: Vyzkoušejte tento jednoduchý salát Jak co nejlépe naše tělo připravit na jakékoliv počasí a důkladně jej pročistit? Jarní i podzimní detox je velmi důležitý pro správné fungování našeho těla.
Článek
Jak odměřit porci špaget na osobu? Zvládnete to díky několika trikům
Jak odměřit porci špaget na osobu? Zvládnete to díky několika trikům Uvařit špagety je poměrně jednoduchá záležitost. Co nám všem ale často dělá problém, je odhadnout správné množství špaget na jednu porci. Často se tak stává, že špaget uvaříme víc, než potřebujeme, a zbytečně nám v hrnci zbydou. Jak tedy odměřit porci špaget na osobu? Vyzkoušejte následující osvědčené vychytávky.
Článek
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí Dali byste si něco dobrého na zub? Pokud chcete ke svačině zakousnout něco dobrého s pečivem, připravte si domácí camping salát. Tuto exkluzivní retro pochoutku ocení celá vaše rodina. Máme pro vás osvědčený recept na camping salát, po kterém se u vás doma doslova zapráší.
Článek
Nejlepší bramborový salát připravíte z brambor varného typu A. Přinášíme klasický recept, který chutná jako od babičky
Nejlepší bramborový salát připravíte z brambor varného typu A. Přinášíme klasický recept, který chutná jako od babičky Jaká by to byla štědrovečerní večeře bez vánočního bramborového salátu? Aby byla tato příloha ke smaženému kapru skutečně dokonalá, vyplatí se vám dodržovat několik základních pravidel. Ať už se jedná o správný výběr odrůdy brambor nebo volbu toho nejlepšího receptu na bramborový salát. Na co tedy konkrétně myslet?
Článek
Chorvatský bramborový salát: Vyzkoušejte recept na odlehčenou verzi letního bramborového salátu
Chorvatský bramborový salát: Vyzkoušejte recept na odlehčenou verzi letního bramborového salátu Spousta Čechů jezdí do Chorvatska nejen kvůli nádhernému moři, přírodě či pamětihodnostem, některé láká také chorvatská kuchyně. Možná, že jste už také ochutnali lehký a svěží chorvatský bramborový salát. Na jeho báječnou chuť nemusíte pouze vzpomínat, připravte si jej podle následujícího receptu také doma.
Článek
Hermelínový salát se šunkou, vejci a majonézou chutná nejlépe s čerstvým pečivem. Vyzkoušejte osvědčený recept
Hermelínový salát se šunkou, vejci a majonézou chutná nejlépe s čerstvým pečivem. Vyzkoušejte osvědčený recept Dali byste si hermelínový salát s křupavými rohlíky nebo bagetkami? Máme pro vás osvědčený recept, který bude rozhodně lahodit vašim chuťovým buňkám. Udělejte si domácí hermelínový salát s vejci a majonézou, ve kterém nechybí ani šunka. Tento lahůdkový salát, jehož příprava je nesmírně jednoduchá, si rozhodně zamilujete!
Článek
Zavařená cuketová omáčka na těstoviny: Máte-li úrodu cuket, udělejte si ji do zásoby
Zavařená cuketová omáčka na těstoviny: Máte-li úrodu cuket, udělejte si ji do zásoby Přemýšlíte, jak zpracovat úrodu cuket? Zavařte si do zásoby báječnou cuketovou omáčku na těstoviny. Tato zeleninová omáčka je skvělá hlavně na špagety. Zaručujeme, že se po ní u vás doma zapráší už v průběhu podzimních měsíců. Jaký je tedy recept na zavařenou cuketovou omáčku na těstoviny?
Článek
Bramborový salát na chlebíčky podle ČSN normy: Připravte si delikátní retro chlebíčky
Bramborový salát na chlebíčky podle ČSN normy: Připravte si delikátní retro chlebíčky K vánočním svátkům i silvestrovským oslavám patří chlebíčky. Vsaďte na starou dobrou klasiku a udělejte si chlebíčky z bílé veky potřené bramborovým salátem a obložené šunkou, sýrem, vejcem, paprikou a okurkou. Jak si bramborovou pomazánku připravit? Vyzkoušejte bramborový salát na chlebíčky podle normy ČSN a připravte si delikátní retro chlebíčky.
Článek
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut Máte před sebou celý den, kdy toho máte na vyřizování tolik, že nevíte kam dřív skončit a najednou je tady - šílená bolest hlavy, která přišla právě v nevhod. Naštěstí pro vás máme super jednoduchý trik, který vám zabere jen 2 minuty a rázem bude po bolesti!
Článek
Známe to nejlepší letní osvěžení: Vyzkoušejte melounový nanuk, čerstvý ledový čaj a lehký ovocný salát
Známe to nejlepší letní osvěžení: Vyzkoušejte melounový nanuk, čerstvý ledový čaj a lehký ovocný salát Potřebujete se osvěžit během parných dnů, kdy teploměr šplhá až k tropickým teplotám? Přinášíme vám osvědčené recepty, které vám přinesou to pravé osvěžení i během vysokých teplot. Pochutnat si můžete třeba na nanuku z červeného melounu, jistě oceníte i čerstvý ledový čaj či lehký ovocný salát. Podle nás jde o to nejlepší letní osvěžení.
Článek
Z 84leté italské babičky se díky koronaviru stala hvězda internetu. Nonna Nerina radí, jak na domácí těstoviny
Z 84leté italské babičky se díky koronaviru stala hvězda internetu. Nonna Nerina radí, jak na domácí těstoviny Chcete se dát do výroby domácích těstovin, ale nevíte jak na to? Potom si na internetu pusťte video se zkušenou italskou babičkou Nonnou Nerinou, která vám krok za krokem vysvětlí, jak postupovat. Tuto 84letou Italku v její lásce k vaření a sdílení kuchařských zkušeností s ostatními nezastavil ani koronavirus.
Článek
Jak použít pečicí papír, aby se nekroutil? Vyzkoušejte jednoduchý trik se zmačkáním a vodou
Jak použít pečicí papír, aby se nekroutil? Vyzkoušejte jednoduchý trik se zmačkáním a vodou Pečicí papír je univerzálním pomocníkem při pečení dortů, moučníků, ale i zeleniny nebo masa. Jistě jste si už ale někdy položili otázku, jak dát pečící papír do formy, aby se nekroutil a nedělal neplechu. Aby pečicí papír dokonale přilnul k plechu nebo také k dortové formě, vyplatí se znát následující trik, který si nebudete moci vynachválit.