Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Cuketové karbanátky jsou lehké, chutné a hotové za chvilku. Na tomto receptu si smlsnete hlavně v létě
Cuketové karbanátky jsou lehké, chutné a hotové za chvilku. Na tomto receptu si smlsnete hlavně v létě Co se dá uvařit z cukety? Jelikož máte opravdu hodně možností, vyzkoušejte tentokrát recept na cuketové karbanátky bez masa. Tento pokrm, který právem patří k létu, je chutný, lehký a hotový za chviličku. Jak si jej tedy udělat?
Článek
Otrava cuketou: Na podezřelou cuketu upozorňuje hořká chuť
Otrava cuketou: Na podezřelou cuketu upozorňuje hořká chuť V letních měsících patří cuketa k nejoblíbenějším druhům zeleniny, kterou si můžete upravit na spoustu způsobů. Pokud ale pokrm z cukety chutná hořce, zpozorněte. Můžete si totiž přivodit otravu cuketou, jejíž příznaky většina lidí nepozná. Jak se tedy otrava cuketou projevuje a čím je vůbec způsobena?
Článek
Po otravě cuketou skončila žena ze Zlína na JIP. Nyní chce svůj příběh sdílet s ostatními
Po otravě cuketou skončila žena ze Zlína na JIP. Nyní chce svůj příběh sdílet s ostatními Cuketa patří k oblíbené zelenině, kterou si v létě a na podzim dopřáváme ve velkém. V opravdu výjimečných případech však může tato zelenina způsobit těžkou otravu a ohrozit nás na životě. Své o tom bohužel ví 54letá žena ze Zlína, která po otravě cuketou ze zahrádky skončila na JIP. Nyní na hrozbu otravy cuketou upozorňuje ostatní.
Článek
Domácí uncle bens z cukety: Tato sladkokyselá omáčka s ananasem potěší vaše chuťové buňky
Domácí uncle bens z cukety: Tato sladkokyselá omáčka s ananasem potěší vaše chuťové buňky Jak zpracovat cuketu? Připravte si z ní báječnou sladkokyselou omáčku na způsob “Unle Bens”. Na této pochoutce si můžete smlsnout rovnou, zavařte si ji rovněž do zásoby na zimu. Jak si tedy připravit domácí uncle bens z cukety? Vyzkoušejte následující osvědčený recept.
Článek
Pěstování cukety na záhoncích i v nádobách zvládne každý. Odměnou jsou svěží a chutné plody
Pěstování cukety na záhoncích i v nádobách zvládne každý. Odměnou jsou svěží a chutné plody Cuketa patří k nejoblíbenější zelenině, kterou můžete vidět na českých zahrádkách. Aby ne. Její pěstování je poměrně nenáročná záležitost. Svěží a chutné plody, které získáte, můžete následně zpracovat na tisíc způsobů. Nemáte-li zahrádku, nevadí. Cuketu můžete pěstovat i na terase či balkoně, a to v hlubokých květináčích nebo kýblech.
Článek
Už jste ochutnala cuketové palačinky? Je to netradiční způsob, jak zužitkovat úrodu cuket
Už jste ochutnala cuketové palačinky? Je to netradiční způsob, jak zužitkovat úrodu cuket Smažená cuketa, cuketové bramboráky nebo cuketová buchta. A stále dokola. Už vás nebaví vařit z cukety pořád ty stejné recepty? Jelikož se už zanedlouho budete opět těšit z cuketové úrody, z této oblíbené zeleniny si můžete připravit velmi netradiční recept. Co říkáte na cuketové palačinky?
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
I cukety mohou být jedovaté. Vyhýbejte se hořkým plodům, obsahují jed kukurbitacin
I cukety mohou být jedovaté. Vyhýbejte se hořkým plodům, obsahují jed kukurbitacin Cuketa je oblíbenou zeleninou, kterou si v létě dopřáváme po kilech. Ačkoliv vypadá nevinně, její plody mohou být jedovaté a ohrozit nás na životě. Tuto skutečnost vám dosvědčí Britka Danielle Baxterová, která se letos v červenci otrávila cuketou z vlastní zahrádky a musela být ošetřena na pohotovosti.
Článek
Cukeťák, cuketový bác nebo dráteník: Tento slaný recept z cukety má spoustu názvů, ale jednu přípravu
Cukeťák, cuketový bác nebo dráteník: Tento slaný recept z cukety má spoustu názvů, ale jednu přípravu Také každým rokem řešíte, co s úrodou cuket? Pokud jste už letos pekli cuketový perník nebo cuketovou bábovku, zkuste si tuto zeleninu připravit také naslano. Velmi oblíbený je zejména cukeťák. Tento slaný recept z cukety je známý také pod názvem cuketový bác nebo dráteník. Připravte si jej podle našeho receptu a budete se oblizovat až za ušima.
Článek
Krémová cuketová polévka: Vyzkoušejte recept na nejlepší polévku z cukety, který je jednoduchý, chutný a zdravý
Krémová cuketová polévka: Vyzkoušejte recept na nejlepší polévku z cukety, který je jednoduchý, chutný a zdravý Také každým rokem řešíte, co s úrodou cuket? Tento druh zeleniny můžete zpracovat takřka na tisíc způsobů, a to jak naslano, tak nasladko. Už jste někdy vařili krémovou cuketovou polévku? Tento recept na nejlepší polévku z cukety rozhodně stojí za vyzkoušení! Krémová cuketová polévka je totiž jednoduchá na přípravu a zároveň velmi chutná a zdravá.
Článek
Cuketové kuličky se sýrem: Tento slaný recept z cukety podávejte s bramborovou kaší
Cuketové kuličky se sýrem: Tento slaný recept z cukety podávejte s bramborovou kaší Nevíte, co uvařit k obědu? Pokud zároveň dumáte, co s úrodou cuket, připravte si báječné cuketové kuličky se sýrem, které můžete podávat se šťouchanými brambory nebo bramborovou kaší. Příprava sýrovo-cuketových kuliček je podle následujícího receptu velmi snadná a výsledek vám bude zaručeně chutnat.
Článek
Zavařená cuketová omáčka na těstoviny: Máte-li úrodu cuket, udělejte si ji do zásoby
Zavařená cuketová omáčka na těstoviny: Máte-li úrodu cuket, udělejte si ji do zásoby Přemýšlíte, jak zpracovat úrodu cuket? Zavařte si do zásoby báječnou cuketovou omáčku na těstoviny. Tato zeleninová omáčka je skvělá hlavně na špagety. Zaručujeme, že se po ní u vás doma zapráší už v průběhu podzimních měsíců. Jaký je tedy recept na zavařenou cuketovou omáčku na těstoviny?
Článek
Nezdravá jídla, o kterých si myslíte, že jsou zdravá
Nezdravá jídla, o kterých si myslíte, že jsou zdravá I když si myslíte, že jíte předpisově a ve svém jídelníčku máte zařazena pouze zdravá jídla, opak může být pravdou. Potraviny, které se prvoplánově tváří jako zdravé, totiž vůbec vašemu zdraví prospívat nemusí. V jakých případech byste tedy měli zpozornět?
Článek
Co zasadit vedle jahod, cukety, česneku nebo paprik: Ne všechny rostliny se snesou vedle sebe
Co zasadit vedle jahod, cukety, česneku nebo paprik: Ne všechny rostliny se snesou vedle sebe Plodiny, které vedle sebe pěstujeme na zahradě, mají specifické sousedské vztahy. Některé druhy ovoce a zeleniny se mají rády a podporují se, další však vedle sebe vůbec neprospívají. Zajímá vás, co zasadit vedle jahod, cukety, česneku nebo paprik? Své letošní záhonky pečlivě rozplánujte, protože ne všechny plodiny budou dobří sousedé.
Článek
Alobal má matnou a lesklou stranu. Spousta lidí jej při vaření a balení jídla používá špatně
Alobal má matnou a lesklou stranu. Spousta lidí jej při vaření a balení jídla používá špatně Alobal neboli hliníkovou fólii má doma snad každý z nás. Používáme jej při grilování či pečení, ale také při balení uvařeného jídla. Jistě jste si všimli, že alobal má jednu stranu matnou a druhou stranu lesklou. Právě tyto odlišné povrchy hliníkové fólie byste při přípravě či balení jídla měli brát v potaz, na což spousta lidí zapomíná.
Článek
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem Světový den jídla se 16. října slaví již od roku 1981. Tento významný mezinárodní den si každoročně připomíná více než 150 zemí světa. Světový den jídla přitom vznikl na základě rozhodnutí Organizace OSN pro výživu a zemědělství. Co je jeho podstatou?