Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Fakta a mýty o násilí na ženách
Fakta a mýty o násilí na ženách O násilí na ženách existuje mnoho mýtů. Takové mýty však mohou ovlivnit samotné ženy a ti, kteří jim mohou pomoci.
Článek
Ovulace: Fakta a mýty o plodných dnech
Ovulace: Fakta a mýty o plodných dnech Nejvhodnější dobou pro početí miminka je doba tři dny před ovulací a maximálně jeden den po ovulaci. Říká se, že právě tehdy má žena plodné dny, díky čemuž může snadno otěhotnět. O plodných dnech však koluje řada mýtů. Čemu bychom tedy neměly věřit a co jsou naopak zaručená fakta?
Článek
Fakta a mýty o pohlavních chorobách. Na co si dát pozor?
Fakta a mýty o pohlavních chorobách. Na co si dát pozor? Aktivní sexuální život s sebou nese riziko onemocnění některou z pohlavních chorob, to jistě víme všichni. Jenže s tímto rizikem se pojí i jisté mýty, které nás zbytečně děsí a vytváří paniku.
Článek
„Chci nová prsa, ale…” 5 nejčastějších mýtů o implantátech
„Chci nová prsa, ale…” 5 nejčastějších mýtů o implantátech Také si někdy povzdechnete nad fotografiemi krásných dívek, když sklouznete očima k jejich dekoltu? Některým z nás příroda nadělila málo, jiné byly sice s nadílkou spokojené, ale čas, diety a děti se na vzhledu výstřihu negativně podepsaly.
Článek
Mýty a pověry o těhotenství: Nevěřte všemu, co se říká
Mýty a pověry o těhotenství: Nevěřte všemu, co se říká Že podle velikosti a tvaru břicha poznáte pohlaví svého miminka? Anebo že vám širší boky zajistí snadnější porod? Ale kdepak, nevěřte všemu, co se povídá! O těhotenství koluje řada mýtů a pověr. Kterým z nich byste neměla rozhodně věřit?
Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?
Článek
5 věcí, které byste měli vědět o ledvinách
5 věcí, které byste měli vědět o ledvinách Ledviny patří mezi životně důležitý orgán, který ale při svém poškození nevysílá příliš výrazné varovné signály. Často se stává, že nemocný si problém uvědomí, až když se dostane do ordinace lékaře, a to v momentě, kdy ledviny selhávají a jediným způsobem léčby je dialýza.
Článek
„Bez cestování se anglicky nenaučím“ a další mýty o studiu jazyků
„Bez cestování se anglicky nenaučím“ a další mýty o studiu jazyků Přestávka v cestování poskytla mnohým výmluvu, proč nezačít s dlouho odkládaným učením se cizího jazyka. Že se angličtinu, španělštinu či další jazyky nelze naučit bez možnosti vycestovat, je přitom jedním z největších mýtů jazykového vzdělávání. Jakými dalšími pověrami se při učení jazyka nenechat odradit?
Článek
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají Máte nový objev a domníváte se, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže když mu jako první napíšete, dlouho vám neodepisuje nebo se vám neozve vůbec. Zajímá vás, proč vám tento muž sám od sebe nenapíše? Důvodů, proč se vám neozývá, může být hned několik.
Článek
Vztahové dilema: Co je a co není považováno za nevěru?
Vztahové dilema: Co je a co není považováno za nevěru? Velmi zajímavým tématem, kterým se spousta vědců zabývá, jsou partnerské vztahy. Tentokrát se zaměřili na nevěru. V rámci výzkumů zpovídali a testovali muže i ženy a přišli na zajímavá fakta. A na ta se podíváme v dnešním článku.
Článek
65letá Češka si vzala v Pákistánu 23letého Abdullaha. Seznámili se díky Facebooku
65letá Češka si vzala v Pákistánu 23letého Abdullaha. Seznámili se díky Facebooku Láska nezná věk ani hranice. Důkazem je 65letá učitelka z České republiky, která odjela do Pákistánu za svou láskou, 23letým Abdullahem. Tento pár se seznámil před třemi lety na Facebooku, až v prosinci 2020 se setkal tváří v tvář. Že to mezi Abdullahem a jeho vyvolenou jiskří, svědčí fakt, že dvojice stvrdila svou lásku manželským slibem.
Článek
5 nejhorších vlastností nezadaných žen a holek
5 nejhorších vlastností nezadaných žen a holek Ať chceme nebo ne, to, že jsme již nějakou dobu bez partnera, nám jednoduše řečeno začne „lézt na mozek“. Většinou si to samy ani nepřipouštíme, ovšem naše okolí si začne všímat, že se u nás najednou vyskytuje těchto 5 vlastností, které jsou pro single ženy typické.
Článek
5 ženských nedostatků, které mužům nevadí
5 ženských nedostatků, které mužům nevadí Jen málokterá žena je naprosto spokojená se svým tělem. A jak už to tak bývá, většinou chceme to, co zrovna nemáme a zbytečně si lámeme hlavu s tím, co si o nás asi musí muži myslet. Jenže ti zrovna ženské nedostatky tolik neřeší a ve většině případů si jich ani nevšimnou. A když ano, tak je spíše berou jako vaši přednost.
Článek
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě Možná už jste někdy přemýšleli nad tím, jak je možné, že někteří lidé dokážou nevídaným způsobem ovlivňovat lidi ve svém okolí a díky tomu dosáhnout všeho, co chtějí. Klíčem bývá nejen působivé charisma, ale i znalost psychologických triků. Tyto triky se můžete nyní naučit a začít používat i vy.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která se velmi těžko zamilují
5 znamení zvěrokruhu, která se velmi těžko zamilují Spousta lidí má problém se zamilovat. Často se svými partnery chodí či žijí nikoliv z lásky, ale ze zvyku či z důvodu, aby nebyli sami. Ztížená schopnost se zamilovat souvisí nejen s osobností daného člověka, ale také s datem jeho narození. Která znamení zvěrokruhu mají tzv. tvrdé srdce a zamilují se velmi stěží?