Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Podle čeho poznáte, že je vám partner věrný? Zaměřte se na jeho vlastnosti a chování
Podle čeho poznáte, že je vám partner věrný? Zaměřte se na jeho vlastnosti a chování Máte skvělého partnera, po jehož boku byste chtěla strávit zbytek svého života? I když se říká, že se věrnost v 21. století nenosí, rozhodně to tak není. Pokud ve vás hlodá červíček podezření, všímejte si následujících signálů, které vás jenom utvrdí v tom, že je vám váš partner věrný. Které jeho vlastnosti a chování byste měla vzít hlavně v potaz?
Článek
8 znamení, které vám napoví, že žijete v toxickém vztahu
8 znamení, které vám napoví, že žijete v toxickém vztahu Ne nadarmo se říká, že láska je slepá a zamilovaní lidé často ignorují známky toho, že vztah, ve kterém se právě nachází, je spíše škodlivým nežli přínosným. A jaké známky to vlastně jsou? Podle čeho se dá poznat, že nejde o skutečnou, ale toxickou lásku?
Článek
Je do vás opravdu zamilovaný? Podle těchto projevů to hravě poznáte
Je do vás opravdu zamilovaný? Podle těchto projevů to hravě poznáte Má mě rád, nebo mě nemá rád? Dárky nebo květiny darované od muže nemusí vždy znamenat, že dotyčnému na nás záleží tak, jak bychom si představovaly. Jak tedy poznat, že nás náš vyvolený opravdu a bezpodmínečně miluje? Prozradí to těchto 8 věcí!
Článek
Horoskop: 5 nejvěrnějších partnerů podle znamení zvěrokruhu
Horoskop: 5 nejvěrnějších partnerů podle znamení zvěrokruhu Některá hvězdná znamení si ráda zaflirtují nebo mají sklony k nevěře. Pro další znamení zvěrokruhu je naopak jejich partnerství či manželství svaté a věrnost je pro ně nadevše. Zajímá vás, o která znamení se jedná? Přinášíme vám žebříček 5 nejvěrnějších partnerů podle horoskopu, na které se můžete stoprocentně spolehnout.
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Věříte na duchy? Podle těchto indicií poznáte jejich přítomnost
Věříte na duchy? Podle těchto indicií poznáte jejich přítomnost Stává se vám, že jste v místnosti úplně sami, přesto máte pocit, že někdo, koho nevidíte, je vedle vás a upřeně vás pozoruje? Tyto indicie vám pomohou zjistit, zda se ve vašem okolí nepohybují duchové.
Článek
Barva vlasů podle znamení zvěrokruhu: Víme, která vám sluší nejvíc
Barva vlasů podle znamení zvěrokruhu: Víme, která vám sluší nejvíc Pokud stále tápete, jaká barva vlasů vám sluší nejvíc, rozhřešení můžete najít díky svému hvězdnému znamení. Upravené vlasy jsou korunou krásy, na atraktivitě vám však může přidat jejich správně zvolená barva. A právě znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodila, vám nejlépe napoví, který odstín vlasů je pro vás ten pravý.
Článek
Plesové šaty podle znamení zvěrokruhu: Zjistěte, které vám sluší nejvíc
Plesové šaty podle znamení zvěrokruhu: Zjistěte, které vám sluší nejvíc Letošní plesová sezona bude během následujících týdnů na svém vrcholu. Ale vy si stále nedokážete vybrat šaty, které si vezmete na sebe a protančíte v nich střevíčky. Co s tím? Své plesové šaty si zvolte dle svého znamení zvěrokruhu, které nejlépe vystihuje vaši podstatu. Nejen, že vám budou velmi slušet, ale budete se v nich cítit naprosto skvěle!
Článek
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu Jaká čísla jsou pro vás v roce 2021 ta nejšťastnější? Které barvy vás letos příznivě ovlivní? V kterém období roku 2021 budete mít štěstí, a ve kterém se vám bude naopak lepit smůla na paty? Vše závisí na datu vašeho narození. Přinášíme přehled šťastných čísel, šťastných barev i šťastných měsíců roku 2021 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.
Článek
Jak poznáte, že slůvka lásky nešeptá jenom vám?
Jak poznáte, že slůvka lásky nešeptá jenom vám? Že láska bývá slepá, je dávná pravda. Když jsme zamilované, nechceme vidět na svém vyvoleném žádné chyby. Ale občas se nám přece jenom ty růžové brýle trochu posunou a my si začneme všímat, že se něco děje a je něco špatně.
Článek
Dárek k Valentýnu podle znamení zvěrokruhu: Býka dostanete luxusem, Váhy zase romantikou
Dárek k Valentýnu podle znamení zvěrokruhu: Býka dostanete luxusem, Váhy zase romantikou Nevíte, co tentokrát koupit svému partnerovi či partnerce k Valentýnu? Inspirujte se horoskopem. Výběr valentýnského dárku vám usnadní následující tipy na dárky k Valentýnu podle znamení zvěrokruhu. Věříme, že díky nim obdarujete 14. února svou drahou polovičku skutečně dokonalým dárkem.
Článek
Ta nejvhodnější místa pro milování podle vašeho znamení zvěrokruhu
Ta nejvhodnější místa pro milování podle vašeho znamení zvěrokruhu Spousta párů po delším soužití přesídlí své sexuální hrátky jen do ložnice. To je však velká škoda, protože nejenom jejich domácnost skýtá mnoho zákoutí, kde by si milování užili možná více ale i venku je spousta možností. Pokud si však nevíte rady, kde přesně by to mělo být, i v tomhle vám vaše znamení zvěrokruhu může být nápomocno.
Článek
Šťastná čísla podle znamení zvěrokruhu pro rok 2022: Která čísla vás podle horoskopu letos zásadně ovlivní?
Šťastná čísla podle znamení zvěrokruhu pro rok 2022: Která čísla vás podle horoskopu letos zásadně ovlivní? Zajímá vás, která čísla pro vás budou v roce 2022 ta nejšťastnější a která vám přinesou jak štěstí, tak bohatství? Šťastná čísla pro rok 2022 se odvíjí od vašeho znamení zvěrokruhu. Která to konkrétně jsou?
Článek
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat Snad každá žena touží po šťastném a spokojeném partnerském vztahu, který se posléze přetaví v manželství a rodinný život. Bohužel ženy i nevědomky dělají spoustu chyb, kvůli kterým se jim nadějně vypadající vztah rozpadne. Chcete, aby vám to s partnerem opravdu klapalo? Vyvarujte se nejčastějším chybám, které dělají ženy ve vztahu.
Článek
Je váš přítel sobecký? Poznáte to podle vzorce chování
Je váš přítel sobecký? Poznáte to podle vzorce chování Láska má být nesobecká, když milujeme, dáváme partnerovi nejen svou duši, ale i pocit bezpečí, pomoc a důvěru. Bez vzájemného pochopení vztah nikam nevede.
Článek
Dárky pod stromeček podle znamení zvěrokruhu. Inspirace šitá na míru
Dárky pod stromeček podle znamení zvěrokruhu. Inspirace šitá na míru Vánoce se neúprosně blíží a vy si také lámete hlavu nad tím, čím letos potěšit všechny vaše nejbližší? Snad vám při rozhodování pomůže tento horoskop, který vám napoví, co vybrat a hlavně čím určitě udělat radost.