Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu Pokud chcete žít ve spokojeném a fungujícím vztahu, jistě na něj máte své požadavky, kterých se držíte. Nejen ženy, ale také muži očekávají od svých protějšků víc než tělesnou blízkost. Po čem tedy muži v partnerském vztahu skutečně touží?
Článek
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí Žít v dlouhodobém vztahu, který je krásný, pohodový a spokojený, není automatická záležitost. Aby vám to v partnerství či manželství i po letech klapalo, je třeba jít tomu na proti. Jak tedy udržet dlouhodobý vztah, ve kterém se budete cítit oba krásně? Dělejte s partnerem společně zejména následující věci.
Článek
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci Páry si svou lásku a oddanost projevují nejrůznějšími způsoby a držení rukou mezi to rozhodně patří. Každý člověk je jiný a proto i každý pár preferuje držení jiným způsobem, což právě dokáže o člověku mnoho vypovědět.
Článek
6 velkých tajemství, o kterých vám muži nikdy neřeknou
6 velkých tajemství, o kterých vám muži nikdy neřeknou Víte všechno o svém protějšku? Nadevšechno miluje svou rodinu, rád si zahraje fotbal nebo zajde s kamarády poklábosit na pivo. Tušila jste ale, že muži mají také svá tajemství, která si nechávají sami pro sebe? Vypátrali jsme některá z nich!
Článek
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor Ačkoliv je v nás zakořeněno to, že muži zpravidla podvádějí častěji než ženy, není to tak úplně pravda. Podle posledních průzkumů, které se zabývaly nevěrami u dlouhodobých vztahů, se ukázalo, že většinou jsou to právě ženy, kdo je ve vztahu nevěrný.
Článek
7 podivných věcí, které dělávají dlouholeté páry. Najdete se v tom taky?
7 podivných věcí, které dělávají dlouholeté páry. Najdete se v tom taky? Začátky vztahu bývají krásné, někteří však tvrdí, že ještě krásnější období je to, co přichází po prvotní zamilovanosti – to je totiž ten pravý nefalšovaný vztah, který stojí za to.
Článek
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět Ačkoliv můžeme my ženy mužům v jistých chvílích připadat jako mystická stvoření, která jsou velmi křehká a jemná, i oni vědí, že jsme pouze bytost z masa a kostí. To však neznamená, že se svým partnerem musíme sdílet úplně vše.
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou Ačkoliv jsme my ženy naprosto dokonalým stvořením, které nejde nemilovat, i my oplýváme jistými vlastnostmi, které muži zas až tolik v lásce nemají. A jaké to jsou? Na to se podívejte v následujícím článku!
Článek
Chování, které na nás muži nesnáší
Chování, které na nás muži nesnáší Ve vztahu mezi mužem a ženou existují věci mezi nebem a zemí, které nám jakožto něžnému pohlaví připadají naprosto normální, avšak muže dokážou pěkně vytočit. My ženy ale stále nechápeme, proč tomu tak je.
Článek
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné?
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné? V dnešní době, kdy finančně musí rodinu podporovat nejenom muži, ale také ženy, se může stát, že právě manželka a zároveň maminka se někdy cítí vyčerpaně. V takovém případě je na místě, aby si manželé byli v domácích pracích rovni, mnohdy to tak ale bohužel není.
Článek
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí My ženy jsme pro muže naprosto nevyzpytatelné, ale především okouzlující bytosti, bez kterých jednoduše nemohou být. Ačkoliv samy o sobě jsme neodolatelné, existuje pět věcí, které na nás muži milují a kterými na každého z nich zapůsobíme i beze slov. Které to jsou?
Článek
Monika Bagárová otevřeně o svém vztahu s Makhmudem Muradovem: Na Instagramu napsala, co jí na vztahu nejvíc vadí
Monika Bagárová otevřeně o svém vztahu s Makhmudem Muradovem: Na Instagramu napsala, co jí na vztahu nejvíc vadí Zpěvačka Monika Bagárová a uzbecký MMA zápasník Makhmud Muradov tvoří pár už dva a půl roku. Z toho jeden celý rok jsou rodiči malé Ruminky. Velké otazníky v jejich vztahu letos na jaře vyvolala Makhmudova nepřítomnost v Česku. Monika Bagárová otevřeně na Instagramu napsala o tom, jaký je život s profesionálním sportovcem, který má velké cíle.
Článek
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti Zlato, miláčku, prdelko… Milé, vtipné či lehce peprné přezdívky si lidé dávají, aby si projevili lásku a náklonnost. Vlastní jazyk a zvyky zamilované spojují a posilují partnerství. Češi si v láskyplných přezdívkách libují, používají je celé tři čtvrtiny lidí.
Článek
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď Ačkoliv máme všichni stejný mozek, ten ženský se oproti tomu mužskému přeci jen o něco málo liší . A teď, ženy, zpozorněte! Jedná se totiž o spánek, tak čtěte dál a aspoň uvidíte, na co se příště, až budete chtít déle spát, vymluvit.