Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Violka vonná krásně voní i léčí. Přinášíme několik receptů, jak ji využít
Violka vonná krásně voní i léčí. Přinášíme několik receptů, jak ji využít Trháte si každé jaro pro potěchu kytičku fialek? Violka vonná, jejíž vůně je bezkonkurenční, nemusí skončit pouze ve váze s vodou. Jelikož je fialka jedlá, nachází místo i v kuchyni. Chutnat vám bude třeba fialkový sirup nebo její kandované květy. Tyto pochoutky z violky vonné však vašemu tělu dodají i spoustu zdravotních benefitů.
Článek
Recept na svatomartinské rohlíčky: Vyzkoušejte kynutou i nekynutou verzi i několik druhů náplně
Recept na svatomartinské rohlíčky: Vyzkoušejte kynutou i nekynutou verzi i několik druhů náplně K svátku svatého Martina, který připadá na 11. listopadu, se váže hned několik tradic. Kromě toho, že svatý Martin obvykle přijíždí na bílém koni, si v tento den můžete vychutnat také svatomartinskou husu nebo svatomartinské víno. A co si k tomu upéct i svatomartinské rohlíčky? Přinášíme recepty na tuto sladkou pochoutku, ověřené generacemi.
Článek
Čím nahradit smetanu na vaření, šlehačku a zakysanou smetanu? Máte hned několik možností
Čím nahradit smetanu na vaření, šlehačku a zakysanou smetanu? Máte hned několik možností Zrovna nutně potřebujete sladkou smetanu, smetanu na šlehání nebo zakysanou smetanu, jenže jste tyto základní ingredience zapomněli koupit. Poznáváte se? Naštěstí existuje řešení. Prozradíme vám, čím sladkou smetanu, šlehačku či zakysanou smetanu velmi jednoduše nahradíte. Na zkoušku máte hned několik možností, díky nimž takřka nepoznáte rozdíl.
Článek
10 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Je libo košíčky Izidor, domácí Raffaelo, sádlové koláčky nebo medové kuličky?
10 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Je libo košíčky Izidor, domácí Raffaelo, sádlové koláčky nebo medové kuličky? Už víte, kolik druhů vánočního cukroví letos napečete? Jelikož vánočního cukroví není nikdy dost, máme pro vás deset osvědčených receptů na rychlé, snadné, nepečené i náročnější druhy. Do přípravy, kterého vánočního cukroví se tedy můžete pustit?
Článek
Tradiční linecké cukroví: Příprava těsta, vyvalování, vykrajování, pečení a slepování mají několik pravidel
Tradiční linecké cukroví: Příprava těsta, vyvalování, vykrajování, pečení a slepování mají několik pravidel Linecké patří v Česku k nejoblíbenějšímu vánočnímu cukroví. Při jeho přípravě se však nevyplatí jakkoliv experimentovat. Jak pří přípravě těsta na linecké, tak při dalších krocích přípravy lineckého cukroví byste měli dodržet tradiční postup. Výsledek bude díky tomu naprosto dokonalý.
Článek
Tipy na výborné a jednoduché pomazánky na chlebíčky: Z mrkve, Moravanky a krabích tyčinek
Tipy na výborné a jednoduché pomazánky na chlebíčky: Z mrkve, Moravanky a krabích tyčinek Hledáte opravdu luxusní pomazánku na chlebíčky? Připravili jsme pro vás ochutnávku hned několika receptů, které stojí za vyzkoušení. Nejen, že tyto pomazánky na chlebíčky báječně chutnají, jsou také velmi jednoduché na přípravu. Vyzkoušejte pomazánku na chlebíčky z mrkve, Moravanky či krabích tyčinek. Nebudete si chtít dělat jiné.
Článek
Mullet aneb střih na Jaromíra Jágra je vlasovým trendem roku 2021. Víte, jak jej nosit?
Mullet aneb střih na Jaromíra Jágra je vlasovým trendem roku 2021. Víte, jak jej nosit? Ženským vlasovým trendům roku 2021 vládnou nejen ofina, patka, mikádo a vlasy po ramena. Velmi populární je také mullet, v Česku označovaný také jako střih na Jardu Jágra. Víte, jak tento ikonický účes 80. let 20. století nosit?
Článek
Jedlé kaštany jako podzimní delikatesa: Víte, jak je připravit?
Jedlé kaštany jako podzimní delikatesa: Víte, jak je připravit? Jedlé kaštany mají jemnou, lehce nasládlou chuť, kterou máme spojenou hlavně s podzimem a s příchodem zimy. Určitě se vám vybaví i vůně pečených kaštanů, která se line ze stánků na vánočních trzích. Tuto výtečnou pochoutku si můžete připravit taky doma, a to na různé způsoby: pečené, vařené nebo přímo opékané na ohni. Tak si nechte chutnat!
Článek
Co se zbylou bramborovou kaší? Připravte si následující recepty
Co se zbylou bramborovou kaší? Připravte si následující recepty Zbyla vám od oběda bramborová kaše a už ji nechcete večer dojídat? Určitě víte, že jídlo do koše nepatří. A zvlášť ne bramborová kaše, z které si můžete připravit ještě několik kulinářských specialit. Inspirujte se následujícími recepty ze zbylé bramborové kaše, které budou vašim chuťovým pohárkům jenom lahodit!
Článek
Drvodělka fialová: Velká včela, která vypadá nebezpečně, ale bát se jí nemusíte
Drvodělka fialová: Velká včela, která vypadá nebezpečně, ale bát se jí nemusíte V Česku se díky teplejšímu klimatu zabydluje drvodělka fialová. Tuto vzácnou včelu, která žije samotářským životem, poznáte podle černého těla a namodralého až fialového odstínu křídel. Nemusíte se jí však vůbec bát. Tato velká černá včela je totiž neškodná, není agresivní a žihadlo vám uštědří pouze ve výjimečných případech.
Článek
Jak na nejrychlejší vánoční cukroví? Připravte 5 druhů z jednoho základního těsta
Jak na nejrychlejší vánoční cukroví? Připravte 5 druhů z jednoho základního těsta Chtěli byste naráz upéct hned několik druhů vánočního cukroví, ovšem tlačí vás čas? Pokud chcete mít letos napečeno opravdu co nejrychleji, připravte si vánoční cukroví z jednoho těsta. Jak na to? Udělejte si linecké těsto, ze kterého upečete hned 5 druhů cukroví. Vánoční pečení si tedy tímto způsobem velmi usnadníte.
Článek
Poznáte v přírodě majku fialovou? Nevědomost vás může stát zdraví
Poznáte v přírodě majku fialovou? Nevědomost vás může stát zdraví Krásné jarní počasí zve na delší procházky do přírody. Milujete rozkvetlé jarní rostliny, poletující motýly a bzučení včel? I když je jarní příroda krásná, číhá v ní na vás řada možných nebezpečí. Jedním z nich je majka fialová, nejjedovatější brouk Česka, který dosahuje velikosti až čtyři centimetry. Máme se jej opravdu bát?
Článek
Klíčky aneb zdroj vitality a pevného zdraví
Klíčky aneb zdroj vitality a pevného zdraví Luštěniny a obiloviny jsou pro naše tělo přínosem a důležitou složkou našeho jídelníčku. Přestože je dnes v mnohých domácnostech jejich konzumace nedostatečná, luštěniny a obiloviny byly již od pradávna jednou z hlavních součástí mnoha pokrmů. Důvod je nasnadě, pyšní se vysokým obsahem živin a představují pro naše tělo přírodní zdroj energie.