Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
5 důvodů, proč naši prarodiče neměli potravinové alergie, ale my je máme
5 důvodů, proč naši prarodiče neměli potravinové alergie, ale my je máme Když se zamyslíte - trpěli vaši prarodiče nebo praprarodiče nějakou potravinovou alergií? Vaše odpověď bude s největší pravděpodobností záporná. V současné době zdravotníci zaznamenávají doslova epidemii potravinových alergií, což potvrzují i některé vědecké studie. Jaké jsou hlavní důvody, proč naši předci neměli potravinové alergie?
Článek
5 věcí, které byste měli vědět o ledvinách
5 věcí, které byste měli vědět o ledvinách Ledviny patří mezi životně důležitý orgán, který ale při svém poškození nevysílá příliš výrazné varovné signály. Často se stává, že nemocný si problém uvědomí, až když se dostane do ordinace lékaře, a to v momentě, kdy ledviny selhávají a jediným způsobem léčby je dialýza.
Článek
Fakta a mýty o násilí na ženách
Fakta a mýty o násilí na ženách O násilí na ženách existuje mnoho mýtů. Takové mýty však mohou ovlivnit samotné ženy a ti, kteří jim mohou pomoci.
Článek
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají Máte nový objev a domníváte se, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže když mu jako první napíšete, dlouho vám neodepisuje nebo se vám neozve vůbec. Zajímá vás, proč vám tento muž sám od sebe nenapíše? Důvodů, proč se vám neozývá, může být hned několik.
Článek
Vztahové dilema: Co je a co není považováno za nevěru?
Vztahové dilema: Co je a co není považováno za nevěru? Velmi zajímavým tématem, kterým se spousta vědců zabývá, jsou partnerské vztahy. Tentokrát se zaměřili na nevěru. V rámci výzkumů zpovídali a testovali muže i ženy a přišli na zajímavá fakta. A na ta se podíváme v dnešním článku.
Článek
65letá Češka si vzala v Pákistánu 23letého Abdullaha. Seznámili se díky Facebooku
65letá Češka si vzala v Pákistánu 23letého Abdullaha. Seznámili se díky Facebooku Láska nezná věk ani hranice. Důkazem je 65letá učitelka z České republiky, která odjela do Pákistánu za svou láskou, 23letým Abdullahem. Tento pár se seznámil před třemi lety na Facebooku, až v prosinci 2020 se setkal tváří v tvář. Že to mezi Abdullahem a jeho vyvolenou jiskří, svědčí fakt, že dvojice stvrdila svou lásku manželským slibem.
Článek
5 nejhorších vlastností nezadaných žen a holek
5 nejhorších vlastností nezadaných žen a holek Ať chceme nebo ne, to, že jsme již nějakou dobu bez partnera, nám jednoduše řečeno začne „lézt na mozek“. Většinou si to samy ani nepřipouštíme, ovšem naše okolí si začne všímat, že se u nás najednou vyskytuje těchto 5 vlastností, které jsou pro single ženy typické.
Článek
5 ženských nedostatků, které mužům nevadí
5 ženských nedostatků, které mužům nevadí Jen málokterá žena je naprosto spokojená se svým tělem. A jak už to tak bývá, většinou chceme to, co zrovna nemáme a zbytečně si lámeme hlavu s tím, co si o nás asi musí muži myslet. Jenže ti zrovna ženské nedostatky tolik neřeší a ve většině případů si jich ani nevšimnou. A když ano, tak je spíše berou jako vaši přednost.
Článek
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě Možná už jste někdy přemýšleli nad tím, jak je možné, že někteří lidé dokážou nevídaným způsobem ovlivňovat lidi ve svém okolí a díky tomu dosáhnout všeho, co chtějí. Klíčem bývá nejen působivé charisma, ale i znalost psychologických triků. Tyto triky se můžete nyní naučit a začít používat i vy.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která se velmi těžko zamilují
5 znamení zvěrokruhu, která se velmi těžko zamilují Spousta lidí má problém se zamilovat. Často se svými partnery chodí či žijí nikoliv z lásky, ale ze zvyku či z důvodu, aby nebyli sami. Ztížená schopnost se zamilovat souvisí nejen s osobností daného člověka, ale také s datem jeho narození. Která znamení zvěrokruhu mají tzv. tvrdé srdce a zamilují se velmi stěží?
Článek
5 situací, kdy nevěra od partnera bolí nejvíc
5 situací, kdy nevěra od partnera bolí nejvíc Když se ve vztahu objeví nevěra, je to vždycky velmi těžké období, které vztah poznamená navždy. Některé vztahy tuto zradu nezvládnou a bohužel se rozpadnou. Ačkoliv je to nepříjemná situace, existují chvíle, kdy partnerova zrada bolí mnohonásobně víc.
Článek
Vlašské ořechy příznivě ovlivňují naše zdraví. Jsou významným zdrojem omega-3, každý den si jich dopřejte celou hrst
Vlašské ořechy příznivě ovlivňují naše zdraví. Jsou významným zdrojem omega-3, každý den si jich dopřejte celou hrst Vlašské ořechy nepatří pouze do bábovek, moučníků nebo vánočního cukroví. Chcete-li udělat něco pro své zdraví, zobejte je pravidelně jen tak. Vlašské ořechy můžete rovněž přidávat do zeleninových salátů či ovesných kaší nebo si z nich připravit chutné pesto na těstoviny. Jaký je tedy hlavní zdravotní přínos tohoto druhu ořechů?
Článek
5 signálů toho, že s vámi váš partner již nechce být
5 signálů toho, že s vámi váš partner již nechce být Máte pocit, že ačkoliv se u vás vůbec nic nezměnilo, váš vztah již není jako dřív a s partnerem se od sebe čím dál tím více odcizujete? Rozchody bohužel ke vztahům patří a není nic horšího, než když přijde jako blesk z čistého nebe. Jak tedy poznat, že s námi náš partner nechce nadále být?
Článek
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět Ačkoliv můžeme my ženy mužům v jistých chvílích připadat jako mystická stvoření, která jsou velmi křehká a jemná, i oni vědí, že jsme pouze bytost z masa a kostí. To však neznamená, že se svým partnerem musíme sdílet úplně vše.
Článek
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku V Česku si tradičně 5. 7. připomínáme Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje a 6. 7. Den upálení Mistra Jana Husa. Tyto červencové dny však můžeme prožít i jinak, protože přejí lásce a zamilovanosti. Na 5. 7. totiž spadá Mezinárodní den objetí zdarma a na 6. 7. pak Světový den polibku.