Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
10 věcí, které byste neměli splachovat do záchodu
10 věcí, které byste neměli splachovat do záchodu Toaleta je součástí našeho každodenního života a je to věc, kterou používáme několikrát denně. Ovšem v toaletách mnohdy nekončí jen to, k čemu je určená, ale lidé ji využívají velmi hojně k vyhazování věcí, které již nepotřebují.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
4 věci, které při milování nenávidí každá žena
4 věci, které při milování nenávidí každá žena Každá z nás si při milování potrpí na něco jiného a to je zcela v pořádku. Avšak existují věci, které bez výjimky každou z nás dokážou pěkně vytočit a zkazit nám náladu i chuť. Co tedy muži v souvislosti se sexem dělají a nás to přivádí k šílenství?
Článek
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna Ačkoliv si může spousta lidí myslet, že matky hrají ve výchově dětí tu nejdůležitější roli, existují věci, které otcové dokážou vysvětlit a naučit mnohem lépe. Zvláště pokud jde o syna. Jen zavzpomínejte – chlapec je v mateřské škole a i na základní škole pod dozorem z velké části jen žen, což tedy znamená, že mu může chybět mužský pohled na svět.
Článek
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře Infekce močových cest je běžné onemocnění a výzkumy dokonce odhadují, že téměř 60 % všech žen tuto infekci alespoň jednou za život již mělo. Toto onemocnění však postihuje miliony lidí na celém světě i v řadách mužů.
Článek
3 nejdůležitější fakta o císařském řezu. Tohle by měla znát každá žena
3 nejdůležitější fakta o císařském řezu. Tohle by měla znát každá žena Příchod nového života na svět je pro matku nádherný, a zároveň velmi těžký zážitek, na který nikdy nezapomene. Všechno začíná v ten moment, kdy se nastávající maminka dozví, že ve svém břiše nosí miminko a končí to porodem. Jenže některé ženy si bohužel nemohou vybrat způsob, jakým své dítě přivedou na svět.
Článek
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka Ačkoliv je menstruace zcela přirozenou součástí života každé ženy, řada dívek příchod svých prvních měsíčků vyhlíží s obavami. Jak moc budu krvácet? Bývají vždy měsíčky spojené s nepříjemnými křečemi? Kdy mě vlastně čekají? Tyto a další časté otázky dospívajících děvčat zodpoví článek.
Článek
Jarní očista šatníku: Které věci už jste dávno měly vyřadit?
Jarní očista šatníku: Které věci už jste dávno měly vyřadit? Dámské šatníky zpravidla praskají ve švech a překypují nejrůznějšími věcmi, včetně těch, kterých jsme se my ženy měly již dávno zbavit. Tyto věci tam máme všechny bez rozdílu, bohužel…
Článek
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití Během každého dne využijete desítky různých věcí a předmětů. Myslíte si, že všechny věci, které vám projdou pod rukama, znáte a víte, k čemu všemu se dají použít? Možná vás využití některých překvapí.
Článek
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena!
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena! Ve většině případů přijdeme od kadeřnice vždy krásně upravené a učesané. Dokonce nám ani nemusí změnit účes, stačí jen správně provedená foukaná, která rázem dá nudnému účesu úplně jiný rozměr a co potom natočené vlasy?
Článek
Dánská novinářka Louise Fischerová měla sex během reportáže ve swingers klubu. Zaměstnavatel její práci podpořil
Dánská novinářka Louise Fischerová měla sex během reportáže ve swingers klubu. Zaměstnavatel její práci podpořil Louise Fischerová z Dánska vzbudila svou netradiční rozhlasovou reportáží celosvětový rozruch. Tato 26letá novinářka natáčela reportáž ve swingers klubu Swingland, který se opět v rámci pokoronavirového rozvolnění otevřel návštěvníkům. Louise Fisherová reportáž pojala opravdu netradičně, měla během ní sex se zpovídaným majitelem swingers klubu.
Článek
Tyto věci dělá během menstruace skoro každý žena: Upřednostňuje pohodlí a hrátky s partnerem odsouvá na druhou kolej
Tyto věci dělá během menstruace skoro každý žena: Upřednostňuje pohodlí a hrátky s partnerem odsouvá na druhou kolej Když máme menstruaci, bývá to pro nás doslova utrpení. Ačkoli své dny nesnášíme, mají něco do sebe. Jsou totiž symbolem ženství. Během menstruace však zažíváme bolesti, jsme podrážděné a nálady se nám střídají jako na houpačce. Se svým stavem se ale snažíme vypořádat. A to těmito věcmi, které během menstruace dělá snad každá žena.