Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
5 zajímavostí o burčáku, které jste možná ani nevěděli
5 zajímavostí o burčáku, které jste možná ani nevěděli Letošní burčáková sezóna je opět tady. Také nedáte na zkvašený mošt z plodů révy vinné dopustit? V tom případě oceníte pět zajímavostí o burčáku, které jste možná ani nevěděli. Opravdu byste měli vypít tolik burčáku, kolik máte krve? A při jaké teplotě je popíjení burčáku nejlepší? Nejen na tyto otázky se vám pokusíme odpovědět.
Článek
4 techniky líbání, které zaručené odhalí, že v tom nejste dobří
4 techniky líbání, které zaručené odhalí, že v tom nejste dobří Bohužel líbání je jedna z věcí, o které se nikdy nedovíme, zda ji děláme správně. Můžeme však doufat v to, že kdybychom v tom byli opravdu špatní, tak by nám to naše drahá polovička sdělila. Bohužel na to ale spoléhat nemůžeme, a proto pro vás máme dnes 4 techniky líbání, podle kterých poznáte, že v tom nejste vůbec tak dobří, jak jste si mysleli.
Článek
8 věcí, které jste o mužském těle nevěděli
8 věcí, které jste o mužském těle nevěděli V mnoha ohledech bývá ženské tělo a jeho fungování pro muže španělskou vesnicí. Co ale mužské tělo? Ač se to nemusí na první pohled zdát, i ono v sobě skrývá několik překvapení, o kterých mnohé ženy neměly dodnes ani tušení.
Článek
MDŽ: Zajímavosti, které jste o 8. březnu možná nevěděli
MDŽ: Zajímavosti, které jste o 8. březnu možná nevěděli MDŽ neboli Mezinárodní den žen si každoročně připomínáme 8. března. MDŽ však nemá podobu rudých karafiátů, bonboniéry a recitace básní, jako si pamatují naše maminky a babičky. Přinášíme vám několik zajímavostí o Mezinárodním dni žen, o kterých jste možná neměli ani potuchy.
Článek
10 zajímavostí o sprchování, které jste pravděpodobně vůbec netušili
10 zajímavostí o sprchování, které jste pravděpodobně vůbec netušili Většina z nás se sprchuje každý den a někteří dokonce i vícekrát než jednou. V dnešní době je to už téměř zvyk, především to děláme pro naši hygienu. Věděli jste však, že pravidelné sprchování dříve tak obvyklé nebylo? Naopak se jednalo spíše o vzácnost, což si nyní neumíme vůbec představit.
Článek
7 věcí, které zaručeně zničí vaše manželství
7 věcí, které zaručeně zničí vaše manželství Jsou věci, které by se v manželství a celkově v partnerském vztahu prostě dělat neměly. I přesto, že to v tu chvíli nemusíte myslet nijak zle, partner to postupem času, kdy se problémy budou na sebe nabalovat, uvidí jinak. Přichystali jsme si tedy pro vás 7 věcí, na které byste si měli dávat pozor, pokud chcete, aby vaše manželství vydrželo.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
8 největších "lží" o akné, které jste už slyšeli
8 největších "lží" o akné, které jste už slyšeli Pro každého z nás je akné doslova noční můrou, která se pravidelně objeví v době, kdy je to nejméně vhodné. Když se akné objeví, je úplně jedno, že jeho nositelkou je náctiletá dívka, dospělá žena anebo muž, vždy je jednoduše nevítané.
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Před 108 lety se potopil Titanic: Co jste o této slavné lodi nevěděli?
Před 108 lety se potopil Titanic: Co jste o této slavné lodi nevěděli? Potopení slavné lodi Titanic i po letech přitahuje zájem spousty lidí. Ve své době se jednalo o to největší a nejluxusnější plavidlo a bylo označováno jako „nepotopitelné“. 14. dubna 1912 však narazilo do ledovce a jen o pár hodin později skončilo na dně Atlantiku. Pojďte se s námi podívat na zajímavosti o této legendární lodi.
Článek
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí Žít v dlouhodobém vztahu, který je krásný, pohodový a spokojený, není automatická záležitost. Aby vám to v partnerství či manželství i po letech klapalo, je třeba jít tomu na proti. Jak tedy udržet dlouhodobý vztah, ve kterém se budete cítit oba krásně? Dělejte s partnerem společně zejména následující věci.
Článek
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu Když potkáte muže, který vás zaujme, jistě přemýšlíte, zda by nestál za hřích. Ne všichni muži ale umějí ženu potěšit a sex s nimi je spíše trapnou ukázkou sobeckosti a z vaší strany předstíraným uspokojením.
Článek
6 důležitých věcí, které vám oči řeknou o vašem zdraví
6 důležitých věcí, které vám oči řeknou o vašem zdraví Jakékoliv onemocnění očí nebo i okolí očí bychom neměli podceňovat. Přece jenom se říká, že oči jsou oknem do duše, proto bychom se o ně měli i dostatečně starat, protože o našem zdraví dokážou leccos vypovědět.
Článek
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena Návštěva kadeřnictví? Každá z nás si při vyslovení těchto dvou slov vybaví něco jiného. Některé z nás mají to štěstí, že je pro ně kadeřnictví synonymem relaxu, odpočinku a příjemného zážitku. Ovšem najdou se i takové, pro které byla nejedna návštěva kadeřnice noční můrou.