Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak zahustit omáčku či polévku bez mouky: Vyzkoušejte tyto zdravé recepty
Jak zahustit omáčku či polévku bez mouky: Vyzkoušejte tyto zdravé recepty Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ovšem nechcete při tom použít bílou mouku? Zapomeňte tedy na klasickou jíšku, pokrmy můžete zahustit mnohem zdravější, méně kaloričtější, lehčí, a přesto chutnou verzí. Vyzkoušejte následující možnosti, pomocí kterých uvaříte krémové a husté polévky a omáčky bez jediné špetky mouky.
Článek
Rychlá šlehačková roláda bez mouky: Tento báječný recept chutná i s jahodami nebo mandarinkami
Rychlá šlehačková roláda bez mouky: Tento báječný recept chutná i s jahodami nebo mandarinkami Dali byste si něco sladkého na zub? Bezkonkurenční je v tomto případě rychlá šlehačková roláda bez mouky, která se vám doslova rozplyne na jazyku. Na tento recept nedá v tuzemsku desítky let dopustit řada z nás. Pojďte si jej s námi připomenout.
Článek
Cuketové placky v troubě: Recept bez mouky a oleje, který je skvělý na léto
Cuketové placky v troubě: Recept bez mouky a oleje, který je skvělý na léto Cuketové placky jsou rychlým, snadným a chutným jídlem, které vás v létě spolehlivě zasytí. Pochvalovat si budete zvláště cuketové placky v troubě, které jsou bez mouky a které připravíte bez oleje. Tento fit recept se rozhodně stane oblíbenou součástí vašeho letního jídelníčku. Jak na něj?
Článek
Zdravé podzimní recepty pro štíhlou linii
Zdravé podzimní recepty pro štíhlou linii Podzim je tady, spolu s ním i sychravé počasí, které nám tak trochu ubírá energii. Ráno je zima, často i mlha, odpoledne někdy panuje příjemná teplota, jindy je chladno, že přemýšlíme, zda tu už není zima.
Článek
Kosti svatých jsou tradiční dušičkové pečivo. Vyzkoušejte recept, na který spousta z nás nedá dopustit
Kosti svatých jsou tradiční dušičkové pečivo. Vyzkoušejte recept, na který spousta z nás nedá dopustit K období Svátku Všech svatých 1. listopadu a Dušiček 2. listopadu se v Česku vztahuje velmi oblíbená lidová tradice. Jde o pečení sladkého kynutého pečiva s názvem kosti svatých, které má tvar kostiček nebo zkřížených hnátů. Chcete si letos upéct kosti svatých i vy? Máme pro vás osvědčený recept, který stojí za vyzkoušení.
Článek
Voňavý cukr z květů černého bezu dělaly už naše babičky. Dostane vás svou chutí i vůní
Voňavý cukr z květů černého bezu dělaly už naše babičky. Dostane vás svou chutí i vůní Chcete si z květů černého bezu připravit neobvyklý, ale velmi chutný recept? Vyzkoušejte bezový cukr, u kterého oceníte báječnou chuť i vůni. Cukr z květů černého bezu připravíte z pouhých dvou ingrediencí. Prozradíme vám, jak postupovat.
Článek
Léto je čas zeleninových salátů. Přinášíme tipy na zdravé recepty, které si můžete dopřát i k obědu
Léto je čas zeleninových salátů. Přinášíme tipy na zdravé recepty, které si můžete dopřát i k obědu Dali byste si v létě něco zdravého a lehkého, na čem si navíc pochutnáte? Připravte si z čerstvé zeleniny několik variací zeleninových salátů, které by neměly chybět v žádném letním jídelníčku. Vyzkoušejte následující recepty na zeleninové saláty, které kromě čerstvé zeleniny obsahují i sýr, dýňová semínka, mátu nebo olivy.
Článek
Domácí langoše z jogurtu: K tomuto báječnému receptu bez droždí potřebujete pouhé 4 ingredience
Domácí langoše z jogurtu: K tomuto báječnému receptu bez droždí potřebujete pouhé 4 ingredience Milujete langoše? Jejich příprava nemusí být vůbec složitá. Vyzkoušejte následující recept na domácí langoše z pouhých čtyř surovin. K přípravě této pochoutky nepotřebujete droždí a nemusíte tedy čekat na to, až těsto na langoše vykyne. Jak si tedy domácí langoše, jejichž základem je bílý jogurt, udělat?
Článek
Zdravé recepty z dýně hokaido: Vyzkoušejte bramborovou dýňovou kaši, dýňové placky a dýňový džem
Zdravé recepty z dýně hokaido: Vyzkoušejte bramborovou dýňovou kaši, dýňové placky a dýňový džem K nejoblíbenějším podzimním plodům jednoznačně patří dýně hokaido. Nejen, že má příjemnou chuť a obsahuje značné množství vitamínů, minerálů a dalších zdraví prospěšných látek. Tento druh dýně má také různorodé využití. Máme pro vás ochutnávku zdravých receptů z dýně hokaido, které si doma můžete připravit i vy.
Článek
Kosmatice: Smažené květy černého bezu, které chutnají nasladko i naslano
Kosmatice: Smažené květy černého bezu, které chutnají nasladko i naslano Kosmatice neboli smažené květenství černého bezu je vynikající sezonní záležitostí, kterou si letošní rok rozhodně nenechte ujít. Jelikož je již černý bez v plném rozkvětu, připravte si tuto staročeskou pochoutku, která vás osloví svou výjimečnou chutí. Jaký recept na kosmatice je ten nejlepší?
Článek
Bezový ocet: Jednoduchý recept ze dvou ingrediencí, který stojí za vyzkoušení
Bezový ocet: Jednoduchý recept ze dvou ingrediencí, který stojí za vyzkoušení Přemýšlíte, co dalšího připravit z květů černého bezu? Vyzkoušejte bezový ocet, jehož následné využití si nebudete moci vynachválit. Přinášíme jednoduchý recept na bezový ocet, jehož příprava je neuvěřitelně snadná. Jak tedy postupovat?
Článek
Domácí zmrzlina z kondenzovaného mléka je nádherně krémová i bez zmrzlinovače. Vyzkoušejte recept ze dvou ingrediencí a otestujte další příchutě
Domácí zmrzlina z kondenzovaného mléka je nádherně krémová i bez zmrzlinovače. Vyzkoušejte recept ze dvou ingrediencí a otestujte další příchutě K symbolům léta patří jednoznačně zmrzlina. Tuto pochoutku jíme v létě opravdu po kvantech. Kdyby vás honila mlsná, co si ji tak připravit doma? Vyzkoušejte recept na báječnou domácí zmrzlinu z kondenzovaného mléka. Tato zmrzlina má smetanovou příchuť, je krásně krémová i bez použití zmrzlinovače a připravíte ji z pouhých dvou ingrediencí.
Článek
Pudinkové strojkové cukroví se vám rozplyne na jazyku. Tento recept na vánoční cukroví zvládnete i bez strojku
Pudinkové strojkové cukroví se vám rozplyne na jazyku. Tento recept na vánoční cukroví zvládnete i bez strojku Hledáte recept na pečené vánoční cukroví, se kterým budete mít opravdu málo práce? Vyzkoušejte pudinkové strojkové cukroví, jehož příprava je velmi jednoduchá a rychlá. Velkou výhodou také je, že toto chutné pudinkové strojkové cukroví zvládnete jednoduše udělat i bez strojku.