Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co o vaší osobnosti prozrazuje váš rukopis? Budete koukat
Co o vaší osobnosti prozrazuje váš rukopis? Budete koukat Říká se, že se podle rukopisu dá poznat více než 5 000 nejrůznějších osobnostních rysů. Ačkoliv nejsme grafologové, existuje jednoduchý test, díky kterému vám prozradíme něco málo o vás a vaší osobnosti.
Článek
Pečené kaštany v troubě se vyrovnají pochoutce z vánočních trhů. Podle tohoto receptu si je doma připravíte během chvíle
Pečené kaštany v troubě se vyrovnají pochoutce z vánočních trhů. Podle tohoto receptu si je doma připravíte během chvíle Kdo by nemiloval pečené kaštany? Tuto božskou pochoutku si na vánočních trzích kupuje snad každý, tak proč si ji protentokrát nepřipravit doma? Jedlé kaštany pečené v troubě totiž chutnají jako z trhu. Jejich příprava přitom není vůbec složitá. Zvládnete ji hravě sami během několika desítek minut. Přinášíme vám osvědčený návod, jak na to.
Článek
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat Už se vám někdy stalo, že při pohledu na určitou barvu jste ihned věděli, že je pro vás ta pravá a jen v ní se cítíte prostě skvěle? A převládá ve vašem šatníku nějaká určitá barva? Barvy prostě k nám ženám i mužům neodmyslitelně patří, a proto se dnes pojďme podívat na to, co o nás naše oblíbená barvička prozradí!
Článek
Díky alobalu do myčky budou vaše příbory jako nové. Jak tento trik funguje?
Díky alobalu do myčky budou vaše příbory jako nové. Jak tento trik funguje? Alobal má v domácnosti spoustu využití. A to nejen při pečení. Tato tenká hliníková fólie vám udělá obrovskou službu také v myčce nádobí. Alobal do myčky navrátí život zvláště vašim příborům. Jakým způsobem jej tedy v myčce používat, aby vaše lžíce, vidličky i nože zase vypadaly jako nové?
Článek
Zajímá vás, kolik bude vaše dítě v dospělosti měřit? Vypočítejte si to
Zajímá vás, kolik bude vaše dítě v dospělosti měřit? Vypočítejte si to Určitě i vás zajímá, kolik tak přibližně bude vaše vytoužené miminko měřit. O to víc, pokud mezi vámi s partnerem je výškový rozdíl opravdu markantní. Jestliže tedy i vy paříte mezi zvědavé rodiče, následující výpočet vám s velkou pravděpodobností prozradí výšku vašeho budoucího dítěte.
Článek
Trápí vás neměnný úbytek na vaší váze? Problémem může být i tohle
Trápí vás neměnný úbytek na vaší váze? Problémem může být i tohle Vyzkoušeli jste už téměř všechno, a přesto se vám nedaří zhubnout? Jak se může stát, že člověk, který pravidelně cvičí a stravuje se zdravě, nehubne? Co za tím ve skutečnosti stojí?
Článek
Co o vás prozradí váš rukopis? Budete překvapeni
Co o vás prozradí váš rukopis? Budete překvapeni Někteří lidé jen pouhým pohledem na vaše písmo ihned poznají, jací ve skutečnosti jste. Grafologie je neuvěřitelně zajímavá věda, podle které se může poznat to, jaký má člověk charakter i to, jak se během svého života vyvíjí.
Článek
Švestková nutella takřka bez cukru: Vyzkoušejte a budete se olizovat až za ušima
Švestková nutella takřka bez cukru: Vyzkoušejte a budete se olizovat až za ušima Už jste někdy jedli švestkovou nutellu? Jestli ne, máte opravdu co dohánět, protože tento sezonní recept je vážně skvělý. S koncem léta, kdy dozrávají švestky, máte jedinečnou možnost si jej vlastnoručně připravit. Přinášíme recept na výbornou švestkovou nutellu, která je skoro bez cukru.
Článek
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit Téměř každá žena miluje květiny. Dostáváme je k narozeninám, k svátku, k výročí anebo jen tak, když si muž vzpomene a chce nám udělat radost. Některé mají rády více exotické, některé dávají přednost klasikám. A co vy, která je ta vaše oblíbená?
Článek
Co o vás vypovídají vaše oblíbené boty? Budete překvapená
Co o vás vypovídají vaše oblíbené boty? Budete překvapená Každý z nás má doma své oblíbené boty. Někdo se cítí nejlépe v obyčejných teniskách, další si potrpí na elegantní polobotky. Je tedy jasné, že náš výběr je určitým způsobem ovlivněn naší osobností. Co o vás boty říkají?
Článek
Rakytníková zmrzlina: Recept, který vás překvapí svou chutí
Rakytníková zmrzlina: Recept, který vás překvapí svou chutí Z rakytníku si můžete připravit spoustu zdravých a chutných receptů. Už jste ale někdy vyzkoušeli rakytníkovou zmrzlinu? Tato dobrota rozhodně stojí za ochutnání. Je osvěžující a doslova nabitá vitamínem C. Jak si ji tedy připravit?