Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nejlepší tvarohové knedlíky plněné ovocem: V receptu je zásadní správný výběr tvarohu, ovoce i posypky
Nejlepší tvarohové knedlíky plněné ovocem: V receptu je zásadní správný výběr tvarohu, ovoce i posypky Tvarohové knedlíky plněné ovocem jsou skutečnou delikatesou. Abyste si připravili ty nejlepší tvarohové knedlíky, které budou doslova božskou manou, zkuste se soustředit hned na několik věcí. V receptu na tvarohové knedlíky s ovocem je totiž zásadní správný výběr tvarohu, ovoce a následně také posypky.
Článek
Masopustní koblihy bez kynutí jsou vláčné a nadýchané. Navíc je připravíte během chvíle
Masopustní koblihy bez kynutí jsou vláčné a nadýchané. Navíc je připravíte během chvíle Máte chuť na masopustní koblihy, ale nechcete jejich přípravou strávit půl dne? Krásně nadýchané, voňavé a chutné masopustní koblihy nemusíte připravovat pouze z kynutého těsta. Vyzkoušejte následující recept na masopustní koblihy bez kynutí a nikdy již nebudete dělat jiné.
Článek
Recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta. Tento jednoduchý recept zvládne každý
Recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta. Tento jednoduchý recept zvládne každý Každým rokem přijíždí 11. listopadu svatý Martin na bílém koni. K tomuto dni se váže spousta tradic i oblíbených receptů včetně svatomartinských rohlíčků, které symbolizují právě podkovu koně svatého Martina. Chtěli byste si toto tradiční pečivo připravit v jednoduché verzi? Přinášíme recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohu.
Článek
Moučník “slzy anděla” vás překvapí po vychladnutí. Jeho pečení vám přijde jako opravdové kouzlo
Moučník “slzy anděla” vás překvapí po vychladnutí. Jeho pečení vám přijde jako opravdové kouzlo Milujete sladké moučníky a zároveň máte rádi překvapení? V tom případě si doma upečte moučník “slzy anděla”, který nejen báječně chutná. Vyzkoušejte následující recept na moučník “slzy anděla”, po jehož vychladnutí nebudete věřit vlastním očím.
Článek
Ovocné knedlíky z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta. Naplňte je jahodami, borůvkami nebo meruňkami
Ovocné knedlíky z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta. Naplňte je jahodami, borůvkami nebo meruňkami Ovocné knedlíky jsou českou lahůdkou, kterou miluje snad každý. A když je naplníte sezonním ovocem, jako jsou jahody nebo meruňky, stane se z nich doslova delikatesa. Víte ale, jak si je připravit? Přinášíme vám recepty na ovocné knedlíky z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta. Určitě se po nich u vás doma jenom zapráší.
Článek
Ilona Csáková zhubla. Na Instagramu prozradila tajemství své štíhlé postavy
Ilona Csáková zhubla. Na Instagramu prozradila tajemství své štíhlé postavy Zpěvačka Ilona Csáková všechny svou poslední instagramovou fotku velmi mile překvapila. 51letá interpretka hitů Tornero nebo Proč mě nikdo nemá rád se totiž pochlubila velmi štíhlou postavou. Ilona Csáková rovněž prozradila, co stojí za jejím hubnutím a jak fantastické figury dosáhla.
Článek
Přírodní potravinářská barviva bez éček vyrobíte z ovoce i zeleniny. Upečte si a uvařte ve všech barvách duhy
Přírodní potravinářská barviva bez éček vyrobíte z ovoce i zeleniny. Upečte si a uvařte ve všech barvách duhy Moučníky, rolády, narozeninové dorty, makronky nebo cupcaky. Čím jsou barevnější a lahodí našemu oku, tím lépe. Jenže, proč bychom do nich měli dávat umělé potravinářské barviva, které nepříznivě ovlivňují zdraví? Zkuste raději použít přírodní barviva, které dokážou každé oko potěšit jasnými barvami. Které z nich můžete při pečení a vaření použít?
Článek
Rebarbora se vrací na výsluní. V české kuchyni je součástí stovky receptů
Rebarbora se vrací na výsluní. V české kuchyni je součástí stovky receptů Rebarbora se v posledních letech dostává v české kuchyni opět na výsluní. Dužnaté řapíky této rostliny, které mají specifickou chuť, můžete přidávat do buchet, koláčů či dezertů. Výborný je také jahodový džem obohacený o rebarboru. Víte ale, co vše rebarbora přináší vašemu zdraví?
Článek
Jak zpracovat borůvky: Upečte si hrnkový koláč s drobenkou, připravte domácí zmrzlinu nebo vyrobte sirup za studena
Jak zpracovat borůvky: Upečte si hrnkový koláč s drobenkou, připravte domácí zmrzlinu nebo vyrobte sirup za studena Sezona borůvek je v plném proudu. Ať už jste si tyto tmavofialové plody nasbírali v lese, nebo koupili na trhu, jistě přemýšlíte nad tím, jak je zpracovat. Využití borůvek je opravdu široké. Přinášíme několik receptů, které zachutnají i vám.
Článek
Vláčný cuketový perník s marmeládou: Vyzkoušejte jednoduchý hrnkový recept
Vláčný cuketový perník s marmeládou: Vyzkoušejte jednoduchý hrnkový recept Cuketa je skvělá do slaných i sladkých receptů. Výborným moučníkem, který se vám doslova rozplyne na jazyku, je bezkonkurenčně cuketový perník. Vyzkoušejte následující hrnkový recept, pomocí kterého si rychle a snadno upečete nadýchaný a extra vláčný cuketový perník s marmeládou.
Článek
Plech na muffiny má i jiná využití: Místo na pečení jej použijte jako organizér šperků či stojan na svíčky
Plech na muffiny má i jiná využití: Místo na pečení jej použijte jako organizér šperků či stojan na svíčky Máte doma plech na muffiny? Potom byste měla vědět, že v něm nemusíte péct pouze nadýchané moučníky plněné marmeládou nebo vanilkovým krémem. Forma na muffiny má spoustu dalších využití, z nichž mnohá vás jistě překvapí. Uplatnění najde třeba jako organizér na drobnosti nebo jako paleta na barvy.
Článek
Křehké šlehačkové cukroví: Tento rychlý a jednoduchý recept na vánoční cukroví si zamilujete
Křehké šlehačkové cukroví: Tento rychlý a jednoduchý recept na vánoční cukroví si zamilujete Chcete si na vánoční svátky upéct cukroví, které je rychlé a jednoduché na přípravu? Vsaďte na křehké šlehačkové cukroví, které zvládnete udělat z pouhých tří surovin. Jeho chuť je ale fantastická a během vánočních svátků se po něm u vás doma doslova zapráší.
Článek
Třešňová bublanina, která je vláčná a nadýchaná. Vyzkoušejte ověřený recept
Třešňová bublanina, která je vláčná a nadýchaná. Vyzkoušejte ověřený recept Co dělat s třešněmi? Upečte si z nich báječnou třešňovou bublaninu, která vás překvapí svou chutí. Máme pro vás recept na opravdu luxusní bublaninu. Pokud zrovna zpracováváte úrodu třešní nebo také višní, pusťte se do její přípravy. Tento recept na třešňovou bublaninu je rychlý, snadný, chutný i levný.
Článek
Houbový pekáček: Recept, který vás dostane svou chutí i jednoduchou přípravou
Houbový pekáček: Recept, který vás dostane svou chutí i jednoduchou přípravou Přemýšlíte nad tím, co uvařit z hub? Takové hřiby a suchohřiby nepatří pouze do bramboračky, kulajdy nebo houbové omáčky. Kromě smažených hlaviček a praženice si z nich zkuste připravit i báječný houbový pekáček. Tento recept je velmi jednoduchý na přípravu. Zaručujeme, že si jeho chuť zamilujete!