Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Manžel nařídil své manželce, ať je ženou v domácnosti. Tento muž nechce platit za školku
Manžel nařídil své manželce, ať je ženou v domácnosti. Tento muž nechce platit za školku Vztahy mezi manželi bývají různé. Harmonické i takové, v jejichž případě si klepete na čelo. Své by mohla vyprávět trojnásobná maminka, jejíž manžel ročně vydělá víc než 150 tisíc liber, jenže nechce platit za mateřskou školu. Po své manželce proto chce, aby opustila své zaměstnání a byla ženou v domácnosti.
Článek
Lži, kterým věříme, když chceme znovu randit se svým ex
Lži, kterým věříme, když chceme znovu randit se svým ex Říká se, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Jenže, která z nás se nesnažila znovu dát dohromady se svým ex a slepit kdysi nefungující vztah? I když nám to ostatní vymlouvají, máme nespočet argumentů, proč se svým ex zase randit. Které jsou ty nejčastější? A nejsou to náhodou jenom samé lži?
Článek
Modelky z OnlyFans jsou nejlepšími manželkami, tvrdí influencerka. Splňují prý několik kritérií, která chce každý muž
Modelky z OnlyFans jsou nejlepšími manželkami, tvrdí influencerka. Splňují prý několik kritérií, která chce každý muž Platforma OnlyFans je stále populárnější. Modelky, které se zde prezentují, často musí čelit nejrůznějším předsudkům. Že je toto stigma neoprávněné, si myslí influencerka Larissa Sumpani. Podle jejích slov jsou právě ženy z OnlyFans těmi nejlepšími manželkami. Jaké argumenty pro toto tvrzení konkrétně předložila?
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu Když je muž single, příležitostí k sexuálním radovánkám nemá tolik. Proto většinu z nich neodmítá. V dlouhodobém vztahu, do kterého se vkrádá stereotyp, se však karty obracejí. I když je muž sexu s partnerkou otevřený, čas od času nemá na milostné hrátky vůbec chuť. Jaká je nejčastější výmluva muže, který nechce sex? Bolest hlavy to rozhodně není!
Článek
5 signálů toho, že s vámi váš partner již nechce být
5 signálů toho, že s vámi váš partner již nechce být Máte pocit, že ačkoliv se u vás vůbec nic nezměnilo, váš vztah již není jako dřív a s partnerem se od sebe čím dál tím více odcizujete? Rozchody bohužel ke vztahům patří a není nic horšího, než když přijde jako blesk z čistého nebe. Jak tedy poznat, že s námi náš partner nechce nadále být?
Článek
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit Téměř každá žena miluje květiny. Dostáváme je k narozeninám, k svátku, k výročí anebo jen tak, když si muž vzpomene a chce nám udělat radost. Některé mají rády více exotické, některé dávají přednost klasikám. A co vy, která je ta vaše oblíbená?
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
6 typů mužů, které v posteli potkat nechcete
6 typů mužů, které v posteli potkat nechcete Ženy za svůj život obvykle vystřídají několik sexuálních partnerů, některé více, jiné naopak méně. Ať už se jedná pouze o úlet na jednu noc nebo o trvalejší vztah, najdou se tací, kteří v tomto směru příliš nevynikají.
Článek
“Maminko, chci jít už do nebe,” řekl 4letý Nolan své matce, když se sprchovala
“Maminko, chci jít už do nebe,” řekl 4letý Nolan své matce, když se sprchovala Malý Nolan ve svých teprve 4 letech zažíval dlouhých 15 měsíců utrpení a nepředstavitelnou bolest. Umíral a věděl, že jeho bolest ukončí pouze odchod do nebe.