Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Cuketové karbanátky jsou lehké, chutné a hotové za chvilku. Na tomto receptu si smlsnete hlavně v létě
Cuketové karbanátky jsou lehké, chutné a hotové za chvilku. Na tomto receptu si smlsnete hlavně v létě Co se dá uvařit z cukety? Jelikož máte opravdu hodně možností, vyzkoušejte tentokrát recept na cuketové karbanátky bez masa. Tento pokrm, který právem patří k létu, je chutný, lehký a hotový za chviličku. Jak si jej tedy udělat?
Článek
Staročeská pučálka patří k Velikonocům: Prozradíme, jak naklíčit hrách a jak udělat pučálku ve slané i sladké verzi
Staročeská pučálka patří k Velikonocům: Prozradíme, jak naklíčit hrách a jak udělat pučálku ve slané i sladké verzi Pučálka je staročeský postní pokrm, který se připravuje z naklíčeného hrachu. Nabobtnání hrachu se totiž lidově označovalo jako napučení. Naši předkové připravovali pučálku, o níž pocházejí první zmínky již z 15. století, zvláště o Velikonocích. Chtěli byste si na pučálce pochutnat i vy? Prozradíme vám, jak postupovat.
Článek
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí Dali byste si něco dobrého na zub? Pokud chcete ke svačině zakousnout něco dobrého s pečivem, připravte si domácí camping salát. Tuto exkluzivní retro pochoutku ocení celá vaše rodina. Máme pro vás osvědčený recept na camping salát, po kterém se u vás doma doslova zapráší.
Článek
Postní jídla našich předků: Je libo pučálka, pražmo nebo kočičí tanec?
Postní jídla našich předků: Je libo pučálka, pražmo nebo kočičí tanec? Po oslavách Masopustu odstartovala Popeleční středou doba půstu, která potrvá celých 40 dnů a která dle křesťanské tradice skončí s příchodem Velikonoc. Naši předci si v tomto období vařili velmi skromná postní jídla, z nichž některá upadla do zapomnění. Stojí za to si je připomenout, mohou vám posloužit jako inspirace k celkové jarní očistě těla.
Článek
Jarní nádivka s medvědím česnekem je chutná, vláčná i nadýchaná. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept
Jarní nádivka s medvědím česnekem je chutná, vláčná i nadýchaná. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept K delikatesám jarního období patří jarní nádivka, kterou můžete ochutit nejrůznějšími čerstvými bylinkami. Vyzkoušejte zejména jarní nádivku s medvědím česnekem, které se nic nevyrovná. Přinášíme recept na tuto pochoutku a také vám dáme tipy na to, jakým způsobem ji servírovat.
Článek
Tofu není pouze pro vegetariány: Proč byste jej měli zařadit do svého jídelníčku?
Tofu není pouze pro vegetariány: Proč byste jej měli zařadit do svého jídelníčku? Tofu, vyráběné srážením ze sójového mléka, je rostlinnou náhražkou živočišných bílkovin, tedy masa. Tato superpotravina ale není jenom pro vegetariány nebo vegany. Zkuste ji do svého jídelníčku zařadit i vy, protože má spoustu zdravotních benefitů a slouží jako výborný zdroj bílkovin!
Článek
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality Které pokrmy podle vás patří k těm nejodpornějším? Právě na tuto otázku se zaměřil kulinářský portál Taste Atlas, který sestavil žebříček padesáti nejhorších jídel na světě. A světe div se, najdete v něm i dvě česká jídla - a to rybí polévku a rýžový nákyp. Které další pokrmy jsou podle Taste Atlas ty nejhorší?
Článek
Díky změně jídelníčku influencerka Rosie Breen zhubla 40 kilogramů. Svých oblíbených jídel se ale nevzdala
Díky změně jídelníčku influencerka Rosie Breen zhubla 40 kilogramů. Svých oblíbených jídel se ale nevzdala Hubnout, a přitom si stále dopřávat svá oblíbená jídla? Že je to reálné, dokázala britská influencerka Rosie Breen. Tato 25letá žena bojovala s nadváhou celé dospívání. Díky pravidelnému pohybu a změně jídelníčku, v rámci které si začala připravovat oblíbené pokrmy ze zdravých ingrediencí, zhubla krásných 40 kilogramů.
Článek
Jak zhubnout rychle a spolehlivě dvě kila za týden? Jezte jako hubení lidé
Jak zhubnout rychle a spolehlivě dvě kila za týden? Jezte jako hubení lidé Kdo by nechtěl shodit nějaké to kilo navíc, nebo si aspoň udržet svou váhu. Různých diet a cvičení je celá řada, ale dnes pro vás máme něco zcela jedinečného a osvědčeného. Údajně stačí myslet jako štíhlí lidé a zhubnete za týden dvě kila. To píše ve své knize „Dieta jen tak mimochodem” Elizabeth Lange.
Článek
Co na Štědrý den k obědu? Máte několik možností
Co na Štědrý den k obědu? Máte několik možností Štědrovečerní večeře - to je tradičně rybí polévka a smažený kapr s bramborovým salátem. Jenže, co na Štědrý den k obědu? Jestliže se chcete po celý 24. prosinec postít až do štědrovečerní večeře, abyste viděli zlaté prasátko, vsaďte na bezmasá jídla. Pro inspiraci přinášíme několik tipů na oběd na Štědrý den.